ויזת J1

עמילני

New member
ויזת J1

לכל היודע בדבר.. העם ניתן לעבוד עם ויזה זו בארה"ב? והעם זה נכון שניתן לעבוד איתה אצל המעסיק אשר הזמין את עבודתך ואותך..?
 

jethro1

New member
ויזת J1 מיועדת לסטודנטים או אנשי

מחקר, והיא אינה ויזת עבודה. בשביל לקבל אותה צריך מוסד אקדמי כתומך. לעומת זאת, עם ויזת J2, שמקבל בן הזוג, ניתן לבקש אישור עבודה ולעבוד בארה"ב.
 

aviadl

New member
לא מדוייק

ויזת J היא ויזה מורכבת וכוללת אפשרויות רבות. כמעט כל איש מקצוע יכול להגיע לארה"ב לתקופה של 18 חודשים כ-EXCHANGE VISITOR בהנחה שימצא סוכנות אשר תהיה מוכנה להיות הספונסור שלו (המעביד אינו יכול להיות הספונסור במקרה זה - יש מספר סוכנויות אשר רשאיות להיות הספונסור). במרבית המקרים מגיעים אנשי חינוך, מחקר ומדעים לעבוד על ויזה זו, פשוט כי זה יותר מקובל ולתחומים אחרים יש ויזות פשוטות יותר המאפשרות עבודה בארה"ב לטווח ארוך יותר. חשוב לדעת כי במקצועות מסויימים חובה לחזור לארץ המוצא לתקופה של כשנתיים לפחות לפני שניתן לחזור לארה"ב ולעבוד בה שוב (ניתן כמובן להיכנס כתייר). ממליץ בחום להתייעץ עם עו"ד לפני נסיון להגיע לארה"ב כ-EXCHANGE VISITOR.
 

עמילני

New member
למדתי דבר מה על הJ1, אבל..

עדיין לא קיבלתי תשובה, האם אני יכול לעבוד בכל עבודה? או רק בעבודה אשר ה"ספונסר" שלי ממען אותי אליה..? שוב תודה
 
רק בעבודה שהספונסר שלך

מאשר לך (בכתב) לעבוד בה, ויש מגבלת שעות שבועיות, גם היא תלויה בויזה הספציפית ובספונסר.
 
למעלה