ויניה דל מר צ'ילה

tsuker

New member
ויניה דל מר צ'ילה

אני כרגע נמצא בביקור משפחתי בצ'ילה , המשפחה מתגוררת בויניה דל מר , השכרתי רכב לשבוע ימים , רציתי לדעת מהן האפשרויות טיול העומדות בפני באזור זה , אני יותר מעוניין בטיול לטבע מאשר לראות ערים ולאכול במסעדות. בכל מקרה את באזור הקרוב כבר טיילתי אני מחפש איזה מסלול ככה ליומיים או מסלולי יום הכוללים נופים וטבע. אין לי בעייה להשקיע כמה שעות נהיגה(עד 5 שע'). תודה מראש לכלם שי ומליסה

natyh

New member
יש מפת דרכים חביבה

של ממסי צ'ילה מופיעות שם כל שמורות הטבע , בעיקרון אחרי טיול בחופים ובפרי הדייגים אלגרובו וכדומה ,אני ממליץ לטפס לסיירה נבדה סביבת סנטיגו לאזורי הסקי , שכמובן לא פעילים עכשיו ולעשות טיול בין אתרי הסקי אולי קצת טיפוסים אפשרויות נוספת עליה לצפון ללה סרינה ועמק אלקי : למצפה הכוכבים אחד הפעילים בעולם שם די חביב , ולמיטב זכרוני יש מספר פרקים באזור המטרופוליטנה או אפשרות נוספת נסיעה לכיוון ארגנטינה לכיוון מנדוסה והר האקונקוה הגבוה ביבשת . או נסיעה דרומה לכיוון סלטו דה לחה המפל הגבוה בצי'ילה ליד לוס אנחלס והטרמאס של ציאן אך נראה לי שכאן קצת חרגתי ממגבלות השעות שהיצבת.

tsuker

New member
אחי תודה רבה

אם אתה יכול להפנות אותי ללינק עם מפות של האזור תודה בכל אופן

natyh

New member
מפות וכל מה שאתה צריך

בגו צ'ילה האתר הטוב ביבשת. למדינה הזו.

natyh

New member
המפה למרכז

כאן מראה לך את פרק לה קמפניה מצפון מזרח אליך שלושה פרקים נוספים ממזרח לסנטיאגו על מעבר הגבול למנדוסה כבר כתבתי, נראה לי שזה הכיוון המועדף כל ההסבר באתר ונשמח לקבל תמונות ורשמים ממך לדעת אם פגענו .

natyh

New member
פרק לה קמפניה

פשוט לחץ על הקישור במפה האינטראקטיבית וקבל אותו נראה מענין.

natyh

New member
בריו דה לוס סיפרס

הפרק המרוחק ממך באזור ראנקואה יש קצת טרקים וטיולי סוסים משמיעה אני זוכר שצינתי אותו לעצמי כיעד לביקור אך לא הספקתי להגיע אליו נסה גם אותו , וכנ"ל תוכל לטייל על המפה באתר הנהדר הזה יש גם גירסה באנגלית ותחליט , אנחנו כאמור נגבה את התשלום במאמר לטובת הדורות הבאים, אזור ראנקוה זו ההתחלה של צילה במיטבה למי שלא יכול להגיע לפרק קונגיליו המקום בו התפרץ כעת הוולקן ג'אימה ולטעמי אחד משלושת הפרקים היפים ביבשת.

tsuker

New member
La Campana National Park

למעט חומר קריאה מישהו ביקר בפארק הזה מה יש שם והאם שווה להגיע? שוב תודה שי

tsuker

New member
El Morado Natural Monument

לגבי הפארק לאומי הנ"ל יש המלצות ממטילים שעברו שם? יש אפשרויות לינה בפארק? האם יש טרקיים של יום ללא לילה? אלו עוד אטרקציות יש בפארק? תודה שי

tsuker

New member
עפ"י קריאה הבנתי

כי המקום מאוד חם בקיץ לא נראה לי שמומלץ לטרק בחודשים אלו אלא אם כן מעורב כאן איזשהו מקור מים לאורך הדרך אבל שוב אני מחכה לשמוע ממשהו שהיה שם על מנת לדעת יותר

natyh

New member
מקריאה יש שם אפשרויות לינה וקמפינג

לא מאד חם שם בקייץ כי לא מאד חם בכל צילה בודאי לא באזור הזה בכל הפארקים של קונאף CONAF האגודה השיתופית הלאומית לייעור כך הם נקראים זו רשות חצי צבאית אגב , יש מרכז מבקרים תוכניות לטיול סיורים מודרכים , שבילים מסומנים מפות , וכל מה שרק תבקש יש שם רפוחיות בתשלום מהקריאה , בטוח שיש אזורי קמפינג חינמיים וחלק בתשלום ליד אזור המבקרים יש אזור קמפינג תמיד , הפרקים בצילה מאד מסודרים ומאחר שדי קריר שם מבחינת מזון ואפילו לכמה ימים מספיק לקנות לחם כמה גבינות פילדפיה , סכין פריזידר לא צריך ואתם מסודרים לשלושה ימי טיול במספר פרקים יש גם חנות במקום אל תסמכו על כך תביאו אוכל מבחוץ , כמובן לפגוש כל יום מקומיים ולאכול לחם טרי זה כיף אדיר , הלחמניות שם נאפות טריות ונמסות בפה פשוט תענוג , בדרך כלל בודאי בעונה ועכשיו שיא העונה מגיעים אנשים מהכפרים הסמוכים למכור מזון גבינות וכולי , מיים יש בשפע , אתם צריכים כמובן ערכת טיהור אם כי במרכז המבקרים המיים נקיים, כמובן שלא תהיו שם לבד בטוח שבשיא העונה יגיעו אנשים נופשים בתי ספר ומה לא לטייל בפרק וסביר להניח שתוכלו להצטרף לסיור מודרך הציליאנים מאד ידידותיים ומכניסי אורחים ,זהו נשאר לך רק לצאת ולהנות מהמקום. לא הייתי בפרק הזה אך מסגרת הפרקים בצילה מאד זהה בכולם , ואת המסגרת ואת קונאף אני מכיר היטיב בפרק קונגיליו העברתי פעם אחת שבוע ופעם שניה שבועיים בכל העונות האפשריות.

tsuker

New member
הרבה תודה גבר

אתה מה זה הועלת לנו עלה והצלח בדרכך ושוב תודה

natyh

New member
בכיף

נשמח לקבל סיכום ביקור + קצת תמונות כדי שנבין אם פגענו או לא דברים שרואים מכאן לא רואים משם כידוע ...

natyh

New member
המפה של פרק לה קמפניה

מפה : ראה אזורי קמפינג 3 במספר ליד אזור מרכז המבקרים שלושה אזוריים שונים ראשון : ליד מונומנטו אל קרדינל השני : בסקטור גרניזו מן הסתם גרניט . שלישי : בסקטור קחון גרנדה : הקניון הגדול יש נהר מפל שבילים מסומנים הכל נראה מסודר מאד.

למעלה