ויטמין E

טל 0 0 0

New member
ויטמין E

אני נותנת לבני כבר מספר שבועות אומגה 3. רוצה להתחיל גם ויטמין E. של איזה חברה כדאי לי לקנות? איזה אתם נותנים ובאיזה מינון? (שוקל בערך 14 קילו). האם יש עוד משהו שכדאי לתת עם האומגה? (אינזימים ו CLO צריכים להגיע אלינו תוך מספר ימים מארה"ב). שלחנו דגימות צואה ושתן לארה"ב ובשבוע הבא אנו עושים בדיקות דם, כך שסביר להניח שיש דברים שכדאי לחכות איתם עד שיגיעו התוצאות. תודה

אור לנו

New member
גיא (GUYBZ) המליץ על ויטמין

E של חיים שלוס ואמר גם שאלו של דרך חיים טובים אף הם (תקנו אותי אם אני טועה). אנחנו נתנו בהתחלה של סולגאר אבל זה יקר ועכשיו אנחנו קונים של דרך חיים (זה של קופ"ח כללית), זה מסובסד ועולה 9.5 שקלים ל 30 קפסולות, אמא שלי חברת הכללית אז אין לנו בעיה. לגבי מינון ממה שזכור לי שנאמר לילדים המינון הוא 200 IU ואני קונה את כבר במינון הזה (יש גם של 400 IU).

razgalili

New member
המינון הוא

מינמום 200IU ויותר ככל שמוסיפים יותר שמן דגים. רצוי להוסיף גם ויטמין C כי ויטמין C ממחזר ויטמין E (הגוף "שורף" ויטמין C כדי להשמיש מחדש מולקולת E משומשת) בכלל ויטמין C יכול להיות תרופת פלא אם נותנים מספיק ומקפידים להשתמש בגירסת buffered שלא יגרם שילשול. לגבי ויטמין E של סולגר - עד כמה שזכור לי הם מכינים ויטמין E מחיטה. עדיף מאד לא.

אור לנו

New member
איזה ויטמין C אפשר לקנות בארץ

שהוא לא חומצי וילד קטן יכול לקחת. כרגע אני נותנת לפשוש ויטמין C בצורת דובון גומי שאני חותכת לחתיכות קטנות והפשוש לועס בלי בעיה. מכיל: פקטין הדרים, פרוקטוזה, גלוקוזה, תמצית פקעות ורדים טבעית, ויטמין C, תמצית תפוז טבעית, בטא קרוטאן. בדובון אחד יש 120 מ"ג ויטמיןC, 30 מיקרוגרם בטא קרוטן ו 200 מ"ג תמצית פקעות ורדים.

razgalili

New member
פרוקטוז זה בד"כ תירס

ותירס זה לא טוב. כל השאר נשמע בסדר גם ויטמין C לעיתים קרובות מיוצר מתירס.

nissan41

New member
וויטמין C1100 מ"ג לא חומצי של פלורי

פלוריס, כדור שניתן לרסק בקלות לאבקה, חסר טעם ונבלע בכל דבר: חלב, חומוס, קטשופ, וכו רצוי לתת פעמיים ביום או חצי כדור או כדור שלם עולה בבית מרקחת של הקופה 60 ש"ח

ויטאמין C כדאי לתת 200 מ"ג

בכל פעם עד 1000 מ"ג ביום, ולא בבת אחת 500 או 1000 מג מכיוון שזמן השהות של הוויטאמין בגוף קצרה ולכן כדאי לתת מנות קטנות יותר במשך כל היום, לפי ד"ר מקנדלס

razgalili

New member
מקסימום הקליטה של ויטמין C

הוא בערך 1000 מ"ג לשעה למבוגר, כך שיש להניח שזה 500 מ"ג לשעה לילד. מתוך הנחה שזמן הערות של הילד הוא 12 שעות אפשר לתת עד מקסימום של 6 גרם ליום. למרות שזה נשמע הרבה, זה פשוט לא מספיק. אנחנו נתנו ליותם בהמלצת רופא ערויים של ויטמין C מספר פעמים, בכמויות גדולות בכמה סדרי גודל(20-30 גרם). השנוי אצל יותם בכל אחת מהפעמים היה מופלא, ולמשך כמה ימים אחר כך הוא ממש ממש התקדם. קשה לדחוף לילד כמויות גדולות של C אבל שווה לנסות. זה תוסף זול, בטוח לשימוש וכל הילדים בספקטרום צריכים אותו. ויטמין C ממחזר גלוטטיון וויטמין E בגוף.

אור לנו

New member
יש לי בבית (לשימוש שלנו - המבוגרים)

ויטמין C של 500 מ"ג שמיובא ע"י חב' אלטמן ומיוצר ע"י ADH ניו יורק מכיל: ויטמין C, פקעות ורדים, דיקלציום פוספט, צלולוז, מגנזיום סטארט, ח. סטארית, סיליקה אינו מכיל: קמח, חלב, חיטה, שמרים, חומרים משמרים. האם זה בסדר ? במידה וכן - באיזה מינון כדאי להתחיל? משהו כמו 250 מ"ג פעמיים ביום ולעלות במינון? או שלהתחיל בפחות/יותר?

razgalili

New member
צר לי

ברשימה של מה שאין לא מופיע תירס וסויה אל תתני. המוצר מכיל כנראה תירס ו\או סויה

אור לנו

New member
התקשרתי לחברה - הם הבטיחו

שיבדקו לי ברשומות שלהם ואם לא ימצאו יתקשרו לחב' המייצרת ויבררו איתהץ אני בינתיים מחכה לתשובה ובמקביל אחפש מוצר אחר.

nissan41

New member
האם סורביטול- ממתיק?

לפי ידיעתי הכמויות הקטנות ולא משמעותיות, אך הסורביטול לא נספג בגוף ולכן מגיע עד לפטריות במעיים, לא ידוע לי עד כמה הפטריות "חוגגות" על החומר הנ"ל? אשמח לשמוע אם יודע על כל משהו.

moma1111

New member
ויטמין E

יש קשר בין נתינת האומגה 3 לבין ויטמין E, יש חשיבות לכך שהם ינתנו במקביל?

moma1111

New member
לרז

אל תלאה אותנו בכל הפרטים האלה...אין לנו את כל היום לשבת ולקרוא הודעות בפורום. אבל תודה על ההתיחסות.

razgalili

New member
על לא דבר על לא דבר

אני מודה לך שאת מעריכה את זה שאני עובד 12 שעות ביממה ויותר ושאני כותב תשובות לחברים בפורום על חשבון שעות השינה שלי כך שלא תמיד יש לי את הזמן לכתוב תשובות מלאות, ועוד לשאלות שהתשובות להן מופיעות במאמר על שמן דגים בראש הפורום
וזהירות לא להתחיל איתי בפולניות כי אני אלוף פולנות.

moma1111

New member
אני מתנצלת

אתה צודק. אל תבין אותי לא נכון, אני מאוד מעריכה את מה שאתה עושה, וזו ממש הצלה שבילי הפורום הזה שלכם. אתה פשוט צריך להבין שלפעמים השאלות נשאלות מתוך בלבול ומצוקה אמיתיים, והתשובות שלך מאוד חשובות... אז זה קצת מאכזב אם אתה לא מתייחס או עונה בקצרה, אז מכאן באה התגובה הצינית והלא מתאימה, ושוב סליחה.

razgalili

New member
אין צורך להתנצל

ואני יודע בדיוק מאיפה אתם באים, כי גם אנחנו משם. יש בראש הפורום שלל מאמרים ביניהם מאמר חשוב במיוחד על שמן דגים

למעלה