וילסון והפועל חולון

וילסון והפועל חולון

ראיתי את וילסון הערב באימון הפועל חולוןוהוא נראה לא רע בהתחשב שהוא אחרי טיסה. הוא שחקן מהיר מאוד, עם יד מעולה מרחוק וחצי מרחק. השליטה שלו בכדור בינונית וכך גם החדירה שלו.קשה להתרשם מאימון אחד אבל אני לא בטוח שהוא השחקן שחולון צריכה. אני חושב שחולון צריכה גארד גבוה ופיזי יותר שיכול לשחק גם בעמדה שלוש ויכול לייצר לעצמו מצבי קליעה (משהו כמו טוני דורסי). ראפין נראה פשוט מעולה ללא ספק אחד הזרים הטובים שנראה השנה... לגבי שני הבוסמנים - סאנדרס עושה רושם של שחקו חזק מנוסה ומלא מוטיבציה בהחלט רכישה טובה.. לגבי איבנוביץ הוא שחקן קבוצתי מאוד ושחקן הגנה לא רע בכלל אבל בהתקפה שם הוא אומר לספק את הסחורה הוא בהחלט נראה בינוני מאוד. אם אכן וילסון יוחתם נראה לי שחולון השנה כמו גם בשנים שעברו תהיה תלוייה לחלוטין על יכולתי של כוכב אחד (ראפין) וכל השאר יהיו תלויים בו.

בהחלט

לראפין יש הכל: הוא מהיר מאוד, בעל שליטה מעולה בכדור, קליעה אבסולוטית מרחוק, חדירה מעולה, יכולת ליצר לעצמו מצבי קליעה, הוא חזק מאוד פיזית למרות שהוא נמוך ויש לו יכולת מסירה מעולה. כמו כן אסור לשכוח את הנסיון הרב שלו גם מהליגה הטובה בעולם. ראיתי אותו כבר בשני אימונים והוא נראה פשוט מעולה. החיסרון היחיד שלו בתור רכז (לפחות זה הרושם שקיבלתי) שהוא מחפש לפעמים יותר מידי את הסל במקום לחפש מסירה. הוא לא נראה כמו רכז טבעי ואם חולון תחתים את וילסון שעושה רושם של קלעי אבסולוטי שחייב רכב משחק טבעי לידו אז יכולה להיות בעיה.

כמה תיקונים.

ראפין הוא רכז משחק אבסולוטי עם ראיית משחק מצוינת. דווקא אותי הוא הפתיע בקבוצתיות שגילה. בכל מקרה , הוא קולע מצוין , חודר נהדר ומפיק מסירות מדהימות שמשאירות שחקנים לקרש סל. השאלה איך הוא יהיה בתור רכז תלויה רבות באופי של המאמן. בשנה שעברה ישראל לב הפיל את כל משחק ההתקפה של הקבוצה על ג`ורג` גילמור ולנו היה נראה שגילמור הוא לא רכז אלא קלעי אבל האמת היא ששנה קודם לכן גילמור היה רכז קלאסי בפנרבחצ`ה , שחקן קבוצתי מצוין. אם זיו ארז יבנה משחק התקפה שמבוסס על יותר מתרגיל וחצי אז יש סיכוי שנראה ראפין קבוצתי , הרי למסור הוא יודע (7 אסיסטים בשנה שעברה). לכבי וילסון , אני לא מסכים איתך. לדעתי זה בדיוק השחן שחולון צריכה ליד ראפין , קלעי שלשות מחון שידע לנצל עד תום את האסיסטים של ראפין . עושה גם רושם שיש לו ראית משחק והוא מהיר כשד. לגבי איבאנוביץ , לדעתי הוא לא יסיים את העונה בחולון. הוא חלש מאוד בהתקפה ולא מצליח לעשות סל מחצי מרחק. בהגנה קצת יותר קשה להתרשם ממנו אבל עם תרומה התקפית כזאת תהיה לו בעיה גדולה , זה בטח לא בוצבסקי שהיה בשנה שעברה.

למעלה