ויכוח על יד

ויכוח על יד

שיחקנו לפני כמה זמן החזקתי אס יהלום שלוש יהלום נפתח בפלופ אס תלתן, שתיים יהלום, תשע יהלום מישהו דחף לי אול אין אני לאחר מחשבה קצרה השוויתי הוא מראה תשע שתיים לב הוא מחזיק בזוגיים אני בטופ פיר עם קלף לצבע ושני קלפים לקנטה ופה התחלנו להתווכח של מי הסיכויים יותר טובים העלנו את היד במחשבון של WPT וזה הראה שאני מוביל באחוז וחצי ואילו במחשבון של אתר אחר זה הראה שאני מפגר ב2 אחוז מי לדעתכם מוביל את היד

Shaycus

New member
שאלה יפה

אבל מה זה משנה אם אתה רואה שזה 48/52 לפה או לפה זה במילים אחרות הטלת מטבע אבל אין ספק שעשית מהלך נכון.. מי לקח את היד?

אני

זו היתה החלטה קשה אבל כי שמתי אותו על אס והאמנתי שרק הצבע מציל אותי אבל הלכתי על זה כי רציתי להוציא אותו מהמשחק

שמשון7

New member
חבר שלך פייבוריט

לך יש 2 אסים + 10 יהלומים (outs) כפול 4 = 48% חבר שלך צריך להימנע מהקלפים האלה ולכן הוא הקבוצה המשלימה של זה : 52% בכל מקרה הייתה צריך להיכנס אבל....מי באמת ניצח? בטח הוא :)

shaywh

New member
פספסת קצת

גם שלוש יעשה את העבודה. ואם הטורן יהיה לבנה (חמש עלה למשל) הוא יוסיף עוד שני אאוטים.

אחי שכחת כמה אאוטים

3 אני עם זוגיים גבוהים ממנו אס אני עם שלישייה אם ראנר ראנר זוג אני לוקח לדוגמא 66 שתי קלפים לקנטה

ד י נ מ י

New member
לא זורקים יד כזאת.

יש לך זוג גבוה עם משיכה לנאט פלאש. המצב הכי גרוע שיכול להיות זה אם הוא מראה לך סט וזה מוריד לך אאוטים - כל זוג על הלוח שורף לך את הפלאש כי זה פול האוס. זה גוד קול, גם אם מפסידים עדיין זה גוד קול. יש כאלה שהיו עושים אול אין עם KQ יהלום למשל מה משאיר להם כמעט סיכויים אפסיים.

ד י נ מ י

New member
גם נכון

אס תשע גם לא טוב לך. האמת שלא תמיד זה השוואה אוטומטית. זה תלוי בעוד כמה גורמים.... פוזישן, יחס קופה ומול מי אתה משחק. גם לא ממש פירטת איך התנהלה היד מההתחלה, מה היה המיקום שלכם והאם היו או לא היו רייזים פריפלופ. אבל בעיקרון זה לרוב קול אוטומטי.... בטח אם זה לא השווה של 1000 דולר (-:

הייתי ביג אם אני זוכר נכון

זה היה פמילי פוט של ארבע אנשים אני לא אוהב לעשות רייז עם אס קיקר נמוך וברגע שזה היה הפלופ נתתי הימור קטן להעלות את הקופה וזה עם הזוגיים דחף

למעלה