ויכוח שצריך פתרון לגבי מרי ג´יין

YONI567

New member
ויכוח שצריך פתרון לגבי מרי ג´יין

זה מרי או מארי, סתם זה לא הוויכוח, אז ככה אני ואח שלי התערבנו על שלוש חוברות קומיקס (שהוא קונה לי או אני לו.... עזבו אחים והבעיות הנפשיות שלהם) לגבי מה קרה למארי ג´יין בסידרה המצוירת של ספיידרמן, אז ככה כולנו יודעים שהיא קיבלה מעיין כוחות מוזרים (משהו עם מים שיוצאים לה מהידיים אני כבר לא זוכר) אח שלי אומר שהיא מתה ולא חוזרת יותר לסידרה המצוירת ואני אמרתי שהיא כן ממש בסוף חוזרת אל ספיידרמן , בעלה הנחמד. אז מי צודק, היא חזרה בסוף או לא ? ואם כן אז האם היא עוזבת שוב? ולגבי מי שקורא את הקומיקס, שמעתי שהיא חוזרת אליו השאלה מתי ואיך? מישהו יודע

alro

New member
כמה שידוע לי...

לא קיבלו תשובה על זה אלא אם כן אתה מתכוון לשיכפול של מרי-ג´יין שהפך למים מרי ג´ין המקורית לא חזרה מעולם כי הסדרה נגמרה

ההסבר המלא...

מרי ג´יין נשאבה למימד אחר בזמן שספיידי נלחם בגובלין והמכונה הבין-מימדית שלו התקלקלה. פיטר היה שבור הרבה זמן, עד שהיה פרק שבו דודה של מרי ג´יין שלחה את הPunisher להוציא מפיטר מה קרה לה כשבסוף הפרק היא חוזרת באופן מסתורי. עוברים עליהם הרבה דברים כשבין השאר הם מתחתנים ואז הם מותפקים על ידי שיבוט של הידרומן. הוא חוטף אותה וכשספיידרמן והחתולה השחורה מנסים להציל אותה, היא פתאום מראה שיש לה כוחות זהים לאלו של הידרומן. בסופו של דבר מסתבר שהידרומן ומרי ג´יין שובטו על ידי המדען שבקומיקס יצר את בן ריילי (נדמה לי ששמו וורן מיילס אבל אל תתפוס אותי במילה). בקיצור, שני השיבוטים מתפרקים בסוף הסיפור וספיידי נשאר בלעדיה פעם נוספת. בסוף הסדרה, אחרי שפיטר מציל את הMultiverse מפצצתו של הSpider Carnage (או שמא זה Carnage Spider?) ופוגש את סטאן לי, הוא יוצא יחד עם Madame Web (שבסדרה היא משום מה ישות עוצמתית) לחפש את מרי ג´יין ברחבי המימדים. ==================================================================== לסיכום: עד לסוף סדרת האנימציה הוא לא מוצא את מרי ג´יין האמיתית. ...תהנה מהחוברות שלך

YONI567

New member
יו תודה רבה אבל אני הפסדתי

אמרתי שהיא כן מופיעה והוא אמר שלא........ תודה סוף סוף אני מבין מה קורה שם....... יו למרות ההפסד..

The Flash

New member
היא כן חוזרת אליו

לא רואים את זה בסדרה אבל הוא וגברת קורים הולכים בסוף לפגוש אותה ורק השכפול שלה מת

The Crusader

New member
הוא מגיע ליקום מקביל

בו פיטר פרקר הוא כוכב בסדרה של ספיידרמן...בעצם הוא מגיע כעקרון ליקום שלנו....שספיידרמן לא קיים אלא רק דמות בידיונית וכאן פיטר פרקר הוא רק שחקן קולנוע שמשחק אותו... וכאן מאדאם ווב מפגישה בין השניים

למעלה