ויל, עולמו של ויל והחלונות

האבק

New member
ויל, עולמו של ויל והחלונות ../images/Emo63.gif

אם אתם זוכרים, ב"סכין המעודן" מארי מאלון עוברת דרך החלון שברחוב עם האשורים הלבנים. כשהיא מגיעה לשם החלון מכוסה באוהל ושומר עליו שוטר. לאחר שהיא מצליחה לשטות בשוטר היא עוברת בחלון ומשם הלאה לצ'יטגטסה ושאר מסעה. מה זה אומר? זה אומר שבעולם של ויל יש מודעות לחלונות הללו מטעם גורמים רשמיים (המשטרה שומרת על האוהל 24 שעות). מה אתם חושבים קרה או יקרה? הרי זה לא הגיוני שהם סתם ישאירו שם שמירה ואוהל ולא ינסו לחקור את העניין. גם במידה וצ'ארלס לאטרום (שמכיר את כל עניין החלונות) הוא זה שדאג לשמירה (וברור לנו שהשוטר לא יודע מה יש בפנים) - אחרי שהוא מת ולא יחזור הרבה זמן בטוח כבר יתחילו לחקור - זהו ממצא שיביא להרבה מהפכות בעולם, אולי אפילו ליצירת סכין מעודן חדש? מה דעתכם? דבר נוסף - בתחילת הסכין המעודן ויל הורג במישהו. במהלך שהותו של ויל בעולמו ידוע לנו ששוטרים רודפים אחריו. בסוף משקפת הענבר הוא חוזר לעולמו - מה הוא יעשה? הוא ימשיך לברוח ולהתחבא? האנשים שרדפו אחרי אימו ימשיכו להציק להם בנוגע למכתבים הסודיים? זה מעניין.. אולי אפילו אפשר לכתוב על זה איזה פיק יפה.

די בטוח שבוריאל דאג לשמירה

אבל אפילו שהוא מת, אין להם מה לחקור, הרי כל החלונות נסגרו בסופו של דבר (חוץ מזה של עולם המתים)

האבק

New member
הממ

אבל המלאכים סוגרים את החלונות רק בסוף הספר השלישי. מהאמצע של השני עד לסוף השלישי עבר הרבה זמן ולא הגיוני שעד עכשיו לא קרה שם כלום. סתכלו מה קרה בעולם של ליירה כשעזריאל פתח חלון.... מצד שני זה דבר נורא קטן והגיוני שפולמן פשוט לא חשב עליו. אבל זה יכול להיות בסיס לרעיון מצויין לפאנפיק.

Fairywitch

New member
בסיס גדול לפאנפיק../images/Emo45.gif

אפילו, למשל, על ילדה שעברה לשם בטעות או משהו... או ילדה ממקום אחר שעברה אלינו, והייתה בהלם מכל הטכנולוגיה וכל זה, כי בעולם שלה אין כלום...

JustRain

New member
זה יותר מדי

סרטי-מסע-בזמן-כאלו-שבכלל-לא-חסרים-ומתיימרים-להיות-מצחיקים-אבל-הם-יבשים.

Fairywitch

New member
וואו, שאלה טובה../images/Emo2.gif

לגבי המודעוּת- נראה לי שפשוט הקיפו את זה כי זה נראה להם חשוד. עמניין אם המשיכו לחקור את זה אח"כ. וויל לא חזר לסגור את זה בשום שלב? הרי בסוף הסדרה אמורים להיסגר כל הפתחים מלבד זה של עולם המתים
אבוי- פתאום עולה על דעתי שמישהו נשאר תקוע בעולם אחר- כי הוא יצא לחקור את העניין, או כי היה סתם סקרן שלא קשור לכוחות המדינה או משהו... מצמרר משהו...
לגבי זה שוויל הרג מישהו- אני מניחה שגם אם יקשרו אותו לגופה- הוא ייצא על הגנה עצמית, לא? (את הספר השני קראתי רק פעם אחת
אקרא אותו שוב אחרי שאסיים את ששאו"ק...)

JustRain

New member
אני חושבת שאין ספק

כי השמירה הוצבה בידי צ'אריאל. (האהאוהוהוהאהאוהו) בכלל, הוא די השתלט על המכון/מעבדה ההוא מה-שזה-לא-היה? לא הבנתי את זה עד הסוף (*אהמ אנשים אהמ*). טוב, במקום זה אני פשוט אקרא שוב. אבל... יש לי עוד ספרים לקרוא! טוב, את הדילמה הזאת אני אשאיר לאחר כך. סכין מעודן שני? Nuh. זה התאפשר רק במקום כמו צ'יטגטסה, שהוא אכן מעין "שער מעבר" ולפיכך המודעות בו היתה גבוהה יותר מאשר בכל מקום אחר. כלומר, ככל הידוע לנו... תראה, אני לא חושבת ש"לחלק את החומר עד שאי אפשר לחלק אותו שוב" זה משהו פשוט שלא כרוך בסיכונים כלשהם. תזכירו לי איזו מן גילדה זו היתה? מכשפים או משהו כזה, לא? אני חושבת שזה קשור לאנרגיה רוחנית-משהו שאין במיוחד בעולם שלנו. אולי כמה מכשפות, אבל - לא... אני לא חושבת שזה יקרה.

למעלה