ויטמינים כמה שיותר ויטמינים

יוספית

New member
ויטמינים כמה שיותר ויטמינים../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אז אחרי שפוצצו אותי בסטרואידים - הגוף שלי חלש - אז התחלתי לאכול טוב ועכשיו אני מפוצצת את עצמי בוויטמינים - וזה עוזר. אז ככה ידוע שוויטמין B-12 הוא מאוד חיוני לחולים במחלות נוירולוגיות ובטרשת נפוצה. (הוויטמין הזה עושה אותי נינג´ה והתחזקתי מאוד מאז) מומלץ בחום. ויטמין D - כי העצמות שלנו חלשות מהסטרואידים - אז ליתר בטחון. ויטמין C - שלא אחטוף שפעת (אבל כבר חטפתי) לא נורא, נזכרתי מאוחר מדי. צנטרום - ליתר בטחון שלא פספסתי משהו. והרבה ירקות ירוקים - כמו חסה, פטרוזיליה ועשבים למיניהם (חומצה פולית). וזהו - אם למישהו יש עוד מה להציע לי - בשמחה. וגם זרקתי לאלף עזאזל את כדורי השינה שדי התרגלתי אליהם והשד לא היה נורא כל כך - אפשר לחיות בלי זה הרבה יותר טוב.

אורית...2

New member
אכיניציאה...אסור לנו !!!../images/Emo128.gif

בסולגר, יש מחלקת תמיכה "משגעת" כל כך אדיבים ועם כל הסבלנות שבעולם !!! מישהיא אמרה לי לקחת אכיניצאה לחזק את המערכת החיסונית, ולמחרת בעיתון היתה כתבה....שאסור. צילצלתי לסולגר , היא בררה ,וחזרה אלי עם תשובה,שבמחלות האוטו אימוניות אסור לקחת אכיניציאה. אז רק לידע כללי...הם מייעצים שם מה לקחת, ומה טוב לנו.אם מישהוא רוצה, אני אחפש את ההמלצות שהיא שלחה לי ואשלח לכם,אף על פי שעדיף להתקשר ולקבל המלצות מעודכנות (שלי זה מלפני שנתיים)

RomiVais

New member
תודה אורית!!

אבל שאלה לי אליך...... מה זה בדיוק אכיניציה??? ערב נפלא רומי

אורית...2

New member
לכל המעוניין הקישור לאתר של סולגר !

היי רומי !!! יש לך תשובה מה זה "אכיניציאה"....שלי אמרו בתמיכה שלהם ,שאסור במחלה שלנו.... וההמלצות שלהם לטיפול בטרשת.....

רחלית

New member
אוו!

אני הייתי אצל הומאופת לאחר האבחון (זה נראה לי כמו נצח נצחים) לפני כחודשיים והוא דווקא המליץ לי לחזק את המערכת החיסונית עם תכשירים ותה המכילים אכניצאה. אני לא בדיוק אימצתי את ההמלצות כי לא התאים לי (פרט לתה) אותו אפסיק לשתות. האם יש לך מושג מדוע אסור אכניצאה?

אורית...2

New member
היי רחלית !!!!

אני ממש לא מוצאת את הדף שהיא שלחה לי...... אבל אם תתקשרי לשם היא תסביר לך , הם ממש נחמדים בתמיכה ואם צריך לעשות איזה בירור היא חוזרת עם תשובה מפורטת, ואם תבקשי היא גם תשלח לך בדואר . הטלפון שלהם הוא 1800350333 תתקשרי והיא תענה לך על כל מה שרק תרצי זה הטלפון של מחלקת ההדרכה . תספרי מה אמרו לך....כי גם אותי זה כבר מעניין...ואני פשוט לא מוצאת את הדף (הוא ישנו!!!...רק איפה שמתי אותו?)ביי !!!

RomiVais

New member
יוספית יקרה, מה שלומך? ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך שאת שומרת על עצמך ככה!!! ויטמינים מאוד חשובים ומצויין שאת לוקחת את מה שחשוב וטוב עבורך. מתי סיימת את טיפול הסטרואידים? איך את מרגישה עכשיו חוץ מהחולשה של הגוף? תשמרי על עצמך ותרגישי טוב!!! שבוע נפלא ורק בריאות רומי

למעלה