ויזת h1b

קרן210

New member
ויזת h1b../images/Emo160.gif

מישהו יודע כמה זמן לוקח מהרגע שמקבלים אישור לבקשה בארה"ב ועד להחתמה של הויזה בדרכון בשגרירות? והאם מי שנכנס על תקן ויזת תייר ונמצא כרגע בחו"ל וקיבל אישור עבודה צריך לבוא לארץ להחתמה או יכול לקבל ההחתמה גם בארה"ב?

odedee

New member
בערך 3-4 שבועות, תלוי במזל.

מנסיוני הטרי, מוזמנים ל"ראיון" (בזבוז זמן מוחלט ומטופש) כשבועיים לאחר הגשת המסמכים לסוכן הנסיעות. את הדרכון ובו הויזה מקבלים אצל סוכן הנסיעות כשבוע אחרי הראיון. וכמו שעדי אמרה, תצטרכי להגיע לרח' הירקון 71.

קרן210

New member
נראה לי שאתה מתבלבל עם ויזת תייר

אני מדברת על ויזת עבודה לפי מה שאני יודעת אין קשר לסוכן נסיעות בקטע הזה

odedee

New member
לא יקירתי. הבלבול הוא שלך.

גם בקשות לויזות עבודה מועברות כעת רק דרך סוכני הנסיעות.

DaphneZ

New member
אין שום קשר

מאז ה-14.7.03, מותר להגיש בקשה לויזה לארה"ב (כל ויזה- תייר, סטודנט, חילופי תרבויות, עבודה וכו') רק דרך סוכן נסיעות.

קרן210

New member
אז אני קיבלתי אישור דרך עו"ד

ולא דרך סוכן נסיעות ואני פשוט צריכה לקבל ההחתמה בשגרירות תכף תגידו לי שאני בכל זאת צריכה לפנות לסוכן נסיעות אין בזה היגיון ובאתר שצירפת קישור מדובר על אשרת כניסה את זה כבר יש לי ועשיתי את זה דרך סוכן נסיעות אבל תהליך אישור עבודה שהתחיל וסיים עו"ד, לסוכן נסיעות אין שום קשר לזה אלא אם כן הייתי פונה אליו מההתחלה.

DaphneZ

New member
אישור של מה קיבלת?

אם את צריכה ויזה, אז את צריכה לפנות לסוכנות נסיעות. אם את צריכה רק חותמת של השגרירות עבור מסמך כלשהו זה סיפור אחר ואין לי מושג מה לייעץ לך. בכל מקרה, ויזה (כל ויזה) מוציאים היום דרך סוכן נסיעות, ואם תגיעי לשגרירות בלי לקבל זימון לפני כן, אף אחד לא ייתן לך להיכנס, זה הכל. וחוץ מזה, אם העו"ד נתן לך אישור, אולי כדאי שתבררי איתו הכל.

DaphneZ

New member
ואם את חושבת בכל זאת

שבתשובות שקיבלת כאן אין היגיון, אז אולי עדיף שתשאלי את השגרירות באופן ישיר. הרבה יותר קל מאשר לבוא בטענות, לא?

למעלה