ויימס = ברוס ויליס

פנחסון

New member
ויימס = ברוס ויליס

לא נטע. לא, באמת שלא נטע. אני מדבר על הגיבור של ספרי המשמר של טרי פראצ'ט. לא, זה לא נטע. נטע היא משתתפת בפורום טרי פראצ'ט, לא גיבור סדרת ספרים שלו. בסדר? כולם מבינים? עכשיו, למה אני טוען שויימס שווה ברוס ויליס? עסקתי הרגע בסידור הספריה שלי, ונתקלתי בספר the fifth elephent, בעל צליל מאוד דומה ל the fifth element עם ברוס ויליס, מה גם שלאחר שמצאתי את העטיפה של הספר בצד השני של החדר (כריכה קשה) שמתי לב לעובדה שהיא בצבע כתום, בדיוק כמו שהבחורה באלמנט החמישי לבשה. מכאן שויימס (לא נטע) = ברוס ויליס. וזהו.

Gdil

New member
היא לא לבשה כתום.

היא לבשה לבן, השער שלה היה מאוד כתום. חוץ מזה אין שום קשר.

Rincewind

New member
האמת

אם היה סרט לספרי המשמר, ברוס וויליס היה מושלם כדי לגלם את ויימס (לא נטע).

מממ...

הרשו לי רק לצרף תמונה של ויימס, שצוירה על ידי קידבי. יכול להיות שיש משהו בדבריך.

Rincewind

New member
לעזאזל

פשוט רואים שהוא חשב על ברוס וויליס כשהוא צייר את זה. וזה מאוד מתבקש בעיקר בעקבות הפיל החמישי (ספר הדיסק היחיד שיצא בפייפרבק ועדיין לא קראתי!!!).

Rincewind

New member
אה, ושכחת לציין

(לא נטע) אחרי הויימס. עכשיו היא תיעלב ותחשוב שאתה חושב שהיא נראית כמו חייל לא מגולח בגיל העמידה.

(לא נטע)

הבהרה בקשר להודעה הקודמת שלי שעסקה בוויימס (לא נטע): כאשר כתבתי ויימס (לא נטע), בכל אחת מהפעמים שכתבתי ויימס (לא נטע), באמת שלא התכוונתי לנטע. לו רציתי להגיד נטע כשכתבתי ויימס (לא נטע), הייתי כותב נטע, ולא ויימס (לא נטע). לפיכך, בכל פעם שכתבתי ויימס (לא נטע) התכוונתי לוויימס (לא נטע). לא הייתה אפילו פעם אחת שבה כתבתי ויימס (לא נטע), והתכוונתי לנטע. כיסיתי את עצמי מבחינה משפטית?

Rincewind

New member
לא, לא טוב.

אמרת שבכל הפעמים שכתבת ויימס (לא נטע) לא התכוונת לנטע. אבל בהודעה שפרסמת כתבת רק ויימס ולא ויימס (לא נטע), ולכן ההסתייגות שלך לא תקפה לגבי אותו מקרה.

החיים שלי

הופכים מרגע ורגע לדומים יותר ויותר לתמונה של מ.ק. אשר. בסדר, אני אבהיר את עצמי עכשיו: מעולם, בכל ימי חיי, לא התכוונתי לנטע. אה... זה בוטה קצת, אבל יאללה, שיהיה.

Athaclena

New member
סורקת? למה מה קרה?

בשביל מה יש אינטרנט אם לא כדי לראות את כל העבודות המהממות שלו? אני הכי אוהבת את זה, והנה עוד אחד שבולט לטובה. הכי מפורסמים הם waterfall, belvedere, relativity גלוש ותהנה!

פנחסון

New member
נראה לי ששומרים שומרים

הוא מדבר על כך שספריות מעוותות את המציאות בהערת שוליים הוא כותב שאפשר לראות את זה בחנויות ספרים יד שניה שנראות כאילו הן לקוחות מציור של מ.ק. אשר

למעלה