ויליאם הארט מגיע לעונה הבאה של Damages

gadgad0

New member
ויליאם הארט מגיע לעונה הבאה של Damages

זוכה האוסקר (על "נשיקת אשת העכביש") ומועמד 3 פעמים נוספות לפרס (על "ילדים של אלוהים", "משדרים חדשות" ו"הסטוריה של אלימות") יגיע בפעם הראשונה לטלויזיה לתפקיד מתמשך במשך העונה השניה של Damages לצד גלן קלוז.

gadgad0

New member
LAPD - סדרת משטרה חדשה של יוצר ER

ג'ון וולס, יוצר ומפיק ER יפיק סדרת משטרה חדשה עבור רשת NBC בשם LAPD (כמו NYPD, רק בלוס אנג'לס...).

gadgad0

New member
../images/Emo32.gif הדפדפן פיירפוקס 3 ניתן להורדה מהיום

והוא מ-ע-ו-ל-ה. (כך גם דופקים את מיקרוסופט, כך שההנאה כפולה...).

gadgad0

New member
מה כבר יכול להיות רע במונופול דורסני

ותאב-כוח, שמשתלט על כל פיסת מחשב פנויה בכל חברה, ארגון ובית על פני כדור-הארץ, מורשע תוך כדי כך בכל עבירה כלכלית תאגידית בספר החוקים האמריקני, משמיד את מתחריו בשיטתיות מקפיאת-דם ועוטה על פניו את דמות דיוקנו של המלאך הצדיק הנדבן הרב ויליאם גייטס שליט"א?

בוביץ

New member
ממש רוצח אכזר

הוא ממש עמד אם אקדח על הראש שיקנו את המוצרים שלו בינתיים הוא בין התורמים הכי גדולים בעולם והוא עושה טוב הרבה יותר ממך

gadgad0

New member
איך, איך ביל גייטס שכר אותך בתור פרקליט?...

בוא ניקח עובדת-חיים פשוטה: כשאתה קונה מחשב חדש, אתה חייב להתקין עליו (או לקנות מראש) מערכת הפעלה שמוכר לך גייטס (אחרת מה תחפש באינטרנט?). אמנם אתה יכול אמנם להיות גיק אמיתי ולהתקין עליו לינוקס (כמו 0.002% מהמחשבים בעולם), אבל בהתחשב בעובדה שאתה פה איתנו בתפוז, אני מהמר שאתה משתמש במה שגייטס מכר לך. יש עוד סיבה שתשתמש בחלונות: לא קיים מוסד, ארגון, מקום עבודה, בית-ספר או מכולת שבהם אתה תעבוד/תלמד ולא ישתמש שימוש יומיומי בחלונות. זה לא שהמערכת טובה יותר מהאופציות, אבל כמו שאומרים בצבא למי ששואל למה לא יוצאים שבת: "זה מה יש". אף פעם לא שאלת את עצמך: למה אין שום תחרות לחלונות? לא שאלת את עצמך מי העלים את המתחרים ואיך? נניח שהיו מכריזים מחר בבוקר על בחירות לראשות-הממשלה עם מועמד אחד בלבד - לא היית שואל את עצמך "מה לעזאזל אני מחפש בסוריה"? בוא נניח למשל שתלך מחר לקנות אוטו חדש ותלמד שיש למכירה בשוק רק מכונית מדגם אחד: המנוע מיושן, היא זוללת דלק, מרעישה והמושבים לא משהו. אתה קונה את האוטו המחורבן (למרות שאף אחד לא מאיים עליך באקדח), כי איך תיסע נניח לבקר את הדודה בבאר-שבע? אתה משלם מחיר מופקע, אבל העיקר אתה מתנחם בעובדה שהבעלים של החברה שמכרה לך את האוטו "הוא בין התורמים הכי גדולים בעולם"...

mattttan

New member
../images/Emo45.gif

קצת יותר מדיי דרמה.. אבל ללא ספק הצדק איתך..

בוביץ

New member
אנילא סנגורו

קודם כל היום קניתי מחשב חדש ושאלו אותי אם אני רוצה להתקין משהו עליו.....המחשב לא בא עם וינדוס ואני עניתי שכן אני רוצה לרכוש שיבוא עם וינדוס XP (הוינדוס לא בא ביחד עם המחשב) אתה משווה את וינדוס למכונית גרועה? נו באמת העובדה הפשוטה היא שאנשים אם הם לא רוצים הם יכולים להחליף-(לא מחזיקים להם אקדח על הראש)(יש מק ועוד אפשרויות ) הרי זה הבסיס של הכלכלה . העובדגה הפשוטה היא שוינדוס יצאה בין הראשנים עם מערכת הפעלה פשוטה והקהל השתמש בה בגלל זה הרוב השתמש כי זה נוח לו וקל לו... אם מיקרוסופט פעלה בחוקיות או לא זה בית המשפט יחליט ויקבע את עונשה אם היא אשמה. אתה אל תהיה שופט זה כמו שתשאל למה הרבה שותים קוקה 'קולה- כי מה לעשות אנשים בחרו בזה אתה מונע מ השנאת העשירים ושנאת המצליחים( אם כבר תתחיל לשנוא את גוגל הם המיקרוסופט של פעם) נ.ב למה אין תחרות?- כי כנראה שזה פחות מוצלח זה כמו אלה שבאים נגד אפל בהתחלה הקשבתי להם וקניתי נגן דרך החברות המתחרות של אפל ומה תוך חודש הנגן התחרפן ולא עובד לעומת זאת קניתי אחריו נגן הטאץ והוא מושלם ולא קרה לו כלום.....

gadgad0

New member
לקוקה קולה יש תחרות, לאולמרט יש תחרות,

אפילו לאלוהים יש תחרות... למה למיקרוסופט אין תחרות בעניין מערכת ההפעלה? התשובה פשוטה. מיקרוסופט נוהגת בכל מי שמתחרה איתה בטקטיקה עסקית הנקראת Embrace, extend and extinguish - תחילה מיקרוסופט מאמצת טכנולוגיה או תהליך מתחרה, אחר-כך מפתחת מוצר דומה הנתמך בחלונות ותוך כדי כך מחסלת את המוצר המתחרה, שאינו נתמך בפלטפורמה החדשה שיצרה מיקרוסופט. רק בשל הטקטיקה העסקית הלא-חוקית הזאת נקנסה מיקרוסופט במיליארדי דולרים במהלך השנים. ובמיקרוסופטית מדוברת: מיליארדי דולרים = תקציב הפיסטוקים של ביל גייטס. אגב, אתה צודק בעניין גוגל - החברה הולכת והופכת למשהו שעתיד להיות גרוע יותר ממיקרוסופט. שליטה מונופוליסטית באגירה, מיון והצגה של המידע בעולם עלולה להיות מסוכנת הרבה יותר מכל מעלליה של מיקרוסופט.

בוביץ

New member
לא אמרתי

י שמיקרוסופט נקיים- אי כל העניין לקבוע אשמים זה החוק צריך להגיב ואין אפשרויות מה עם המק< אני בסך הכל חושב שהטון שלך נגד מיקרוסופט קצת מוגזם

gadgad0

New member
תיקון לעניין ויליאם הארט:

הסרט עליו היה מועמד לאוסקר נקרא כמובן "ילדים חורגים לאלוהים".

למעלה