וייסגל 2008

SoulDancer

New member
וייסגל 2008

נו אנשים? איך הולך עם שינוי הכותרות?! [משמע כבר לא חמשושים אלא שישיסטים וכו'..]

yaelula94

New member
לא אוהבת את זה!

היה נחמד כזה להיות הכי קטנה חחח אבל הולכת להיות שנה טובה! אני רואה את זה! והוייסגל, היה אדיר!
למרות שחזרנו בלי אף גביע..

assafein

New member
יש גבול לכמה המשפט הזה תופס...

לצערי עברנו את הגבול הזה בהרבה!!!

SoulDancer

New member
זה רק גביע!

לא נהנתם בתחרות עצמה? לא היו צחוקים וחוויות? באמת שאנחנו יצאנו לויסגל בלי ציפיות של ממש לחזור עם גביעים..זה אומר שלא רצינו לצאת?! לא!! יצאנו כי זה מפעל כיף! וזהו. גביע זה רק בונוס זה באמת לא העיקר.. חוץ מזה-תתחילו להכנס לכושר כבר מעכשיו...שנה הבאה תמיד מחכה לכם

L I L O C H

New member
.....

יצאתם ללא ציפיות עד ש.... כל השמיניסטים שלכם חזרו...חחחחח הם באו עם ציפיות....
ואפרופו צחוקים - מה שעשיתם בשחייה היה ממש מצחיק...

assafein

New member
את לא באמת לקחת אותי רציני, לא?../images/Emo6.gif

כמובן שבאנו בשביל הכיף ובשביל החברים... אם לא הייתי בא בגישה הזאת לא הייתי משתתף בקרב סכינים(למרות שיצא לא רע
) נ.ב... כבר מאז שאני חטשוש אני אומר שנה הבאה... ושנה הבאה יש רק עוד אחת

yaelula94

New member
אסף...

שנה הבאה לא חוזרים הביתה בלי גביע. והיה באמת ממש כיף בוייסגל. בכלל החופש היה מלא חוויות, וכמעט כולן היו במכבי חחח

היה ממש טוב.. מקום 1 בקרב סכינים!../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

להיות שמיניסטית.. לראות סמל כיס לבן אצל המבוגרים הראשונים.. הזוי!

Kobi2402

New member
באמת שזה הזוי...,.

כי פתאום כולם עוזבים.. שירלי לילו, אתם עוד שנה.... זה עצוב לראות איך השכבות שפתחו את הסניף עוזבות..

היה כייף וגם קשה!!בגלל שהשמיניות עזבו!!

השכבה שהיתה חלק גדול ממנו, שעשתה את כל השטויות והדברים המצצחיקים בסניף הזה(ראו תחרות שחיה בנים!!חחח מענין מאוד למה פסלו את סניף נ"צ חחחחחח
), שאנשים בה היו חלק משמותי בסניף הזה..סיימה 4 שנים בתנועה! מה יהיה עכשיו?=( מה אני אעשה בלי יסמין ומאיהההההה???=( וגם עודד ורקפת עזבו.. יצאנו 18 בוגרים, ולקחנו גביע מקום 1 במטקות, ומקום 2 בהורדת ידיים בנים(כי את בן מנתניה אף אחד לא יכול לנצח חחחחחח
) עכשיו אנחנו באמת אחד הסניפים הקטנים בארצי
חחחחחחחחח(והאיכותייייים חחחחח)

SoulDancer

New member
חן..../images/Emo24.gif

תסתדרו מעולה בלעדינו, תפציצו ותמשיכו להתקדם בצעדי ענק להפיכתם לאימפריה! אגב זה מקום 3 בהורדת ידיים, לא? ועם כל הכבוד לקטנים-הוצאנו מחנה בן זונה ואת זה אני בחיייםםםם לא אתן לכם לשכוח!

הייתם המון בוויסגל- ממש כיף.

נהג מטורף היה לנו בדרך הבייתה חזור,הא?
בטוחה שתסתדרו השנה ותצליחו ממש
. כל הכבוד על הגביעים, יותר מאיתנו. ^^

למעלה