ויכוח עם שוטרים

eladhagever

New member
כוס אמא של השוטרים האלה...

חוליגנים מסריחים... משטרת ישראל גן חיות!!

איתיץ

New member
מה זה, קרב רחוב?

אתה מביא את הגב שלך כדי שירביצו לשוטרים? ילד קטן ומסכן.

pentagon89

New member
ממש לא

אני רוצה להכניס אותם לויכוח.. כדי שתראו כמה אנשים שונאים אותכם ואל תגידו שזה רק אני

מוצארט

New member
אני דווקא מאוד אוהבים שוטרים!

הם שומרים על הסדר, הם רוצים שאנשים יגיעו בשלום למגרש, ויחזרו בשלום מהמגרש! רק שלפעמים המפקדים הבכירים עושים טעויות בהערכת המצב לפני המשחק, וזה מה שגורם לפאשלות (ע"ע אמיר רנד). וחוצ'זה, אם רוצים להאשים מישהו באלימות, זוהי לא רק אשמתם של השוטרים, אלא יש חלק גדול לאוהדים הטיפשים האלה (חלקם, כמובן) שדואגים לחמם את המצב.

pentagon89

New member
חהל מאוד שרוב הפצועים

באים מהשוטרים.. חבל מאוד שכרתו למישהו אשך בגלל שוטר חבל שאין תקציב למדינה לשוטרים ואין כח אדם ומבזבזים אותו על האיצטדיונים..

מוצארט

New member
חבל מאוד שרוב הבלאגן

בא מהאוהדים. חבל מאוד שהאוהדים לא מקשיבים להוראות המשטרה ומביאים ציקוקים, נפצים, ועוד כל מיני מרעין בישין, ואח"כ הם מתפלאים למה עוצרים אותם השוטרים. חבל מאוד שאחרי שעוצרים אוהד, כולם מתחילים לשיר בגנות השוטרים, ורק מחממים את האווירה. חבל מאוד שקומץ ממש מטומטם של אוהדים, מחלייט להביא נפצים וכד' ובכך לסכן את חייהם של שאר האוהדים. חבל מאוד שתמיד מוציאים את השוטרים אשמים.

eladhagever

New member
מוצארט, אנחנו בתור אוהדי ב"ש

עוד פחות או יותר יוצאים בכיף מהמשחקים... אבל כשהפועל ת"א באו לפה, שוטר דחף אוהדת שלהם, פרק לה את הכתף, ואח"כ ביטלו את התלונה שהיא הגישה נגדו "מחוסר ראיות"! המשטרה עצמה מצפצפת על החוק!

blueman1

New member
פה אני מסכים איתכם

לפעמים שוטרים עושים מה שבא להם כי הם יודעים שממילא לא יעשו להם כלום, אבל בואו לא נשחק אותה תמימים כי גם האוהדים מתגרים בשוטרים.

איתיץ

New member
אחח, זה העלה לי חיוך על הפנים

טוב לדעת שיש אוהדים שקוראים את המפה נכון.

eladhagever

New member
אני לא אמרתי שאנחנו חפים מפשע...

אבל השוטרים הרבה יותר אשמים מאיתנו בכל האלימות... הם בעצם הכי הרבה מחממים..!

מוצארט

New member
תשמע אלעד,

אני לא אומר שהשוטרים נקיים מכל אשמה, אבל אם מלכתחילה האוהדים היו שקטים, ולא עושים בעיות, לא היית שומע על מקרים כאלו.

מוצארט

New member
תשמע אלעד,

אני לא אומר שהשוטרים נקיים מכל אשמה, אבל אם מלכתחילה האוהדים היו שקטים, ולא עושים בעיות, לא היית שומע על מקרים כאלו.

eladhagever

New member
איזה בעיות בדיוק האוהדים עושים??

מעודדים את הקבוצה שלהם? לא ידעתי שזה פשע... למה במדינות מתוקנות ומתקדמות בהרבה יותר מאיתנו לדוגמה איטליה דברים כאלה מקובלים וחוקיים??

blueman1

New member
אני יגיד לך למה

בגלל ששם זה מתואם עם המשטרה, זה מסודר לא כל אוהד שמתחשק לו אז מביא איזה זיקוק, יש מספר מסוים של רימונים וזיקוקים שהאוהדים יכולים להביא והכל מתואם עם המשטרה, ואם כבר הזכרת ארצות אחרות אז אני אומר למה לא לעשות אותו הדבר, לשבת עם השוטרים ולהגיע להסכמים מה מותר מה אסור כמה מותר כמה אסור, ככה זה גם יוריד אלימות מצד שוטרים ואוהדים וככה גם לאוהדים לא יהיה על מה לריב כי הם יכולים לעודד את הקבוצה שלהם בלי בעיות

eladhagever

New member
נו, אז סבבה...

שיעשו את זה גם אצלנו, בכיף! ראיתי היום את השידור החוזר של יובה-ברסה, ואחרי הגול של סאביולה האוהדים של ברסה הדליקו אבוקות וזה... למה אצלנו זה פססול? שיאשרו את זה אפילו כמו שאמרת... עם הגבלה לכמות!

מוצארט

New member
אז לכן

כדאי לנסות להיפגש עם המשטרה, ולדבר איתם. אני יודע, שנציגים של כמה קבוצות כבר נפגשו עם המשטרה, ואם תהיה דרישה מצד שאר הקבוצות, יכול להיות שתינתן האפשרות הזאת של הדלקת אבוקות. בצורה מבוקרת כמובן.

pentagon89

New member
נכון.

האוהדים מביאים חומרים פירוטכנים כדי להעיר את הקהל.. מחממים ת'אווירה כי או שעוצרים מישהו שלא עשה כלום, או שזה אחד שהדליק אבוקה והוא דוקא עזר לקהל.. מוצאים את השוטרים אשמים כל פעם.. כנס לאתר הפועלתא.קום תראה שם תמונות של השוטרים,מה שהם עשו,אחר כך תבין

למעלה