ויכוח עם חברה. תכריעו

דנדוש20

New member
ויכוח עם חברה. תכריעו ../images/Emo13.gif

אם הייתם מכירים בחור/בחורה, מנהלים שיחה נחמדה, ואיכשהו נפרדים בלי להחליף טלפונים ואחרי כמה ימים היא הייתה משיגה את הטלפון שלכם, והיתה מתקשרת, איך זה היה נשמע לכם? הייתם מתעצבנים בגלל שהיא בדקה עליכם ובגלל החוסר הפרטיות או מתלהבים בגלל ההשקעה? אני אומרת שאין לה מה להפסיד ושתנסה, היא בגישה של לא נעים.

yulinka

New member
פשוט מאוד

אם הבחור מוצא חן בעיני הייתי מתלהבת אם הבחור לא מוצא חן בעיניי היתי חושבת שזאת חוצפה :) נ.ב. מה שבטוח הייתי מעדכנת את בעלי:)

eithancambridge

New member
../images/Emo6.gif

בכל מקרה את צודקת. אבל אם היא מוצאת חן בעיני, אני לא רואה סיבה לא לקחת ממנה מספר במהלך השיחה. אבל באמת שאין לה מה להפסיד, מה כבר יקרה? אם הוא התלהב ממנה, יכול להתפתח משהו. אם לא? אז בחור, שהיא לא מכירה ולא תפגוש יותר בחיים, יחשוב שהיא חוצפנית?.

L y c a n

New member
שתתקשר,

אבל קודם שתחשוב על איזה תירוץ, שישמע פחות או יותר בסדר..

תלוי

אם השיחה שלהם הסתיימה בחיוך ורוח טובה.. לדעתי, הוא ישמח לשמוע ממנה. איך היא השיגה את המספר?

תלוי

אם השיחה שלהם הסתיימה בחיוך ורוח טובה.. לדעתי, הוא ישמח לשמוע ממנה. איך היא השיגה את המספר?

Paranoid Eyes

New member
את יודעת

קורה שאנשים מתביישים באותו רגע לבקש מספר, ואחרי זה מרגישים פספוס. טבעי. לא היתי מתעצבנת, הייתי מרגישה מוחמאת.

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

ואם היה לה יחסית קל להזיג את המספר, והיא לא ניהלה חקירה משטרתית מקיפה בשביל זה, אין שום בעיה שגם תסביר לו איך בדיוק היא השיגה אותו, כדי שלא יכנס ללחץ.

למעלה