ויסטה הושקה

ishaydahan

New member
ויסטה הושקה

אתם מוזמנים לבקר באתר מיקרוסופט לבירורים והזמנות (ההודעה הזו לא מתלהבת ומלאה במידע בגלל כמות התגובות הידועה מראש)

Ambious

New member
כן, זה מצחיק כשאנשים מתאמצים כלכך

להכריז בקול רם ובכל מקום אפשרי מה הם לא אוהבים רק כדי להשמע חכמים וביקורתיים.

ishaydahan

New member
אני חושב שלא היה דרך טובה מזו,

לסיים את פעילותי בפורום. אתה צודק ב 100 אחוז מנהל הפורום. ההודעה האחרונה היתה באמת הודעה חכמה וביקורתית, ובאמת היתה סתמית. אני חושב שלאורך כל הדרך, מהרגע הראשון שראיתי את ההודעה באשכול "פורומים חדשים בתפוז אנשים" על פתיחת פורום תוכנות בטא, באתי בגישה אחרת לגמרי. ניסיתי להשתתף (למרות שאני לא ממש נוהג לדבר) ובאמת קיבלתי הרבה תשובות והרבה המלצות להרבה שאלות שהיו לי, ועל כך תודה! אני מצטער שהייתי נודניק לאחרונה, ואני מקווה שעד שתצא המערכת הפעלה הבאה, אני אחזור
בינתיים, הנה תמונה מהויסטה שלי בעברית. סליחה שוב, ותקנו ויסטה! זה שווה את זה : )

Ambious

New member
לא התכוונתי אליך, אלא לכל אותם

חכמולוגים שצצים כמו פטריות אחרי הגשם על כל פיפס כדי להגיד לנו כמה ויסטה זה גרוע וכמה מיקרוסופט זה רע וכמה הם חכמים.

ishaydahan

New member
אה. זה לא היה נשמע ככה...../images/Emo9.gif

עכשיו אני מרגיש קצת מוזר...

Word Up

New member
../images/Emo207.gif

תקשיבו,יש לי ויסטה,אבל החלונות שלי הם לא שקופים,אלא תכלת[ובבטא 2 שהתקנתי פעם זה היה שקוף],אז מה אני צריך לעשות ?

ishaydahan

New member
ככה >

מקש ימני על שולחן העבודה > התאמה אישית > צבע ומראה חלון > windows areo אם המערכת שלך באנגלית אז פשוט תתרגם... זכור שאתה חייב לפחות 512 זכרון וכרטיס מסך מודרני : ) ישי

Word Up

New member
אבל אין דבר כזה.אני צריך לבחור צבע

לבד,ואין דבר כזה צבע שקוף

Word Up

New member
../images/Emo27.gif

הנה,ואם לא אכפת לך להוסיף תמונת מסך איך זה אצלך[בהגדרות].

Ambious

New member
תבדוק שהכרטיס מסך שלך תומך ב

Aero, ושהדרייבר עדכני.

Ambious

New member
אולי דרייבר?

נסה להתקין דרייבר עדכני, אני יודע שגם ATI וגם NVIDIA הוציאו ממש עכשיו דרייברים חדשים.

למעלה