ויכוח של וואפא סולטאן עם איסלאמו-פאשיסטים

ויכוח של וואפא סולטאן עם איסלאמו-פאשיסטים

על האיסלאם הטרוריסטי. שימו לב לשני האיסלאמו-פאשיסטים תומכי הטרור באולפן המזכירים כ"כ את האיסלאמו-פאשיסטים שאנחנו מכירים כאן, בין פלסטיני 48. די להקשיב להם כדי להכיר את ה'מעיין' שממנו הם שותים. ואגב, אל-ג'זירה ביטל במהירות את שני השידורים החוזרים של התוכנית שהובטחו לצופים: http://www.memritv.org/clip/en/1704.htm

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

חשבתי ידיעה חדשה, זו ידיעה ישנה ששודרה כבר לפני יותר משבוע. אין לכם חומרים חדשים !! תביאו חדשות עדכניות . ולעניין הבחורה מדברת ומתנהגת בצורה ברברית ובלתי תרבותית , והתכנים שלה מתאימים לתעמולה האנטי אסלאמית הכלל עולמית. אכן צדקת. צדיקה בסום. סדום זה איפה שהיא מתגוררת כעת.

mike00

New member
מוחה,לה יש את כל הסיבות.....

אחרי שרצחו את אבא שלה או קרוב משפחה אחר[אני כבר לא זוכר את מי]מוסלמים שקראו קריאות אללה אכבר בזמן שירו בו ובעוד כמה אנשים למוות,זכותה לבקר את האיסלאם במתכונתו הטרוריסטית.... אני בטוח שאין לה בעיה עם אנשים שרוצים לחיות את חייהם בשקט,אבל הבעיה שברוב מדינות ערב המוסלמים האלה נרצחים או מושפעים לרעה על ידי אלה שלא רוצים לחיות בשקט....

liz28

New member
הלוואי שכל הטרוריסטים המוסלמים

היו "ברברים" כמוה. הברברים האמיתיים, הם הטרוריסטים המוסלמים שרוצחים חפים מפשע בכוונה תחילה. לא בטעות, לא במקרה, אלא בכוונה תחילה. ראינו את אכזריותם בלינצ'ים שהם מבצעים. ראינו את אכזריותם כשהם רצחו ילדים. ראינו את אכזריותם כשהם ירו במשפחה שלמה מטווח 0. ראינו את אכזריותם כלפי משפותיהם. ראינו את אכזריותם כלפי אחיהם שלא הלכו בדרכם. ועוד ועוד..... אז תכנה ברברי את מי שבאמת ראוי לתואר הזה.

מוחמד5

New member
../images/Emo7.gif

צריך להחליף רק מילה אחת ... ויש לנו דבר שונה.

liz28

New member
תחליף אתה, אם זה עושה לך טוב

אני ממש לא אחליף.

מוחמד5

New member
../images/Emo201.gif

אין בי רצון לשנות דעתו של איש. איש איש עם האמת שלו יחיה. אני חי נפלא עם האמת שלי.

THE WIZARD 55

New member
אוי זה ארוך...

אז צפיתי ככה בהתחלה, מבטיחה שאצפה מאוחר יותר בכל הסרטון.. אבל ממה שהבנתי היא נכנסה בנביא מוחמד ובמוסלמים כולם. היא לא היתה צריכה לעשות זאת, גם אם הביקורת על הזרם הקיצוני, היא נכונה, הפעם היא שגתה. אבל שוב, לא צפיתי , רק הבנתי על רגל אחת מתגובות מה קרה שם.

shm490

New member
זמנה קצוב

אחרי מה שהיא אמרה על האיסלאם והנביא יצא פסק הלכה שיקרא להרגה כמו את רושדי

למעלה