וייזרדים ותפוחים (
למנגה)

ketty the sheep

New member
וייזרדים ותפוחים (../images/Emo58.gif למנגה)

מה אנחנו בעצם יודעים עליהם? הם היו שיניגמי, אבל בדרך כזו או אחרת השיגו כוחות של הולו. האם הם השיגו את זה באותה דרך כמו איצ'יגו (במילים אחרות, הם לא ידעו למה הם נכנסים) או שהם עשו את זה לעצמם במטרה להתחזק? או שאולי הם עוד טעות של המחלקה ה12? הם יודעים על האראנקר ועל אייזן, אבל מה הקשר שלהם לסיפור? הם שליחים של אייזן? או שאולי הם בעלי ברית קודמים שלו? זו הדרך היחידה שבה אני יכולה לחשוב על להסביר את העובדה שהם יודעים כל כך הרבה למרות שהם לא קשורים לכלום נכון לעכשיו. למישהו יש רעיון יותר טוב? יכול להיות שאייזן יצר אותם לפני שנוצרו האראנקר, אבל אז גילה שאם הופכים את התהליך (כלומר, במקום לשים מסיכה של הולו על שיניגמי, לקחת הולו ולהוריד לו את המסיכה) זה יותר אפקטיבי ויוצר מיניונז יותר חזקים? אם זה היה כך, אז האם עכשיו הם רוצים לנקום באייזן? אולי בגלל זה הם רוצים לגייס את כל בני מינם (ע"ע איצ'יגו) לשורותיהם? אני לא חושבת שהוייזרדים הם bad guys. אני לא יודעת למה, אבל יש לי תחושה שבסופו של דבר הם יהיו אלו שיעזרו לסול סוסייטי נגד אייזן. אמנם יש להם את כל המאפיינים של bad guys, אבל אני איכשהו מאמינה בהם. הדרך שבה הם מנסים לגרור את איצ'יגו אליהם נורא חשודה, אבל בסופו של דבר אני לא רואה דרך אחרת לגרום ליצור העקשן הזה לעשות משהו. יש ביניהם הרבה מתח וקונפליקטים, אבל בסופו של דבר אני חושבת שזה רק בגלל ההתנגשות בין האופי המקסים של הוייזרדים (במיוחד של שינג'י והיורי) לאופי היותר מקסים של איצ'יגו ('What the hell do you think you're doing?!?!11' 'That's my line!!!' 'No, it's mine!!11'. אני פשוט אוהבת לראות עד כמה שהם דומים ומתואמים. הם היו צריכים להיות חברי ילדות, באמאשלי). בסופו של דבר, נדמה לי שלוייזרדים ולאיצ'יגו יש אותה מטרה. למרות הגישה המטרידה (והמקסימה, אני חושבת ;;) שיש להם אחד כלפי השני, הם שם בשביל לעזור לו (קודם ללמוד להשתלט על ההולו הפנימי שלו, ואולי אחר כך בדברים אחרים. אמ. תמיגב נפשית? 'וייזרד אנונימוס'? :x לא ששינג'י לא גורם לזה להשמע כך כשהוא מסביר לזה לאיצ'יגו בפעם הראשונה). ... אלא אם כן אני טועה והם באמת יצורים מרושעים שרוצים לחטוף את איצ'יגו ולהשתלט על העולם. D: אלו היו 'תהיות הבליץ' של שבת בבוקר של קטיה'. ... בבקשה תגידו שאני לא היחידה שמסתובבת במחשבה על זה למרות שיש לי עוד מליון ומשהו דברים לעשות.
נ.ב: שינג'י הוא הבן של גין. מה, יש לו את החיוך של אבא. ;__; (ואני צריכה לישון יותר).

Fay Wood

New member
XDDD ואת לא היחידה~ ^^; ../images/Emo168.gif

אלוהים יודע כמה דברים אני צריכה לעשות ואין לי כוח .___. גם אני חשבתי על זה ששינג'י והיורי קשורים לגין איכשהו
והיה רשום איפשהו במאנגה שהצורת דיבור שלהם זה כמו הצורת דיבור של גין.. אז או שהמתרגמים של המאנגה מאו~ד סתומים ונתנו לנו ספוילר ענק להמשך, או שאין לי מושג מה אני אומרת Oס וגם לא נראה לי שהוייזרדים הם הרעים בסיפור הזה. אחרי הכל, הם כאלה סתומים וחמודים (או לפחות חלקם
) וכמה שהם נראים חסרי חיים, לא נראה לי שהם רוצים לעזור לאיצ'יגו למטרה רעה..
וזה באמת מזכיר קבוצת תמיכה XD ובקיצור, אני אשתוק עכשיו ואלך לישון, ואני צריכה את הפרק הבא כבר~~ T.T

ketty the sheep

New member
אה, אני לא חושבת שזה ספוילר. D:

זה דווקא עוזר. הם בטח אמרו שגם להם יש מבטא קאנסאי (כמו לגין). עכשיו זה מסביר את צורת הדיבור שלהם יותר. XDDD ואולי את הקשר האפשרי שלהם לגין.

Hinamori

New member
בקשר לגין../images/Emo58.gif

הייתה תיאוריה בLJ שהוא מרגל בשביל הוואיזורדים וזה יכול להיות נכון ס.ס וזה יהיה ממש ממש מאגניב אם כן ם.ם הם כ"כ קבוצת תמיכה !!111 "שלום, קוראים לי שינג'י ויש לי פיצול אישיות." "אוהבים אותך שינג'י !!11111 33333>"

ketty the sheep

New member
XDDDDDDDDDDD

ובקשר לתאוריה - היא נשמעת נורא מעניינת. ויש בה מן ההגיון. יש לי הרגשה חזקה שגין יבגוד באייזן בסופו של דבר, אבל השאלה היא עם מי ולאיזו מטרה. פשוט, עד עכשיו גין הצטייר כדמות עם מעט מאוד מטרה בחיים. אם יש לו כזו, הוא מסתיר אותה ממש טוב. בכלל, הוא הדמות הכי מסתורית בכל הסדרה. אנחנו לא באמת יודעים את הסיבה לכל מה שהוא עשה עד עכשיו. אני ממש מתה לגלות מה הוא מסתיר. אני גם חושבת שהחיוך התמידי (והמפחיד o_o;;;) שלו יכול להיות מן מטאפורה למשחק שהוא משחק. זו יכולה להיות חתיכת תפנית בעלילה אם יגלו על מה לעזאזזל הוא חושב.

Mugen bla

New member
../images/Emo58.gif חושב שזה שטותי

אבל לכל אחד שם יש דפוס שונה על החרב והחרבות נראות קצת כמו החרב של אי'ציגו שהוא בבאן קי .. אני חושב שאייזן רצה לגייס את הוויזרים בגלל זה שינג'י אמר שהם מכירים. ובלי קשר התמונה הזאת הרגה אותי ^_^

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif

לדעתי את צודקת, גם אני חושבת ככה... אבל לדעתי יותר הגיוני שנגיד אייזן ייצר אותם ואז הוא גילה שהם יותר מידיי עוצמתיים ולכן חיפש דרך אחרת כדי ליצור צבא פחות חזק כדי שהוא יהיה השולט אומשו כזה... הממ אני עוד צריכה לחשוב על זה... אבל גם אני חושבת שהם לא רעים, פשוט בגלל שלא נראה לי שאיצ'יגו יעבור לצד של הרעים באמצע הסדרה, זה פשוט לא הגיוני.. וחוצמזה, הם יותר מידי חמודים בשביל להיות רעים ^^ אני כ"כ רוצה את הפרק של שבוע הבא ;.;

למעלה