וילוקאפ מבקש שהוילוקאפ יוזן מהערך בתא מסוים בגיליון. השאלה מפורטת בקובץ המצורף תודה 7/2010
א אלוורדו Member 5/2/19 #1 וילוקאפ מבקש שהוילוקאפ יוזן מהערך בתא מסוים בגיליון. השאלה מפורטת בקובץ המצורף תודה 7/2010
א אלוורדו Member 5/2/19 #3 תודה ! אבל... משום מה הוא אינו מאפשר לי לשנות את B2 כרצוני. בקובץ המצורף בחרתי לשנות את הנתון. ברגע שהוספתי מקף לטקסט זה מחזיר לי שגיאה כאילו ההפניה אינה נכונה... אודה מאוד לעזרתך.
תודה ! אבל... משום מה הוא אינו מאפשר לי לשנות את B2 כרצוני. בקובץ המצורף בחרתי לשנות את הנתון. ברגע שהוספתי מקף לטקסט זה מחזיר לי שגיאה כאילו ההפניה אינה נכונה... אודה מאוד לעזרתך.
מיכאל אבידן Member מנהל 5/2/19 #4 אם תתפשר על 'קו תחתי' במקום 'מקף' הנוסחה שהצעתי מתאימה..   אם לאו - תשתמש במוצע בתמונה שלהלן:
I iyyi New member 7/2/19 #6 אם תרצה לכתוב את שם הגיליון כרצונך (כולל רווחים)... כתוב בתא C7 את הנוסחה: =B7+VLOOKUP(A7,INDIRECT("'"&B2&"'!A:C"),3,0) וגרור אותה כלפי מטה
אם תרצה לכתוב את שם הגיליון כרצונך (כולל רווחים)... כתוב בתא C7 את הנוסחה: =B7+VLOOKUP(A7,INDIRECT("'"&B2&"'!A:C"),3,0) וגרור אותה כלפי מטה
מיכאל אבידן Member מנהל 7/2/19 #7 נהוג לעיין בתגובות קודמות . . . ולא צריך להיות "מומחה" כדי להבין שהצעתי תאפשר להשתמש בתווים חוקיים, בשמות גיליונות, - שכולל את תו הרווח.
נהוג לעיין בתגובות קודמות . . . ולא צריך להיות "מומחה" כדי להבין שהצעתי תאפשר להשתמש בתווים חוקיים, בשמות גיליונות, - שכולל את תו הרווח.