ויכוח בין ימין ושמאל

קלייטון.ש

Well-known member
הדבר הכי טוב בכל הסגר הזה הוא שהתאומות ישנות איתנו כל לילה. הבת שלי הסכימה סוף סוף להפקיד אותן בידינו, לאור העובדה שהיא עצמה נמצאת לא רחוק, בוילה המרכזית, ויכולה עקרונית לבוא להציל אותן במקרה של מצוקה.
אחרי ארוחת ערב עם כל המשפחה חוזרים ארבעתנו ליחידה שלנו, מתרחצים ואז טקס שינה. כל ערב מתעורר בין התאומות אותו דיון מדויק: מי תשכב באיזה צד - ימין ליד סבתא או שמאל ליד סבא. הן מנהלות את הדיון בהיגיון וחוכמה. השאלה היא מה היתרון שיש לכל צד. לשם כך יש לנתח כל ערב מה טוב ומה רע יחסית בסבא לעומת סבתא. למשל סבא מספר סיפורים יותר יפים אבל סבתא מתלבשת יותר יפה. סבא לוקח על הכתפיים וסבתא לא אוהבת, אבל סבתא עושה אמבטיה ומלבישה הכי טוב. אוריאנה גם מציינת בצדק שסבא טפשון ואילו סבתא חכמה.
כל הדיון הזה מתנהל בנוכחתנו, כשאנחנו כבר במיטה. בסוף ההחלטה תמיד זהה: נעמי מעדיפה את הצד שלי ואוריאנה את הצד של אשתי. בהמשך הכל מתבלגן והילדות נודדות במיטה בכל מיני כיוונים. כשהן ישנות גם יותר קשה להבדיל ביניהן וקשה לדעת עד כמה שמרו נאמנות להשקפתן המוצהרת.
בבוקר בין כה וכה הכל נשכח, והכל יחזור על עצמו - למרבה השמחה - בערב הבא.

פונדיצ'רי

Active member
הדבר הכי טוב בכל הסגר הזה הוא שהתאומות ישנות איתנו כל לילה. הבת שלי הסכימה סוף סוף להפקיד אותן בידינו, לאור העובדה שהיא עצמה נמצאת לא רחוק, בוילה המרכזית, ויכולה עקרונית לבוא להציל אותן במקרה של מצוקה.
אחרי ארוחת ערב עם כל המשפחה חוזרים ארבעתנו ליחידה שלנו, מתרחצים ואז טקס שינה. כל ערב מתעורר בין התאומות אותו דיון מדויק: מי תשכב באיזה צד - ימין ליד סבתא או שמאל ליד סבא. הן מנהלות את הדיון בהיגיון וחוכמה. השאלה היא מה היתרון שיש לכל צד. לשם כך יש לנתח כל ערב מה טוב ומה רע יחסית בסבא לעומת סבתא. למשל סבא מספר סיפורים יותר יפים אבל סבתא מתלבשת יותר יפה. סבא לוקח על הכתפיים וסבתא לא אוהבת, אבל סבתא עושה אמבטיה ומלבישה הכי טוב. אוריאנה גם מציינת בצדק שסבא טפשון ואילו סבתא חכמה.
כל הדיון הזה מתנהל בנוכחתנו, כשאנחנו כבר במיטה. בסוף ההחלטה תמיד זהה: נעמי מעדיפה את הצד שלי ואוריאנה את הצד של אשתי. בהמשך הכל מתבלגן והילדות נודדות במיטה בכל מיני כיוונים. כשהן ישנות גם יותר קשה להבדיל ביניהן וקשה לדעת עד כמה שמרו נאמנות להשקפתן המוצהרת.
קשה לישון כמו שצריך עם ילד במיטה. את שלי תמיד הרגלתי להירדם במיטתם. לא ברור איך מצליחים 4 ביחד.

קלייטון.ש

Well-known member
קשה לישון כמו שצריך עם ילד במיטה. את שלי תמיד הרגלתי להירדם במיטתם. לא ברור איך מצליחים 4 ביחד.
לא ממש יש לנו מטרה לישון כמו שצריך, וחינוך הילדות יקבלו מההורים. התפקיד שלי כסבא הוא להנות מהנכדות שלי ולא לחנך אותן.

אבח"י

Well-known member
צודקת. כשמגיעות אלינו הנכדות, יותר מאחת, הן ישנות ביחד. רק ב"בודדת" אנחנו מסכימים, אבל לשמחתי - הגדולה ישנה לבד, כבר לא נוח לה, השניה נרדמת לבד ובאה באמצע הלילה, והקטנה לא זזה בכלל בזמן השינה, אז אין בעיה. הנכד עוד לא בגיל לרצות להשאר לישון אצלנו מרצונו.

יוסי ר1

Active member
נהדר!

בבוקר בין כה וכה הכל נשכח, והכל יחזור על עצמו -
הרבה בני אדם במיטה אחת.

קלייטון.ש

Well-known member
הרבה בני אדם במיטה אחת.
המיטה מאד גדולה ויש מקום לעוד שתי ילדות בנות שנתיים. יש קצת בעיה שהן בועטות בי בלילה, אבל לזה אני רגיל מאשתי שגם היא בועטת ומטפסת ומעירה אותי לשאול משהו. דווקא עכשיו היא יחסית רגועה כך שאני ישן יותר טוב.

צליליתה1

Well-known member
אצל בתי כולם ישנים ביחד.
לא ילדים שמתנגבים בלילה למיטה של הורים, אלא ככה זה, מיטה משותפת
עוד לה הבנתי איך בתנאים כאלה המשפחה מצליחה להתרחב, אבל עובדה, זה קורה
(לא מעזה לבקש הבהרות מהאחראים להתרחבות)

סופהו 1

Well-known member
מה התרחבות?
הם בכלל לא מעוניינים בהתרחבות. עובדה.
משתמשים באמצעי מניעה זמין וחינמי- ילדים במיטה. :-P:

ai27

Well-known member
אצל בתי כולם ישנים ביחד.
לא ילדים שמתנגבים בלילה למיטה של הורים, אלא ככה זה, מיטה משותפת
עוד לה הבנתי איך בתנאים כאלה המשפחה מצליחה להתרחב, אבל עובדה, זה קורה
(לא מעזה לבקש הבהרות מהאחראים להתרחבות)
אין שום בעיה להתרחב:
מחכים עד שהצאצאים ירדמו,
ואז פולשים למיטות שהם הפקירו - וחוגגים שם.
עין תחת עין

בעבר הילדים נהגו לפלוש למיטה שלנו בתירוצים שונים, והיא הפכה למיטה משותפת
ואז קנינו לנו מזרן חדש, גדול ומרווח יותר, שיספיק לכולם,
העברנו להם את הישן,
ומאז כל ה4 ישנים עליו יחד, מסתובבים להנאתם כסביבונים כל הלילה,
ואצלנו שליו ורגוע.

אין שום בעיה להתרחב:
מחכים עד שהצאצאים ירדמו,
ואז פולשים למיטות שהם הפקירו - וחוגגים שם.
עין תחת עין

בעבר הילדים נהגו לפלוש למיטה שלנו בתירוצים שונים, והיא הפכה למיטה משותפת
ואז קנינו לנו מזרן חדש, גדול ומרווח יותר, שיספיק לכולם,
העברנו להם את הישן,
ומאז כל ה4 ישנים עליו יחד, מסתובבים להנאתם כסביבונים כל הלילה,
ואצלנו שליו ורגוע.
פטנט טוב.😂

למעלה