ויסטה RC1 שוחררה לבוחני הבטא

Ambious

New member
ויסטה RC1 שוחררה לבוחני הבטא

הפנימיים בלבד בשלב זה - באתר Connect. על פי התחזיות הגרסה תשוחרר לציבור הרחב ביום שלישי (הלילה שבין שלישי לרביעי אצלינו). ברגע שיצאו יותר פרטים על הגרסה, כגון תמונות, שינויים, וכו' - נפרסם אותם כאן, כמובן. לאור העובדה שיצאו בערך מליון גרסאות בשבועיים האחרונים, את כל השרשורים בנושא הגרסאות האחרות אשרשר לשרשור אחד. חברה, כמה ימים וזה אצלינו

קשה לי להאמין שיש שינוי משמעותי

מבילד 5536 שיצא לפני שבוע...ובל נשכח שיצא עוד בילד בין 5536 לRC1, לפי דעתי אני לא ירגיש בהבדל בעבודה שוטפת אם אני עובד על 5536 או RC1

Ambious

New member
גרסת pre-RC1 5536 היתה גרסת Branch

מה שאומר שלא הוכנסו לתוכה כל הפונקציות. במיקרוסופט עובדים במקביל על כמה גרסאות שונות, וכל קבוצה שעובדת במקביל על גרסה אחרת נקראת Branch, מה שאומר שדברים שהוכנסו בקבוצה אחת לא בהכרח יופיעו בגרסה מ- Branch אחר. בשחרורים גדולים כמו RC1 או בטא 2 הם מחברים את כל ה- Branchים, לכן גם אם לפני שבוע יצא בילד, זה לא בהכרח אומר שהוא היה קרוב או אפילו דומה לבילד הזה.

ishaydahan

New member
סוף סוף יש תמונות מגירסאת RC1 !!

מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בין גרסאת ה PRE RC1 ל RC1?

Ambious

New member
קודם כל דרייברים

ב- RC1 כבר הכניסו את הדרייברים היותר עדכניים ושל הרבה יותר התקנים, מה שלא היה בגרסאות ביניים פשוט כי זה היה פחות רלוונטי. כפי שהסברתי קודם, RC1 גם כולל יותר תוכנות וישומים שלא נכללו במלואם (או לפחות לא בגרסה הכי עדכנית שלהם) בבילדים קודמים. ולפי מה שהספקתי לקרוא בינתיים, מסתבר שהוא הרבה יותר מהיר.

thankful

New member
שתי שאלות לגבי RC1

1. איך זה ירוץ על מחשב PENTIUM 4 1.5GHZ עם RAM 512MB DDR400 וכרטיס מסך RIVA TNT 32MB ? ירוץ טוב (ומהר) ? 2. לאחר ההורדה וההתקנה , מהי מגבלת הזמן לשימוש ב - RC1 ? (אם זה שבועיים , זה לא שווה לדעתי - לדעתי זה אמור להיות עד הוצאת הגרסה הרשמית , בסוף ינואר 2007 לערך) . בברכה , ליאור .

תגובה...

1. ירוץ...ממש לא משהו וכן תרגיש בכבדות של מערכת ההפעלה, לדעתי אם אתה מתכוון להריץ ויסטה על המחשב שלך באופן קבוע-שקול בחיוב שידרוג. 2. מגבלת הזמן היא לכמה חודשים טובים, נדמה לי 180 יום אבל לא סגור על זה.

Word Up

New member
יאיי.

ביום שלישי אני כבר יוכל להתקין אותו,מזל שלא יוצא לפני

Word Up

New member
אגב,לRC1 זה אותו קוד של בטא 2?

[אם כן אוי ואבוי לי,זה כבר עמוק בתוך המייל
]

Ambious

New member
אותו קוד, אבל אפשר להרשם מחדש

למרות שעדיף להשתמש בקוד של בטא 2, פחות כאב ראש ואם אני לא טועה גם פחות המתנה.

n u b i

New member
../images/Emo56.gifויש לי עוד שאלה

נגיד ואני רוצה לעבוד רק עם ויסטה, כל התוכנות עובדות עליו כמו שהם עובדות על XP, זאת אומרת משחקים, FLASH וכו'...?

Ambious

New member
לא כל התוכנות, אבל רובן.

בינתיים כל המשחקים שניסיתי עבדו לי בויסטה בדיוק כמו ב- XP. הבעיה היא בעיקר עם תוכנות שעושות אינטגרציה עמוקה במערכת כמו אנטי-וירוסים, כי ויסטה הרבה יותר נוקשה בכל מה שקשוח לגישה לקרנל (רמת המערכת).

n u b i

New member
../images/Emo56.gifועוד...

התקנת דרייבר האינטרנט, יעבוד כמו על XP? או שצריך להתקין אותו בצורה מיוחדת?

n u b i

New member
../images/Emo56.gifדרייבר, אתה צריך להתקין

את המודם למחשב שצורה מסוימת, אז לזה אני מתכוון...

למעלה