ויזת תייר

Spidi man

New member
ויזת תייר ../images/Emo53.gif

שלום לכל חברי הפורום
אני לקראת שחרור, ולאחרונה החלטתי לעשות טיול קצר בקנדה. ברצוני לדעת כמה דברים אודות ויזת תייר ואם אפשר על מקומות שאפשר לבקר בהם (בעיקר בונקובר). 1. איך עושים אחת כזאת ? במה זה כרוך ? 2. במידה וצריך ויזה לתייר - כמה זמן צריך לחכות ? 3. לכמה זמן הויזה הזאת מחזיקה ? 4. האם ניתן עם הויזה הזאת לעבוד ? אני אשמח אם תוכלו לתת לי קצת פרטים

ויזת תייר מקבלים בשדה התעופה בנחיתה בקנדה

אין שום צורך לפנות לשגרירות או להצטייד בויזה מראש. הויזה ניתנת בדרך כלל לחצי שנה ובמקרים נדירים לזמן קצר יותר, והדבר תלוי בהתרשמותו של פקיד ביקורת הגבולות בראיון הקצר שהוא מראיין את המבקש בעת הכניסה. אסור באיסור חמור לעבוד עם הויזה הזו זו ויזת מבקר (תייר) וכשמה כן היא. כדי לקבל את הויזה יש צורך לבוא עם תוכנית טיול מוגדרת והגיונית, מספיק מזומנים כדי להתקיים ולקיים את תוכנית הביקור הזו, וכרטיס טיסה חזרה לישראל או להמשך הטיול, למועד שהוא קצר יותר מ 6 חודשים. במידה ופקיד ביקורת הגבולות מתרשם מכנותך (יש להם הרבה ניסיון) אתה מקבל את הויזה. אם הוא מתרשם שבאת לעבוד ותשובותיך אינן כנות הוא יכול לתת לך ויזה לכמה שבועות, או לסרב את כניסתך ולהחזירך בטיסה הבאה.

Spidi man

New member
להחזיר בטיסה הבאה ? ../images/Emo5.gif

לא קצת מוזר ?.. בעקרון - הרעיון הכללי של הטיסה הוא לבקר, להתרשם וכו'. כמו בכל ביקור של תייר בעצם P-: ישנה אפשרות שבזמן שאני אטוס יצלמו שם סדרת טלווזיה מסוימת, אז על הדרך... בדרך כלל מאפשרים כניסה בנסיבות האלה ? תודה

למעלה