ויטיליגו - ד"ר חליל יאסין - מישהו שמע עליו?

GRANDpetit24

New member
ויטיליגו - ד"ר חליל יאסין - מישהו שמע עליו?

שלום רב !

לאחרונה ראיתי פרסומים של ד"ר חליל יאסין (רוקח ודוקטור בריפוי בצמחים שלמד בארה"ב) בהם הוא טוען שיש לו יכולת ריפוי מוחלט (99%) למחלת הויטיליגו - למען האמת אני מאד סקפטית מה גם שהטיפולים אצלו נעים ממחירים של 20000 ש"ח ועד ל 45000 ש"ח תלוי בחומרת המקרה והריפוי המוחלט יהיה תוך ששה חודשים - הוא טוען שיש לו יכול לרפא חולי צליאק (כרסת) - רגישות לגלוטן גם ריפוי מוחלט - האם מישהו שמע עליו? אנא תשובתכם - תודה

תשובה עקיפה- לא על חליל יאסין מהשאלה

למה לנו להסתבך עם אותו חליל יאסין - ד"ר לנטורופתי
בואי נדבר על מישהו אחר - מישהו היפוטטי ששמו דומה לא חליל יאסין אלא שמו - שיח יאסין.
אם אותו שיח יאסין יגלה תרופה לויטיליגו שעובדת נניח רק ב 90% מהמקרים וימכור את הפטנט לחברה פרמצבטית כלשהי מה יקרה לדעתך למצב חשבון הבנק שלו ? התשובה היא - שהוא יהפוך למולטי-ביליארדר . לא פחות.
עכשיו תסבירי לי למה לו לאותו שיח יאסין היפוטטי להתחיל לפרסם את עצמו בפורומים אלה או אחרים
ולריב עם הקליינטים שלו שקראו ב1000 מקומות שזה לא עובד , וזאת אם באמת יש לו נוסחה שעובדת ב90 % (נניח שזה מה שיש ליאסין) ??
התשובה היא ששיטת יאסין לא עובד ב 90% ...
כידוע לכל ויטיליגו מחלה שלעיתים מגיבה לטיפולים הקונבנציונלים .
בחלק מהמקרים הנגעים חולפים מעצמם. בחלק לא קטן המשחות הרפואיות או הפוטוטרפיה (קרני אולטרה סגול ) עוזרת.
אין מדובר במרבית המקרים
אבל אם כל מי שיכנס למרפאה של שיח יאסין ידרש לשלם 20000 שח
יתמקח ויסכים לשלם 2000 שח תחילה ובהמשך אם זה יעבור את מלוא הסכום
אזי עדיין אם 1 מ10 השתפרו הוא ירויח על 10 חולים 20000+ 9X 2000
כלומר על 10חולי ויטיליגו שהוא נתן להם משחה שנמכרת ב 20 שקל בבית מרקחת הוא הכניס 38000.

מה היא הסיבה שאנשים נוהים אחרי פתרונות קסם.
הבעיה טמונה בכך שישנן מחלות רבות שהינן מחלות כרוניות.
קשה לאנשים להתמודד עם מציאות שבה יש משהו שלא הולך לעבור כמו כאב ראש שהיה בערב ואיננו בבוקר.
המציאות של מחלה כרונית קשה לעיכול ולפיכך
אנשים ישמחו להפטר מזה
ואם יש משהו שאנשים רוצים להשיג - יש משהו שמישהו ימכור להם ...
בהצלחה ד"ר קובי פסח

GRANDpetit24

New member
תודה דר פסח - ובכן

אני אמרתי לו בדיוק את מה שכתבת שהוא יכול להפוך למולטי מליונר אם הוא ימכור את הפטנט שלו לחברת תרופות גדולה ושבעצם למה לו את כל הכאב ראש הזה עם הקליינטים ולמעקב אחריהם - אז הוא אמר שהוא היה יכול למכור את הפטנט אבל הוא לא רוצה :) הוא בעצם רוצה לשרת את בני עמו והמטרה שלו היא לא כסף (להזכיר הטיפול עולה בסביבות 45000 ש"ח ואילו אם יקבלו בני עמו את התרופה אחרי שהוא ימכור אותה לחברת תרופות היא תעלה כמה שקלים דרך קופות החולים ) - אח"כ הוא צחק ושאל אם אני מוכנה לקנות את הפטנט במיליון דולר !! כששאלתי אם הוא מוכן להחזיר את הכסף אם הטיפול לא יצליח הוא השיב בחיוב - וכשביקשתי שהדבר יהיה דרך חוזה כתוב וחתום הוא סירב !! נראה לי שאני אציע לו שנעשה חוזה דרך עורך דין מוסכם על שנינו ואני אפקיד את כל הכסף של הטיפול בידי העו"ד - אם הטיפול יצליח הכסף יועבר לדר יאסין אם הטיפול יכשל יוחזר לי הכסף. לדעתי זהו פתרון הוגן. השאלה היא האם הוא יסכים. נראה !!

בלי להתייחס לשאלתך כדאי שתדעי משהו על בהרת

כדאי שתדעי שהרפואה מכירה טיפול יעיל לבהרת.
אם תקחי חולה בהרת ותתני לו למשל סטרואידים במינון גבוה (למשל כדור דרך הפה או משחה או קרם עם סטרואידים חזקים) חיש קל התהליך של אבדן הפיגמנט יפסק וזמן קצר אח"כ יהיה חידוש של הפיגמנט בכתמים הלבנים
הבעיה היא לא חוסר היעילות של הטיפול הזה אלא המחיר הבריאותי שטיפול כזה גורם.
אף רופא לא ירשום לכן טיפול שכזה למטופלו אלא במקרים מוגדרים מאד.
אבל כשאתה הולך למישהו שאין לך מושג מה הוא שם בפנים - שוב אני לא מתיחס בכלל לאדם שלגביו שאלת-
אזי אתה לא יודע מה הוא ערבב שם וזה לא טוב.

ועוד מילה על הטיפול בבהרת
יש הרבה חולים שאפשר להשיג אצלם תוצאות לא רעות בעזרת הטיפולים הקונבנציונלים הקיימים.
ואצל אחרים פתרון מעולה הוא פתרון קוסמטי עם מייקאפ שמסתיר לחלוטין את הכתמים בלי שלאיש מסביב יש מושג לכך.

למעלה