וינה אוסטריה ומעט רשמים..

oren1947

New member
וינה אוסטריה ומעט רשמים..

הזמנה דרך חברת 'איסתא' והכל היה בסדר!
המלון הפתיע לטובה 'ליאונרדו' של פתאל.המיקום שלו לצידה של תחנת הביניים westbanhof שהיא בעצם תחנה ראשית מקומית[אוטובוס משדה התעופה מגיע לכאן ומכאן מטרים ספורים למלון]רכבת המטרו הוינאית ה U חולפת ועוברת תחת המתחם וברחוב מריההילפר.אוטובוס השדה גם יוצא מכאן.
המלון[מיכל מים עם לימון בכניסה וקערת תפוחי עץ טעימים]
הקבלה מהירה מאד והחדר 518 מספק,נקי מסודר כלי קפה עם קומקום,מזגן מצויין לימים חמים שכאלה.שקעי חשמל לטעינת טלפונים בהישג יד.
ובערב אל תחנת המטרו מטה מטה..בגילי המאוחר המדרגות הנעות ווהמעלית לרווחתי.את התחנות שבהמשך מסעה למדתי עד מהרה,סטפן פלץ.שקשוק הקרונות ברעש ובמהירות הנסיעה..וביציאה מעלה אל אותה ככר ענקית והמוני אדם מול הקתדרלות והכנסיות המרשימות,בתי הקפה בהמון ובכל הזדמנות מחפשים מושב וללגום משהו בימים חמים שכאלה.המוני תיירים לא שתפנה,עגלות הסוסים בתורם לחפש נוסעים.חוזרים למלון,ארוחת הבוקר מרשימה ביותר,הכל מכל עד שביעה.בבוקר הבא אל אוטובוס התיירים שהכרטיס אליו נועד ליומיים,יורדים וחוזרים ומכירים את אתרי העיר,ומכאן למנוחת צהרים במלון וחוזר חלילה אל הככרות המרכזיים.הדנובה וסביבותיה אתרי העיר והארמונות גם הם היו בימים הבאים.כבר ביקרנו בוינה לפני עשרים שנים אבל היה טוב להיזכר.הבירות הטובות והעוגות הוינאיות המוכרות ואיך אפשר בלי אותו שניצל ענקי שקצת איכזב,והאמת ששניצלי העוף שלנו עולים עליו.חתיכת הבשר היא חתיכה דקה בעצם והיא מצופה בציפוי מחורבן שמתקלף ממנו,אבל וינה זו וינה והכל נהדר היה.טיסת הערב התאחרה וההגעה לנתבג ומכאן לחנייה,התנעה קלה וכביש 6 בדרך לצפון..הביתה

דניאלה1311

Active member
מנהל
קצר ומוצלח
כמה לילות? מותר לשאול כמה חבילה כזו עולה? איך מחירי המזון או האוכל במסעדות
למשל כמה שלמתם עבור קפה ועוגה? התיאור שלך תמציתי וקולע

oren1947

New member
בנוסף;

מחירי הקפה כמו פה,10 15 שקלים.
מחירי אותו שניצל וינאי נבדלים בהחלט במחיר,היו מקומות שלזוג שילמנו 50 שקלים והיו מקומות שהסתפקו ב 40 שקלים,עם בירה כמובן.
כרטיס הנסיעות השבועי לא כלול בו כרטיס הנסיעה מהאוטובוס של שדה התעופה המוליך אתכם הלוך וחזור,ושולם בנפרד.
רוב הנסיעות היו עם המטרו U3 ו U 1 ואולי אוטובוס פעם והטראם ההוא.
בנוסף השתמשנו יומיים עם התורבס שיש לו 3 קווים.

oren1947

New member
ובנוסף..לא לטוס יותר ביולי אוגוסט

ואם ראשת העיר חיפה הצליחה במפגשיה עם אנשי התיירות מקפריסין.נטוס מהטכני בחיפה

חברה דיברה איתי על נסיעה לוינה והאמת

שוינה ואוסטריה לא ברשימה שלי, לא עושה לי חשק.
&nbsp
יש משהו בטיול שלך שמאוד נהנית ממנו? שאתה יכול לספר שאהבת שם? בתיאור שלך נראה שאהבת בעיקר את המלון..

oren1947

New member
אנחנו הרי שונים כל כך,ובכל זאת..

אהבתי את הבקרים במלון,החדר השקט והקפה שאשתי מכינה לי,והסלולרי ביד..ומכאן אל הרחוב ול המעלית היורדת אל העיר שמתחת,
אהבתי את הככרות של סטפן פלאץ על המוני האנשים,ולמרות שאני אחרי ארוחת הבוקר הטובה עוד קפוצ'ינו ולהביט בהמון.
והכי אני אוהב את החופש הזה,מבלי למהר..

אוסטריה מאוד מאוד יפה. אחד הטיולים הזכורים לטובה אצלנו
במשפחה (נסענו עם הילדים, היו בזמנו בני 11 ו-8). היינו שבוע באזור טירול ושבוע באזור זלצבורגלנד, ומאז לגמרי בתכנון לחזור מתישהו.

וינה ואוסטריה שני זה דברים שונים

אפילו יותר מאשר תל אביב וישראל.
וינה עיר תוססת, עליזה, ליבראלית. אוסטריה - פחות.

טוב, האמת שעבורי גם אוסטריה וגם וינה לא נמצאות

גבוה ברשימה שלי הפרטית, אבל כיוון שדיברתי על וינה עם חברה לפני ממש מספר ימים, התענינתי :)

למעלה