ויטמינים
היי, ידוע לי שיש ויטמינים שמסיסים בשמן ויש שמסיסים במיים. יש לי 2 שאלו בנושא אם אפשר: 1) האם הויטמינים שמסיסים במיים צריכים מיים קרוב לזמן אכילתם? כי בשמן זה כך.. מצד שני מיים יש לנו בגוף. 2) באילו ירקות יש ויטמינים שמסיסים בשמן? האם באחד מאלו?: מלפפון, עגבניה, פלפל, כרוב, קולורבי, כרובית, ברוקולי, קישוא. המון תודה מראש, יעל.
היי, ידוע לי שיש ויטמינים שמסיסים בשמן ויש שמסיסים במיים. יש לי 2 שאלו בנושא אם אפשר: 1) האם הויטמינים שמסיסים במיים צריכים מיים קרוב לזמן אכילתם? כי בשמן זה כך.. מצד שני מיים יש לנו בגוף. 2) באילו ירקות יש ויטמינים שמסיסים בשמן? האם באחד מאלו?: מלפפון, עגבניה, פלפל, כרוב, קולורבי, כרובית, ברוקולי, קישוא. המון תודה מראש, יעל.