ויי- שוטרת האהובתיייייייי!!!!!!!

ויי- שוטרת האהובתיייייייי!!!!!!!

חחחחחח מאמית עשיתי סבב פורומים... ואופס.. הגעתי לשלך.... חחחחח חחחחחחחחח קקית שלי רק רציתי לומר לך. שאני חולה עלייך!!!!! יא ממרית קקית אחת... אוף אני מתגעגעת למוקיונה איפה הוא.. חחחחח חחחחח סתם אני יודעתתתתתת חחחחחחח חחחחחחח שיהיה לך לילה הכי מקסים בעולם.. יאללה שין שאן מאמיתתתתתתתת שלך תמיד תמיד תמיד קופלתתתתתתתתתתתתת

shoteret27

New member
כאן שוטרת27 - מקופלת מתוקה שלי

היי סקסית, שמחההההההההההההה לראותך כאן בפורום שלי מקווה שקראת ונהנית אותך הכרתי במסעותיי הרבים כאן בצאט ופשוט התאהבתי את פשוט מקסימה המשיכי להיות כך אמיתית ומתוקה מאמית שלי ממני

היי שוטרת קקית שילי!

חחחחחחחחחחחחח אני אוהבת אותך מאמית חחחחחח אני אבקר אותך מידי פעם.... חחחחח אוף מאמית שכמותך.. חחחחחח חחחחחח תגידי ... מה הרעיון של המאמית הזאת למעלה???? חחחחחחח מה אני קשורה?? אני סתם ילדה קטנה.. חחחחח חחחחחח סתם יאללה עפתי לצ`אט.. שלך קופלת....

סוהרת

New member
קופלה קקית

קופלה קקית

אחת הכרתי אותך במקרה ואני כבר לא יכולה בלי השטויות שלך כל יום מוקיון חסר לי נוראאאאאאאאאא אין מי שיגיד לי בוקר טוב (הבטחת שתמלאי את תפקידו קקית) אוהבת אותך משוגעת ביי סי

יו סוהרת מקסימה שלי!

בוקר טוף לך מאמית אמיתית אני אוהבת אותך מאמית! אגב בישבילי עכשיו זה באמת בוקר !חחחחחחחח חחחחחח חחחחחחחחחחחחחח אוף מוקיון האיטלקי הזה חחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח איפה מוקה שילי(בימים הזוגיים!) חחחחחח חחחחחחחחחח סתם מאמית חולה עלייך .... שלך קופלת

למעלה