ויזת תייר+ פליטים.

september rain

New member
ויזת תייר+ פליטים.

במידה ומגיעים לקנדה על ויזת תייר האם ניתן לשנות את הסטטוס בתום חצי השנה? כמו כן הבנתי שמקבלים את ויזת התייר בביקורת הגבולות בכניסה לקנדה, האם צריך להביא הוכחות כספיות או אחרות או מסמכים כלשהם? ומה התהליך שצריך לעבור כדי לקבל סטטוס פליט?

כדי לקבל מעמד של פליט צריך סיבות מאד טובות

ובעיקר, למיטב ידיעתי אי אפשר לשנות סטטוס מתייר לפליט, צריך לבקש את מעמד הפליט מייד בעת הנחיתה. מעט מאד ישראלים מקבלים את המעמד, הרוב המכריע של הפונים נדחה כדי לקבל ויזת תייר לחצי שנה צריך להוכיח שיש לך תוכנית ביקור מוגדרת, כרטיס טיסה חזרה, ומספיק כסף כדי לממש את תוכנית הביקור שלך. כדי לקבל מעמד של פליט יש להצהיר על כך בעת שאתה נוחת בטיסה ישירה, מהמדינה שממנה נאלצת לברוח ושבה מופרות זכוית האדם שלך תקבל ויזה מיוחדת ותופנה לעורך דין שייצג אותך בפני הרשויות, שימוע ראשוני יתקיים ובמידה ואין קייס תצטרך לעזוב מייד אם יש קייס לכאורה ייקבע מועד להמשך ההליכים בתיק.

september rain

New member
התכוונתי במידה ומצאתי עבודה במהלך הביקור או

מצאתי מוסד לימודים מתאים, האם חובה לעזוב את קנדה ולהגיש בקשה מפה או שאפשר לעשות זאת גם בגבולות קנדה?

במידה ומצאת עבודה, אתה יכול לנהל את כל הניירת

מול הקונסולייה בתל אביב כשאתה נמצא בפועל בקנדה, וזאת עד השלב של קבלת היתר העבודה בפועל שאותו אתה יכול לקבל בכל נקודת גבול על ידי עזיבה סמלית של קנדה לצד האמריקאי בלי צורך להיכנס לארה"ב. לגבי ויזת סטודנט, הפרוצדורה יכולה להיעשות רק בתל אביב ונדמה לי שיש חובת נוכחות פיזית אצל הפקיד.

JOB IN CANADA

New member
אני מכיר עורך דין מאוד טוב שיוכל לעזור לך

שלח לי מסר עם הפרטים שלך

למעלה