ויקה הייתה יומיים במלון לפני אי המתים!!

SimsY

New member
כן בסדר ותשים לב למקור -

ערוץ 2 - אותו ערוץ 2 שניסה לחרב את הסדרה עם הקטע של הדירה - ככה שבהתחשב באיפה שהנתונים מגיעים יש להם אינטרס כאן אז די הייתי לוקח בערבון מוגבל

נכון כי פשוט הריטינג של הישרדות

יותר גבוה מאחד נגד 100 בזמן האחרון יש עליה להישרדות וערוץ שתים מנסה להרוס כל הזמן אבל אל דאגה בסוף הישרדות תהיה היסטוריה לישראל לא צריך להגזים אבל בשבילם!!

LiRs Lullaby

New member
אבל עובדה שהם צדקו.

בסוף ערוץ 10 שינה את הפרס. מה היה עדיף - שזה יישאר סוד ובסוף הזוכה היה מגיע למקום שומם שהיה אמור להיות דירת הפרס? וחוץ מזה שעוד אנשים נפגעו בגלל הנוכל שמכר את הדירות. אז מה, צריך לשמור על זה בסוד כדי שערוץ עשר חס וחלילה ייצאו לא ישרים? צאו מזה כבר - מותר להעביר ביקורת על דברים, גם אם אנחנו בעדם, ובמיוחד כשיש פה גם פגיעה באנשים.

LiRs Lullaby

New member
אה, וקראתי עכשיו את הכתבה.

זה כל כך ברור שזה בולשיט. הרי המודח אמור להגיע ביום המחרת בשביל המשימה, לא לחכות 3 ימים, והמנצח בה הוא זה שנשאר שם 3 ימים. מקסימום היא בילתה שם את הלילה שאחרי ההדחה ואז נסעה לפגוש את עומר. שזה די לא פייר אם זה מה שקורה לכל המודחים. הם מגיעים רעננים ונקיים לעומת השורד על האי שנשאר מותש בשביל המשימה..... אבל כפי שנכתב בכתבה - גם זה היה כנראה רק עם ויקה.

SimsY

New member
לא הייתה שום פגיעה

הזוכה עדיין יקבל את הפרס מה ההבדל בין דירה לבין כמה שהיא שווה? אני לא הייתי ממהר להאמין לדברים האלה - אני רוצה הוכחות

LiRs Lullaby

New member
מה זאת אומרת לא הייתה שום פגיעה?

מראים לך אנשים שקנו דירה, והופ, עוברים לאזור ורואים שאין שם כלום. הם מצוידים בניירות הערך ויש בעיה עם הנוכס נכסים....... ואם לא הייתה כאן פגיעה אז למה ערוץ 10 שינו את הפרס? כמה הוכחות אתה רוצה? ומאיזה סוג? אתה רוצה שאני אסיע אותך לטבריה, או למקום הזה שהדירה ממוקמת, כדי להראות לך את ה"דירה" ואז אסיע אותך אל האנשים האלה שתיווכח בעצמך? אני לא מבינה משהו - אנשים מעדיפים לחשוב שבערוץ 10 לא עושים בכלל טעויות רק כי אותם האנשים נורא רוצים שהישרדות תצליח ולא ידבק בה רבב?

SimsY

New member
אוקיי אז הם קיבלו את שווי הדירה

בכסף - מה הבעייה? זה לא כאילו רימו אותם - זה אפילו יותר טוב כי ככה הם יוכלו לבחור איפה הם רוצים לקנות את הדירה

Li r a N

New member
נו ברור, מה חשבתם?

שהם ישר נשלחים לשם? בטח יצא לכם לראות שההדחה היא בשעת ערב חשוכה, והם מגיעים לאי המתים בסירה באור יום..מעניין...

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifזה היה ברור שהם ממתינים בלילה איפשהו...

ואפילו דיברנו על זה שגם מי שמודח סופית לא חוזר לישראל, אלא נשאר במלון.

ת'אמת עומר אמר לויקה שהוא יותר משבוע כבר באי

ושהוא ניצח את טינה והמגודל (לא זוכרת איך קוראים לו) כלאמר 6 ימים , לפי חשבון פשוט יותר משבוע זה לפחות 8 ימים

shavitt93

New member
מה ניתפסתם על מילה?

אז הוא אמר יותר משבוע, הוא היתכוון פחות או יותר מה ניתפסתם על מילה איך כולם פה אוהבים להיסתכל על התוכנית בזכוכית מגדלת וליבדוק כל נקודה הכי קטנה רק בשביל להגיד - הו הינה פה הם פישלו תיראו את התוכנית בשקט דיי לחפש מה לא טוב . = זה מה יש =

למעלה