ויטמינים בישביל תאבון

ויטמינים בישביל תאבון

שלום.איזה ויטמינים לתת לילדה בת 5 וחצי שלא אוכלת טוב. לא אוהבת לאכול. עשנו לה בדיקות דם הברזל שלה גבולי. תודה מראש. שבוע טוב

לפעמים אבץ עוזר

25 מג, אפשר לחלק למנות כדי למנוע שילשול. רצוי אבץ שמחובר לחומצת אמינו כי הם נספגים טוב יותר. ברזל מתספים רק בפיקוח רפואי ולתקופות קצרות. יש תוסף ברזל שהמליצו לי לילדים, אני אחפש לך את השם ואם יגיעו הדברים לידי כך תוכלי לתסף בו. אחרי שהילדה תתחיל לאכול עוד דברים אפשר לשמור על המצב בעזרת תזונה. האם הילדה על GFCF? להוריד מהתזונה את הדברים הבאים, בסדר הזה פחות או יותר ואחרי שיש תזונה מספקת בלעדיהם - מוצרי חלב דגנים עם גלוטן דגנים בלי גלוטן עמילנים בכלל ולהוסיף במידת האפשר בשר אדום ועלים ירוקים.

razgalili

New member
כדאי גם להוסיף אנזימים וויטמין סי

אנא קראי את המאמר במאמרי הפורום על אנזימים. ניתן לקנות בארץ אנזימים מתאימים אצל יעקב סקיר. להוסיף ויטמין סי חומצי חמישים מיליגרם עם האוכל כדי לשפר את הקליטה של מה שהילדה אוכלת. הויטמין החומצי יעזור לעכל את המזון. תוספת

doron s

New member
בררנות?

האם יש לה בררנות על בסיס צבע או מרקם? אם כן אפשר לפעמים לגוון ע"י הוספת סוג אחר של מזון עם אותו מרקם או להחביא למשל ירקות ע"י טחינה והוספהלמאכל קיים, מתחילים בכמויות מזעריות כדי להרגיל את החיך ומגדילים בהדרגה.

תודה לכם

מדובר בילדה רגילה.אחות של ילד pdd בן 8 וחצי.אצלו אין שום בעיה באכילה. אנחנו כל הזמן מגרשים אותו ממטבח,והיא ההפך . היא כמו אח שלה לא אוהבת אוכל עם רוטב או מרוסק.רק דברים יבשים. היא גם לא אוכלת וגם ישבת שעות עם ארוחה .אמרו לי לתת לה כל הזמן מסתיק-שתלמד ללעוס. אני אנסה אבץ. תודה

razgalili

New member
לילדים מחוץ לספקטרום

את יכולה לנסות לתת לה משהו קטן עם הרבה סוכר בתחילת הארוחה - טבלית שוקולד לדוגמה. הסוכר שבממתק יגרום להפרשה של אינסולין שמצדו גורם לתחושה חזקה של רעב.

למעלה