וילונות

ה ו ב י ט

New member
וילונות

פינת האוכל והסלון אצלנו זה רצף של חלל אחד: בקצה של הסלון, הספות בצבע אדום (כהה, לא צועק). בפינת האוכל השולחן והכסאות בצבע עץ טבעי והריפוד של הכסאות בצבע כחול. הקירות בצבע לבן. בפינת האוכל יש חלון ואני רוצה לעשות שם וילון. יש לכם המלצה באיזה צבע לעשות את הוילון לאור הנתונים שכתבתי? תודה

הייתי הלכת על

א. בד קליל ונשפך, להבדיל מהספות ושנית מאחר וזה רצף של חלל. ב. קצת קשה לי לתאר בד כחול שמתנגש באדום של הסלון, חשבת על ריפוד לכסאות? ג. צבע השנהב, על בסיס לבן, ירכך לך את הכחול והאדום. ד. תמיד תוכלי לשלב את הצבע הדומינטי <האדום או הכחול, לקצה של הוילון המנוגד לצבע הקרוב>

הייתי הלכת על

א. בד קליל ונשפך, להבדיל מהספות ושנית מאחר וזה רצף של חלל. ב. קצת קשה לי לתאר בד כחול שמתנגש באדום של הסלון, חשבת על ריפוד לכסאות? ג. צבע השנהב, על בסיס לבן, ירכך לך את הכחול והאדום. ד. תמיד תוכלי לשלב את הצבע הדומינטי <האדום או הכחול, לקצה של הוילון המנוגד לצבע הקרוב>

sarush

New member
../images/Emo26.gif עוד שאלה על וילונות

רוצה לשמוע את דעתכם. יש לנו קיר שלם ממול הכניסה לדירה שכולו דלתות זכוכית על מסילה המפרידות בין הסלון לבין מרפסת. אני בד"כ לא מתה על וילונות, נראה לי שהם מתמלאים אבק בצ'יק ו/או מתלכלכים מהר מאד (ואצלנו יש משום מה הרבה אבק). והם תמיד מזכירים לי מראה של בית זקן... אני יודעת שעם הוילון הנכון אפשר לעשות מראה עדכני וחביב - אני פשוט לא יודעת מהו. אצלי בסלון הספות בצבע חקי/חום, עם כרית אחת בכל ספה בפסים עבים של כתום/אדום. שולחן ומזנון מעץ חום כהה מאד, שטיח אתני עם מגוון צבעים, קיר אחד אוף-וויט והשני צבוע בירקרק/חקי עדין. יש למישהו מושג על איזה צבע כדאי, אם בכלל, ללכת?

שמופית

New member
לא כל כך קשור לוילון, אבל

מבחינת פאנג-שווי, זה לא טוב שיש דלת מול דלת, כי האנרגיה החיובית שנכנסת לבית, יוצאת ממנו. אומרים שכאשר יש מצב נתון של דלת מול דלת, צריך לשים ספירלה או כדור מראה מעל לפתח הדלת, או לשים עציץ לפני הפתח. בקשר לוילון - אני מאוד אוהבת ולא חושבת שזה יוצר מראה זקן (למרות שיש מגוון רחב, והרבה חנויות מציעות וילונות קיטשיים להחריד
) עם ריבוי כזה של צבעים כמו אצלך בדירה, הייתי הולכת על וילונות באוף-וויט בלבד. אפשר אולי עם איזו דוגמא רקומה עדינה

sarush

New member
תודה

עציץ - לפני איזה פתח? של הכניסה או של החלונות שממולה? (אני לא רואה את עצמי שמה כדור מראה בבית...). חשבתי על וילון אוף וויט שנסגר לא מצידי החלון אלא מלמעלה (יש אותו באתר שמפורסם למטה, תחת "אורגון" - וילון רומאי). אבדוק עלויות (בררר...) ואראה. תודה על התשובה.

0 אור 0

New member
וילון - מחירים

הי, אני בדיוק מבררת גם כן אפשרויות ומחירים של וילונות. הצעה "רשמית" יש לי רק אחת - ומה שראיתי זה שהוילון הרומאי יוצא הכי יקר מכל שאר האופציות : לשני חלונות - אחד גדול (180X115) ואחד קטן (50X115) המחיר של וילון רומאי הוא 750 ש"ח לעומת זה לחלון יותר גדול בסלון (180X140) המחיר לוילון ורטיקלי (פסים אנכיים) הוא 370 ש"ח. אם את הולכת על מיקדו (קש או עץ זה גם צריך לצאת משהו בסדר גודל הזה) למרות שהמחיר כולל את המסילות, ושני חלונות זה יותר מאחד - עדיין הייתי מציעה לך לחלון כל כך גדול לבדוק גם את האופציה של ורטיקלי - יש כמה חלקים עם מרקם שנראה מאד יפה - וזה גם מתאים לחלון סלון.

sarush

New member
../images/Emo4.gif לא מתה על הורטיקלים

ותארתי לעצמי שזול זה לא יהיה... אני לא רוצה לחשוב כמה יצא וילון על קיר שלם גדול... בכל אופן תודה רבה על האינפורמציה! (אני אעיף מבט נוסף על הורטיקלים באתר, ליתר בטחון...)

0 אור 0

New member
האמת גם אני לא חשבתי עליהם

ברעיון המקורי - אבל אחרי שעברתי על מלא אתרים עם עיצובי וילונות שונים - אז בחלון של הסלון אני מתלבטת כרגע בין לא לשים בכלל וילון לבין ורטיקלי (אבל כמובן הכל עוד נתון לשינויים - אני אקבל החלטה רק אחרי שהחלון עצמו יהיה גמור ואני אראה איך זה נראה בשטח)

sarush

New member
הבעיה היא

שהורטיקלים נורא עושים לי הרגשה של משרד. אופציה נוספת היא ללכת על וילון גלילה, לא רומאי, אבל דומה, עם בד יפה אוףוויט. אולי יצא זול יותר?

למעלה