ויפי ויפי דו!! ישלנו פאקינג שנה לפורום!

xXx Lilo xXx

New member
ויפי ויפי דו!! ישלנו פאקינג שנה לפורום!../images/Emo65.gif

הייתם מאמינים שהפורום שלנו היום בן שנה
אז כן, היום ליפני שנה שחר פתחה את הפורום של פראמור
אז יאללה, שתיהיה לנו עוד שנה של חפירות! (שמתי לב שיש באריכיון 28 דפים... אז אני מקווה שתתחילו לחפור יותר!!!!!!) ולכבוד השנה לפורום שלנו נעשה שירשור הכרות (כי יש מלא חדשים)(וגם כי אין לי כוח לפתוח שירשור התפקדות חודש XD)
שם: גיל: מאיפה את/ה בארץ? מה את/ה מאחלים לפורום
? דרכים ליצור קשר (מייספייס/פייסבוק/שוקס/מקושרים/כל דבר אחר שלא שמעתי עליו XD): מסר לאומה? תמונה:
יאללה! תחגגו! XD

Sacred Lie

New member
יאאא שנה וואו.

שם: ירדן גיל: 15 וחצי מאיפה את/ה בארץ? נתניה >< מה את/ה מאחלים לפורום ? שימשיך לגדול ושיהיו עוד מלא אנשים :) דרכים ליצור קשר (מייספייס/פייסבוק/שוקס/מקושרים/כל דבר אחר שלא שמעתי עליו XD): [email protected] מסר לאומה? תאכלו שוקולד. תמונה: עוד מעט

xXx Lilo xXx

New member
שוקולד!../images/Emo211.gif../images/Emo29.gif

אחרי החופש הגדול, שאני הבאתי M&M וטובלרון והדודים קנו לי גם. אני לא נוגעת יותר בשוקולד XDDD

xXx Lilo xXx

New member
אניייי ../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

שם:ליאת
גיל: 17 (בנובמבר ישלי 17 וחצי!!!)(מרגישה זקנה עם רגל בקבר ><") מאיפה את/ה בארץ? חור נידח (ראשון) מה את/ה מאחלים לפורום ? שימשיכו לחפור בו ^^" דרכים ליצור קשר (מייספייס/פייסבוק/שוקס/מקושרים/כל דבר אחר שלא שמעתי עליו XD): מסן
במסרים חופשי
מייספייס
http://www.myspace.com/lilo233 פייסבוק
http://www.new.facebook.com/home.php#/profile.php?id=530393323&ref=name וזהו
מסר לאומה? ספגטי זה יאמי! תמונה: אינלי כוח. תגובה מהירה XD

נסטי XD

New member
יאיי!!

שם:דנוש,סימבה גיל: 15 מאיפה את/ה בארץ? מהערבה
מה את/ה מאחלים לפורום ? שיהיה מלא באנשים מצחיקים וחמודים ו...זהו דרכים ליצור קשר (מייספייס/פייסבוק/שוקס/מקושרים/כל דבר אחר שלא שמעתי עליו XD): אינלי כוח...תרשמו פבייסבוקdanna plaut מסר לאומה? חופש זה חופש, אל תבזבזו אותו בלמידה.. תמונה: אני לא במחשב שלי..

מזל טוב לנו! ../images/Emo3.gif ../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: 15 וכמה חודשים. מאיפה את/ה בארץ? ראשון. מה את/ה מאחלים לפורום? המוןהמון חפירות. דרכים ליצור קשר (מייספייס/פייסבוק/שוקס/מקושרים/כל דבר אחר שלא שמעתי עליו XD): מסן במסר.
מסר לאומה? בקיאות זה קקי.
תמונה: נהה, תגובה מהירה.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif הוהוהו.מזל טוב לנו../images/Emo65.gif

שם: מור. גיל: ביום שלישי - 16 וחצי. מאיפה את/ה בארץ? חור. מה את/ה מאחלים לפורום ? הצפות :) דרכים ליצור קשר (מייספייס/פייסבוק/שוקס/מקושרים/כל דבר אחר שלא שמעתי עליו XD): במילא אף אחד לא יוסיף :) מסר לאומה? שימפנזה D: תמונה:

Johnni456

New member
מזלטוב לנו../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

שם: סתיו גיל: 14 מאיפה את/ה בארץ? חור במרכז מה את/ה מאחלים לפורום ? ש.. לאדעת.. דברים טובים
דרכים ליצור קשר (מייספייס/פייסבוק/שוקס/מקושרים/כל דבר אחר שלא שמעתי עליו XD):חפשו בפייסבוק Stav Even Zahav מסר לאומה? בזמן האחרון אנשים ממש מעצבנים אותי אז אל תתעסקו איתי#@$
תמונה: מהירה..

HaHaYoureDead

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

שם: סתו גיל: 14 מאיפה את/ה בארץ? צפון... מה את/ה מאחלים לפורום ? שיגדל ויהיה פעיל וזה D: דרכים ליצור קשר (מייספייס/פייסבוק/שוקס/מקושרים/כל דבר אחר שלא שמעתי עליו XD): אין
מסר לאומה? ... תמונה: מהירה

Emergency Exit

New member
מזלטוביםםםםםםםם../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

שם: ליאור
גיל: 15 וחצי מאיפה את/ה בארץ? נתניה מה את/ה מאחלים לפורום ? שיהיה לנו עוד הרבה שנים כאלה ושפראמור יבואו לארץץץץץ. דרכים ליצור קשר: [email protected] מסר לאומה? אמן.
תמונה: איןליכוח, מהירה שיהיה לנו עד 1200000000000000 הודעות ויותר.

Bleed for Me

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif

שם:דניאל גיל:19ר מאיפה את/ה בארץ?ר"ג מה את/ה מאחלים לפורום ?המון מזל טוב! ושיהיה פה שרשורי "OMG פראמור באים לארץ!" בקרוב
דרכים ליצור קשר (מייספייס/פייסבוק/שוקס/מקושרים/כל דבר אחר שלא שמעתי עליו XD): מסר לאומה?חג שמח! (גם אם זה כיפור
)

May Music

New member
מזלטוב!!!1

שם: מאי גיל: 16 מאיפה את/ה בארץ? מרכז מה את/ה מאחלים לפורום ? מזלטוב דרכים ליצור קשר (מייספייס/פייסבוק/שוקס/מקושרים/כל דבר אחר שלא שמעתי עליו XD): Mai Harel http://www.myspace.com/tomorrowx מסר לאומה? תבלו תמונה: אין

Emergency Exit

New member
צריך לעשות איזה..

חגיגות שנה או .. שירשור מיוחד של רגעים מיוחדים בפורום או משו XD

למעלה