וייי... 218 יפה :) עכשיו מה לגבי...

pti4ka

New member
וייי... 218 יפה :) עכשיו מה לגבי...

טריילר ל 219 ? :) מי יכול לתת לי לינק??

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif

יואווו ברור שהיא לא תירה בו אבל רק עצם זה שהיא כיוונה אליו אקדח.. =\ נראה לי שהיא קצת השתגעה.. =\ חוץ מזה נראה פרק נחמד..חח בכול מקרה יקח לי שנים להוריד אותו זה רק עכשיו באמצע להוריד לי את 18*2... טוב נו.. אני אשתוק עכשיו.. =\ [חח כול הזכויות שמורות לאילה..
]

219../images/Emo58.gif

יש עוד קטעים טובים בפרק, פשוט לא מראים אותם בטריילור קראתי אותם בספוילרים. ובקשר להורדות- אמממממ קאזה זה ממש על הפנים, אם את רוצה תפני אליי בפרטי ואני אמליץ לך על תוכנות יותר טוובות.

ayala65

New member
../images/Emo11.gif

גנבת יאוווו מיכל איזו הופעה בתזונננננננננננה! היה מדהים! הייתי שורה ראשונה (!) ליד המעקה ואפחד לא דחף! ויאווווו תום הסתכל עליי הוא אפילו חיייייייייייייייייייייייך איזה מדהים (!!!)

mikmik000

New member
נתתי לך זכויות שמורות.. חח ../images/Emo6.gif

פשש.. שורה ראשונההה... יפה לךך... שמחה שנהנת!

ayala65

New member
זכויות לא יכולותל להיות שמורות

אם מישהו אחר גונב אותם *אהמ*את*אהמ*

T w e n t y 4

New member
חח../images/Emo58.gif219!

מה הולך עם ג'ולי?!?! חחח הפכה למשוגעת עולמית?!חחחחחחחחח

תקציר 219../images/Emo58.gif

Episode 2.19: The Rager Airdate: April 14, 2005 It's Trey's birthday and Marissa, anxious to help Trey and Ryan forge a relationship, throws a birthday party for Trey at Caleb's mansion that turns out to be a rager. Sandy and Carter hit the waves together and decide to double-date and Summer discovers Reed's true identity, leaving Seth in hot water. Meanwhile, Julie leaves town on the heels of her disgrace, but comes home and reminisces about the Whitesnake concert with an "old" friend. תרגום: זה יום ההולדת ה-21 של טריי ומריסה רוצה לעזור לטריי וראיין לייצור מערכת יחסים, היא עורכת מסיבת יום הולדת לטריי באחוזה של קיילב שהופכת ל"התפרעות המונית" (אין לי מושג איך לתרגם אחרת את המילה Rager). סנדי וקרטר יוצאים לגלוש ביחד ומחליטים לצאת ל"דבל דייט" וסאמר מגלה את זהותו/תה האמיתית של "רד" מה שמשאיר את סת בצרות צרורות. בינתיים ג'ולי עוזבת את העיר בעקבות הבושה שספגה, אבל חוזרת הביתה ומעלה זכרונות על ההופעה של "וויט סנאק" עם חבר ותיק.

Angelus

New member
219 ../images/Emo58.gif

ג'ולי! שתירה בו. אני סולח לה
איזה קטע חזק שהיא אמרה לפני כמה פרקים למריסה אחרי שהיא ניתקה לה ur such a little me

למעלה