ויני - עדכונים

EdithSharon

New member
ויני - עדכונים

הי שוב, ויני מעודכן. בניתי שוב את המעיל וניסיתי לתקן את הפרופורציות על פי הביקורת הבונה של חברי הפורום. אשמח לשמוע ביקורות והערות...כאמור, ויני נבנה במאיה 7. (טריקסי הוביט, הסתכלתי בזי בראש קצת יותר לעומק, נכון שזה יכול לשפר את המידול בטירוף, אבל זה לא כל כך מסתדר עם אנימציה, זה יותר טוב לסטילס. יש לי משהו כמו 30 בלנד שייפס, ובזי בראש צריך להכין לכל בלנד שייפ מפה חדשה, זה קצת טירוף. נראה לי שהפעם אני אאלץ לוותר...). תודה ושלום, אדית
 

eldarinn

New member
דוקא ב CLOSEUP

על הפנים נראה לי משהו קצת מוזר וזה השפם שבנוי כחלק מהפנים. אני לא ממדל פנים בדרך כלל אבל לפי מיטב זכרוני נהוג לשים את השפם כאובייקט נפרד לא?
 
תגובה מהירה

שתי נקודות שנראות לי בעייתיות: 1. השקע בסנטר יוצר לו מעין שפה תחתונה שניה וזה נראה מוזר. 2. אם הייתי מוריד לו את הראש הגוף היה קצת טראנסג'נדרי, אם זאת הכוונה אז סבבה, אם לא אז תיצרי מצב שבו רוחב האגן ורוחב הכתפיים לא יהיו שווים.
 

EdithSharon

New member
learning from mistakes

Hi guys, Thanks for the feedback... You're both right regarding face problems, but after making 30 something blendshapes - I guess I'm stuck with the mesh I have. I made the beard a part of the face cause I thought I'd have problems animating two different pieces... Than, when it was too late to change anything, I learned about wrap deformers....ah well. at least I'll die smarter. :) As for the body, nope, Vini was not meant to look like a woman, even though I keep seeing a little of me in him (beard and all :)) freaky... Is this better?
 
למעלה