ויטמין C- מה עדיף buffered או ester?

שריתה 2 1

New member
ויטמין C- מה עדיף buffered או ester?

מה היתרונות של כל אחד? האם תוכלו להמליץ על תוסף טוב? תודה

khisha

New member
חומצי ולא

buffered - משמע קשור עם עוד דברים כדי לא להעלות רמת חומציות בקיבה. ויטמין C ומגנזיום הם חומרים משלשלים לכן נהוג לצרוך אותם בצורה זו, אלא אם יש בעיות עצירות. במקרה כזה רצוי להשתמש בצורה אחרת. לרוב המקור הוא ascorbic acid מפרחי ורדים. לARG יש מ cassava שנחשב לאולטרה היפואלרגני. אנחנו משתמשים בו. אם את רוצה יש לי אחד נוסף שאני לא רואה את עצמי פותח אותו בקרוב. הבקבוק גדול ומספיק ליותר מחצי שנה בערך.

שריתה 2 1

New member
תודה. לא הבנתי מה הקשר בין חומציות בקיבה לבין

שלשול? לגבי התוסף, אם אחרי בירור שאעשה, אהיה מעונינת, אשלח לך מסר.

khisha

New member
רמות חומציות של מיצי קיבה

כשאוכלים הרבה תפוזים למשל זה קורה. אני ממש לא מציע למכירה אלא מנסה לעזור. אל תטרחי במסר. וגם מילה בודדת "תודה" במקום " אחרי בירור שאעשה" היתה יותר הולמת סיטואציה.

שריתה 2 1

New member
סליחה ../images/Emo9.gif ואתה צודק!- באמת ../images/Emo51.gif

פשוט הייתי עייפה ועניתי בצורה "קרה וענינית". מצטערת..

למיטב זכרוני גם ester יכול להיות בופר=לא חומצ

ומצטרפת להמלצה על בופר C. אני משתמשת במוצר של NF FORMULA. אבל.. אם רוצים לשפר קליטת ברזל מבשר ואם רוצים דווקא להעלות את חומציות הקיבה, כי יש ילדים שרמת החומציות נמוכה - אז עדיף דווקא עם הצהריים לתת להם ויטמין C חומצי ויש בארץ הרבה מותגים של המוצר הזה. לילד עם נטייה לעצירות עדיף יותר C חומצי ולילד\מבוגר עם נטייה לצואה רכה, עדיף יותר בופר.

ןיטמין סי חומצי

בני משתמש בחומצי כבר שנתיים אנחנו נותנים 900-1200 מג פעם ביום בצהוריים ( בסוכריות של יוסטון ) בצהוריים הוא אוכל ארוחה בשרית גדולה ואנחנו נותנים לו אם אני לא טועה זה עוזר גם לעיכול טוב יותר אצל בני בנוסף לעניין של המוגלובין בנוסף סוג של סידן שהוא לוקח צריך את הסביבה החומצית לקליטה בזמנו ניסינו כמה סוגים של ויטמין סי באבקה וסוכריות וקפסולות ולא הסתדרר לו הלכנו על כיוון סוכריות

JacobSk

New member
תבדקי את המוצר הזה אם את צריחה חומצי

http://www.autmedic.com/shop/index.php?productID=238

razgalili

New member
ויטמין C

הצורך הגדול בויטמין C יכול להיות מסופק רק על ידי ויטמין C לא חומצי BUFFERED לגבי ESTER C זכור לי שקראתי עליו שיש איתו בעיות אבל אני לא יכול לאתר את המקור. לא הייתי משתמש. ויטמין C חומצי אפשר וכדאי להשתמש בשביל להעלות את חומציות הקיבה ועל ידי כך לשפר את העיכול. כיון שלהרבה ילדים יש גם מחסור של הפרשת חומצה בקיבה כמות קטנה של ויטמין C חומצי עם האוכל משפרת בצורה משמעותית את הספיגה של הנוטריינטים מהמזון. לכן כדאי - BUFFERED - כמה אלפי מיליגרמים ביום מפוזרים על פני היום (אפשר להכניס לתה או למשקה) ויטמין C חומצי - 50 עד 100 גרם יחד עם כל ארוחה, אפשר ורצוי יחד עם אנזימים.

למעלה