ויזת תייר בזמן תהליך לגרין קארד

TBG17

New member
ויזת תייר בזמן תהליך לגרין קארד

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם

לפי כחודשיים שלחנו את הבקשה הראשונית לגרין קארד מבוסס נישואין (מהארץ).
בינתיים, רוצה להגיש בקשה לויזת תייר (הויזה הקודמת הייתה בתוקף אך אבדה).
אני רואה ששואלים בטופס אם אי פעם ביקשו בשבילי ויזת הגירה. אני מניח שמדברים בדיוק על המצב שלי אך האם צריך לסמן "כן" למרות שרק הגשנו את הבקשה והתהליך עדיין לא ממש התחיל?
בינתיים רק קיבלנו את החשבונית ולפי התורים אני מניח שיש לנו עוד הרבה זמן לחכות.

doronf65

New member
מנהל
לא יתנו לך ויזת תייר

כיוון שמתן ויזה כזו דורשת הצהרה שאין לך כוונות הגירה, מה שסותר את תהליך ה- GC שלך.

Kender00

New member
זה; לא חד משמעי שהוא לא יקבל ויזה, אבל זה יכול להיות יותר

קשה, אם יש סיבה מוצדקת וניתן להראות אותה אז לא אמורה להיות בעיה
במיוחד שבמקרה שלו לאשתו יש זכות חוקית להביא אותו, והם התחילו את דרך המלך אז תלוי מה הסיבה שיש צורך להוציא ויזה תייר.
&nbsp
&nbsp

Kender00

New member
קצת תוצאות חיפוש ברשת לנושא

https://citizenpath.com/visitor-visa-with-a-pending-130-petition/
&nbsp
https://www.uscitizenship.info/blog/travel-to-america-while-your-form-i-130-is-pending/
&nbsp
ואם זכורני אינו מטעה אותי זכור לי פוסט פה שמישהו הצליל להוציא ויזה תייר בזמן ש I-130 היה ב pending
&nbsp
שוב תלוי מה הסיבה שצריך את הויזה והאם יש מספיק הוכחות שמטרת הנסיעה זמנית וחוזרים לישראל

TBG17

New member
אנסה להגיש בכל מקרה, השאלה אם צריך לסמן ״כן״...

לגבי אם הגישו בקשה לאזרחות בשבילי.
אחותי גרה בארהב ורוצים לנסוע לבקר אותה ואת המשפחה של אישתי. נשמע לי לגיטימי ומקווה שיתחשבו.
תודה על המידע

Kender00

New member
כן!!! חובה לציין את זה שאתה בתהליך גרין קארד!

(דרך אגב לא הגישו לך בקשה לאזרחות, הגישו בקשה לתושבות, זה לא אותו דבר, אתה לא יכול לקבל אזרחות אמרקאית ישירות)
&nbsp
תמלא את כל האמת בטופס חשוב מאוד לא לשקר וגם בראיון (לויזה תייר) לא לשקר, שקר יכול לפגוע בתהליך הגרין קארד שלך!
&nbsp
ושים לב לרף ההוכחות לויזה תייר יהיה יותר גבוה מהרגיל, אז תנסה לבנות קייס חזק שהנסיעה היא זמנית ולהראות שאתה לא רוצה לפגוע בתהליך של הגרין קארד

TBG17

New member
תודה רבה. אגיד בקשה ואעדכן פה בתוצאות

וצודק לגבי האזרחות/תושבות, זאת הייתה הכוונה.

TBG17

New member
חוזר לעדכן. אישרו לי את הויזה...

הגעתי לראיון עם כל מסמך אפשרי שיכול לתמוך בבקשתי. לבסוף הראיון ארך כדקה ולא ביקשו ממני שום דבר או שום הוכחה שאני חוזר לארץ. קיבלתי ויזה ל 10 שנים.
מעדכן למען מי שמעוניין, כנראה שהיה לי גם הרבה מזל אך תדעו שזה אפשרי.
תודה רבה לעוזרים

למעלה