ויחזרו מטיפת חלב - עדכון.

ויחזרו מטיפת חלב - עדכון. ../images/Emo9.gif

אז ככה: עלינו 850 גרם בחודש. עשו לנו בדיקת התפתחות של גיל 9 חודשים - לתפוס דברים בשתי אצבעות מהשולחן. נתנה לה האחות מין קישוט קטן כזה כחול מסוכר והיתה חייבת לתפוס בשתי אצבעות - הצליחה יופי הסטודנטית שלי - ואח"כ כמובן שרצינו לפה (אמא לא הסכימה - איזה אמא רעה
). ממש אמא מפלצת. אח"כ נתקענו במקום איזה כמעט שעתיים בגלל הגשם והיה לנו משעמם אחרי שגרמנו ל"הרוס" פלקט של פירות ארצנו. והתקדמות בהתפתחות: אתמול הילדה משחקת בסלון ככה לבד ואני מסדרת את הבית (אנחנו משפצים קצת עכשיו), אני הולכת להביא מטאטא לנקות את החדר הפנימי שסיים שיפוץ ומגלה את דפנה עומדת/יושבת (כזה משהו באמצע) - מחזיקה את הסלסלה מפלסטיק שמלאה בצעצועי פרווה שלה - ונשענת עליה. נסיון לקום ולעמוד עם תמיכה בסלסלה - נחל כשלון אדיר והתהפכנו עם הסלסלה על השטיח. איזה מזל ש היה שם שטיח היה בום רציני. חיכיתי לבכי - חיכיתי, חיכיתי ומי לא בא - מיכאל. (ממש לא יפה מצידו). ואתם חושבים שזה הכל? נדמה לכם. היצירתית הזו כבר למדה למשוך מפות משולחנות ולהפיל ולשבור כל מה שעליהם. אח"כ לחטט בתאווה בערמת הזבל שאמא אספה, והכי חשוב (אמא סורגת ורוקמת) אפשר יופי יופי למשוך לה את החוטים. בקיצור "פגע רע" אני מגדלת אלא מה. הגיע הזמן. לא? איריס.

כל הכבוד לדפנה ../images/Emo47.gif

ועכשיו - רמת החיים בבית עולה (לשולחנות הגבוהים ולמדפים).

ושכחתי לספר עוד כמה......

אתמול חקרה את השואב אבק - מכל הכיוונים ואיזה אצבעות שחורות היו לה אח"כ - חבל"ז. היא כבר נסעה 20 אלף פעם לפקסיטן והוחזרה לסלון. ועוד 20- אלף פעם לארצות הברית ושוב הוחזרה לסלון. וכמובן למדנו - אמא בואי (שהיא זוחלת אלי כשהיא רוצה ציצי ומנסה להתרומם לספה - תוך כדי שהיא מחזיקה לי את המכנסיים וביד השניה את השולחן). אני מתה עליה (אפשר להחזיר אותה להיות תינוקת?). איריס.

עכשיו מתחיל להיות מעניין...

כל יום הרי יש להם/ן המצאה חדשה שאנחנו לא ממש מבינים מאיפה זה הגיע. תהני מכל רגע, כי הרגע בורח כל כך מהר (גם לנו)

למעלה