ויייהייי!!!!! היום הזמנתי בטאואר רקורדס דיוידי של pulse וגם של pompeii אני כל כך מאושר!!!!!!
M Marmaduke New member 26/5/03 #1 ויייהייי!!!!! היום הזמנתי בטאואר רקורדס דיוידי של pulse וגם של pompeii אני כל כך מאושר!!!!!!
R rainbow demon New member 26/5/03 #3 אז יאללה נתחיל לארגן כבר את הפגישה אם כולם בכלל עדיין מעוניינים...
R rainbow demon New member 28/5/03 #15 חחחח מצטער אחי זה לא הולך אתה היחיד שמגיב בכלל להודעות שלי אני מרגיש כמו רוח רפאים בפורום הזה
M meandmeandme New member 28/5/03 #16 אל תדאג איש... תתחיל לארגן... זה פורום קטן.. לא יהיה קשה מדי לעשות איזה משו חביב.
K Killer Queen 2 New member 28/5/03 #18 גם אני יכולה לבוא? ../images/Emo8.gif למרות שאני די חדשה פה...? וגם הייתי שמחה לדבר איתכם באייסיקיו 124865540
גם אני יכולה לבוא? ../images/Emo8.gif למרות שאני די חדשה פה...? וגם הייתי שמחה לדבר איתכם באייסיקיו 124865540
M meandmeandme New member 28/5/03 #19 בטח שאת יכולה.. כולם מוזמנים אם יש לך מערכת סארונד בבית, דיוידי וטלויזיה גדולה את יכולה אפילו לארח אם את רוצה
בטח שאת יכולה.. כולם מוזמנים אם יש לך מערכת סארונד בבית, דיוידי וטלויזיה גדולה את יכולה אפילו לארח אם את רוצה
ש שלכת בסתיו New member 30/5/03 #24 גם אני! גם אני!../images/Emo9.gif גם אני מעוניינת בפגישת פורום.. צריך ליווי של מבוגר לא בכולופן, תארגנו משו, אם צריך עזרה-אני מוכנה לעזור עד כמה שאני אוכל.. ואם מצליחים לסדר משו, אז תשתדלו שזה יהיה בסופ"ש.. שבוע טוב
גם אני! גם אני!../images/Emo9.gif גם אני מעוניינת בפגישת פורום.. צריך ליווי של מבוגר לא בכולופן, תארגנו משו, אם צריך עזרה-אני מוכנה לעזור עד כמה שאני אוכל.. ואם מצליחים לסדר משו, אז תשתדלו שזה יהיה בסופ"ש.. שבוע טוב
R rainbow demon New member 29/5/03 #21 מצוין אם יש לך מערכת סראונד ודיוידי, ויש לך רצון, את מוזמנת לארח אותנו (האוכל עלינו)
R rainbow demon New member 30/5/03 #23 קרא את זה!! ושכולם יקראו גם! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=648&msgid=15038160
קרא את זה!! ושכולם יקראו גם! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=648&msgid=15038160
R rainbow demon New member 30/5/03 #26 לי יש 3 דיוידים 2 במחשבים ואחד בסלון, אבל אין לי מערכת מי יודע מה... מזייפת קשות, לכן אני לא אוכל לארח.... אגב, אתה יודע שדיוידי מהמחשב תמיד אפשר לחבר לטלוויזיה...
לי יש 3 דיוידים 2 במחשבים ואחד בסלון, אבל אין לי מערכת מי יודע מה... מזייפת קשות, לכן אני לא אוכל לארח.... אגב, אתה יודע שדיוידי מהמחשב תמיד אפשר לחבר לטלוויזיה...
D dark side of the niv New member 30/5/03 #27 אבל המחשב בחדר מחשבים ולא בסלון...וזה סתם יהיה סיפור... ואין לי סראונד טוב ואם יש לך הכל ורק חסרים לך רמקולים... אם מישהו יוכל להביא אליך רמקולים זה יהיה טוב
אבל המחשב בחדר מחשבים ולא בסלון...וזה סתם יהיה סיפור... ואין לי סראונד טוב ואם יש לך הכל ורק חסרים לך רמקולים... אם מישהו יוכל להביא אליך רמקולים זה יהיה טוב
R rainbow demon New member 30/5/03 #28 לא רק רמקולים צריך גם איזה ריסיבר נורמלי, אולי מגבר או משהו.. ולא נראה לי שמישהו ייקח מערכת רמקולים בשווי 5 אלף שקל באוטו עד לבית שלי
לא רק רמקולים צריך גם איזה ריסיבר נורמלי, אולי מגבר או משהו.. ולא נראה לי שמישהו ייקח מערכת רמקולים בשווי 5 אלף שקל באוטו עד לבית שלי