ויזת תייר ל"כל החיים" שפגה !

WolfShire

New member
ויזת תייר ל"כל החיים" שפגה !

קראתי באתר השגרירות האמריקאית בישראל וכמו כן ביררתי איתם והפקידה שם נתנה לי תשובה חיובית ,אבל רציתי לוודא גם כאן ממי שיודע אם אכן הדבר נכון! יש לי ויזה ל"כל החיים" שכאמור כבר אינה לכל החיים וטובה רק ל 10 שנים. היא הוצאה בשנת 1992 ונמצאת בדרכון הישן שלי שפג תוקפו. כניסתי האחרונה לארה"ב הייתה בשנת 1998. נאמר לי שאני אוכל להכנס לארצות הברית פעם אחת אחרונה עם הויזה הזו, והיא תבוטל במקום , עם הכניסה לארה"ב! האם הדבר נכון בוודאות או שמישהו אכן נסע עם ויזה כזו שפגה תוקפה ונכנס ללא כל בעיות? תודה!

לדעתי אתה צריך ויזה חדשה

הויזות הישנות "לכל החיים" (חותמת בדרכון ולא מדבקה) פגות אחרי עשר שנים כבר כמה שנים. כדאי להגיש בקשה חדשה לויזה חדשה בשגרירות. היות ודרכונך גם הוא פג תוקף לא הייתי מסתכנת.

WolfShire

New member
טוב,אני מבולבל..

בשגרירות אמרו זה בסדר! אגב, גם באתר האינטרנט של השגרירות האמריקאית בישראל זה כתוב.. הם אמרו שאם בדרכון החדש השם שלי זהה לשם בדרכון הישן לא צריכה להיות בעיה.. פשוט להגיע עם שני הדרכונים.. טוב,אני אברר עם עוד מקורות .. תודה!

נושא הדרכונים הוא נכון

ניתן להגיע עם שני דרכונים, ואין עם זה בעיה. בעהיה היא שאני לא בטוחה לגבי תקפות הויזה. אם בשגרירות אמרו לך שזה בסדר, בקש מהם מכתב המאשר זאת, ואין חשש.

אייל ד2

New member
אני בטוח

אמא שלי עברה את כל ההתלבטויות האלה. בסוף היא נסעה, ללא שום בעיה, לא לפני שהודיעו לה שמעכשיו הויזה שלה לא בתוקף יותר. בקיצור, ויזה כזו טובה לעוד כניסה אחת.

למעלה