ויזת תייר - תהליך מהיר ושאלות

NSObject

New member
ויזת תייר - תהליך מהיר ושאלות

היי,
שאלתי כאן לא מזמן על מעבר קבוע לארה״ב אבל בתור שלב ראשון אני רוצה להגיע לכמה פגישות ולטייל קצת , ולכן אני צריך ויזת תייר . (b1/2)

1. בשנה וחצי האחרונה לא עבדתי כשכיר, עבדתי על טכנולוגיה מסויימת לצורך הקמת חברה, האם זה עשוי לפגוע בסיכויים ? (יש ברשותי הון גדול מספיק להראות)
האם לספר שהיתה ברשותי חברה בישראל שסגרתי - עשוי לפגוע או לעזור ?

2. כמה זמן עשוי לקחת כל התהליך? יש סיכוי שהוא יסתיים תוך שבוע מרגע קביעת ראיון?

3. האם עדיף להציג את הגעתי כטיול, או להציג אותה כפגישות עסקיות (שאקבע רק כשאהיה שם) ? יש שאלות קשות שאצטרך להיות מוכן לענות ?

4. היתה לי ויזה ל10 שנים שהסתיימה ב2014, ביקרתי רק פעם אחת לפני 8 שנים, זה עשוי לעזור ? יש דרך לחדש למרות שעברו 3 שנים מהסיום ?

מה הסיכוי שאקבל סירוב במצב הנוכחי ? ( אני מהנדס , בן 34, רווק )

תודה רבה.

doronf65

New member
מנהל
הנה

1. בשנה וחצי האחרונה לא עבדתי כשכיר, עבדתי על טכנולוגיה מסויימת לצורך הקמת חברה, האם זה עשוי לפגוע בסיכויים ? (יש ברשותי הון גדול מספיק להראות)
- חשוב להראות שורשים וקשר לארץ, עבודה זה רק אמצעי. לכן למשל סטודנט זה גם דרך. תראה עשייה ומערכת קשרים שמפרנסת אותך או קושרת אותך לארץ.
האם לספר שהיתה ברשותי חברה בישראל שסגרתי - עשוי לפגוע או לעזור ?
- לא רלוונטי, אבל החשוב הוא לא לשקר. לעולם.
&nbsp
2. כמה זמן עשוי לקחת כל התהליך? יש סיכוי שהוא יסתיים תוך שבוע מרגע קביעת ראיון? אם קבעת למחר...

3. האם עדיף להציג את הגעתי כטיול, או להציג אותה כפגישות עסקיות (שאקבע רק כשאהיה שם) ? יש שאלות קשות שאצטרך להיות מוכן לענות ?
- אם לא קבעת... אז אין, נכון? לא תשקר אם תגיד שבאת לטייל.
&nbsp
&nbsp
4. היתה לי ויזה ל10 שנים שהסתיימה ב2014, ביקרתי רק פעם אחת לפני 8 שנים, זה עשוי לעזור ? יש דרך לחדש למרות שעברו 3 שנים מהסיום ?
- לא, הכל מחדש, הדבר הטוב הוא שלא עברת קודם על כללי הויזה.
מה הסיכוי שאקבל סירוב במצב הנוכחי ? ( אני מהנדס , בן 34, רווק )
- מצבך וגילך הם לטובתך. רווק אינו אמור להיות נתון והם לא ישאלו. הדבר החשוב הוא להראות קשר ומשהו שיחזיר אותך לארץ. מה אתה יכול להראות (מעבר לעבודה)? לימודים? מצב רפואי? הורים?

NSObject

New member
תודה.

אני מקווה שאתה לא ציני ושהתהליך לא אמור להיות בעייתי מדי :)

doronf65

New member
מנהל
אני לא ציני

ולא מבטיח שלא יהיו בעיות, אמרתי מה הנקודות לטובתך ומה לרעתך. אתה אמור לעבוד על הנקודות הבעייתיות ולחשוב מה אפשר להעלות שקושר אותך לארץ, כך שתעלה את סיכוייך להרשים את קצין ההגירה שאתה לא הולך לעבור על חוקי הויזה.
&nbsp
יש מאמר בנושא, קרא ועבוד לפי ההנחיות שם: איך להתנהג, מה העקרונות המנחים אותם וכו, לינק מצד שמאל.

למעלה