ויכוח מעניין על דאץ'.

Hubert Hubert

New member
ויכוח מעניין על דאץ'.

בתגובה למאמר כלשהו באתר 'המסך המפוצל' התעורר דיון בנוגע למוסריותו של דאץ', בעיקר בהקשר לסצינה הבלתי נשכחת בעונה 3 בה הוא חונק למוות חתול. הדיון התעורר בעקבות מה שכתבתי על דאץ' בבלוג שלי. יש למישהו משהו מעניין לתרום לדיון? אגב, חשוב לציין - עוד לא סיימתי לראות את עונה 4, ואת עונה 5 גם לא ראיתי עדיין (האמת היא, הרסתי לעצמי וראיתי את הכמה פרקים האחרונים, אבל אני לא זוכר הרבה חוץ מזה שלם מת וויק זיין את אשתו של פורסט וויטקר), ככה שאשמח אם לא יהיו יותר מדי ספוילרים לעונות האלה, למרות שזאת בקשה קצת מוגזמת.

liorUC

New member
היי

תשמע לא קראתי את הבלוג שלך (מחוסר זמן, אבל אני אקרא). רק רציתי להגיד לך שאחרי מבט חטוף בו הזכרת שם את 2 הדמויות האהובות עלי ב"רצח" (שהם הדמויות הכי "עגולות" שם), ולפי הסדרות שאתה רואה יש לנו טעם די זהה. (שזה טוב
) אז מה שאני לא מבין, זה איך בנאדם שאוהב כאלה סדרות איכותיות עם משחק מעולה ודמויות עגולות וכו', מסוגל לאהוב סדרה כ"כ בנאלית ואמריקקית כמו "נמלטים", ולשבח אותה כ"כ (וכן, ראיתי את כל העונה הראשונה וחלק מהעונה השניה). הסדרה הזאת היא פשוט האנטיתזה של כל הסדרות שהזכרת (חוץ מאולי "עמוק באדמה" שעדיין לא יצא לי לראות אותה). ואם זה לא אתה שפתחת אז את הדיון בפורום "אוז" ז"ל אז קבל התנצלותי מראש...

Hubert Hubert

New member
אתה מתבלבל, זה לא אני

יצא לי לראות רק את הפרק הראשון ולא התרשמתי.

למעלה