ויקטוריה בארה"ב

Dawn12

New member
ויקטוריה בארה"ב ../images/Emo58.gif

מי שעוקב אחרי חדשות הליהוקים של צח"מ בארה"ב יודע שבסדרה מחפשים כבר חודשים אחרי שחקנית שתיכנס לנעליים הגדולות שהותירה אחריה הת'ר טום, הלא היא ויקטוריה האגדית. אפילו היה לנו שרשור לפני כמה חודשים עם מספר מועמדות שהופיעו בשמועות אודות הליהוקים האפשריים לתפקיד, אבל עכשיו נראה שמגיעים לשלבים הסופיים של התהליך ואלה המועמדות הסופיות:
קריסטי קלארק - הזכורה לצופי "ימי חיינו" בתור קארי. מהניסיון הקצר שהיה לי עם דייז אני יכול להגיד שהיא לא מתאימה לתפקיד לדעתי.
כריסטינה צ'יימברס - שיחקה בין השאר בסבוניות "כשהעולם מסתובב" ו"סנסט ביץ'".
קארי גנזל - אשר גילמה את סקיי צ'אנדלר ב"כל ילדיי". היא כנראה המועמדת המובילה כרגע, בין השאר בגלל הדמיון הפיזי המדהים שלה להת'ר, אך גם בגלל שב-1997 אחרי שהמחליפה הראשונה של הת'ר היתה כישלון חרוץ, צח"מ כבר החתימה את גנזל לתפקיד ויקי. בסופו של דבר, גנזל לא נראתה אפילו דקה אחת על המסך כויקטוריה ניומן היות וברגע האחרון המפיקים הצליחו להחזיר את הת'ר לג'נואה סיטי.

שמיצית

New member
אוי שחר, בהתחלה חשבתי

שמדובר בסקיי צ'נדלר שהשתתפה גם ב OLTL, והשחקנית שם בהחלט לא מ

שמיצית

New member
אופס, פספסתי מילה שלמה ../images/Emo12.gif

התכוונתי - היא בהחלט לא מתאימה...

soapsfan

New member
../images/Emo2.gif

השחקנית ה3 משחקת כיום את סקיי בכל ילדיי,והיא נוראית
כריסטי קלארק היא שחקנית טובה,אבל הייתי מעדיף לראות אותה חוזרת לימ"ח,אבל אם לא אז אני מקווה שהיא תקבל את התפקיד

ואוווו, הקארי הזאת כ"כ דומה לה שזה

לא יאמן!!! אבל בגירסה קצת מרובעת של ויקטוריה...
אני בכל אופן מעדיפה את קריסטי קלארק (קארי מימ"ח) כי היא ממש עדינה ומתוקה !!!
(אבל תמיד את תהיי בעדיפות 1 אצלי, ילדה עשירה ומפונקת שלנו!!!)

אור2221

New member
ללאאא קריסטי קלארק

אני אתלוש את השיערות. הכישרון שלא לא מדגדג את הכישרון של הת'ר. אני בעד קארי, אם רק בשל הדמיון המדהים.

Dawn12

New member
מסכים לגמרי ../images/Emo45.gif

אני לא מכיר את קארי גנזל, אף פעם לא ראיתי אותה ב-AMC אבל הדמיון שלה בהחלט יעזור לצופים להסתגל ונותן לה נקודת פתיחה טובה יותר מאשר למתחרות. קריסטי קלארק פשוט לא מתאימה לתפקיד - ויקי היא ממש לא קארי של ימ"ח, וכישרון המשחק שלה גם שם לא ממש הלהיב אותי.

junny

New member
אני מאוד

אוהבת את קריסטי קלארק אבל קשה לי להאמין שהיא תצליח להכנס לנעלי ויקטוריה הגדולות, לדעתי היא מעט פרווה/ אנמית בשביל התפקיד. את קארי גנזל אני לא מכירה, לא ראיתי אבל הן כל כך דומות.. אולי זה ישחק לטובת הסדרה..

באמת לפי התמונה הזאת יש ממש דמיון

אבל למי אכפת מהדמיון, אם היא תשחק גרוע? זה פחות עדיף... רוצים רק הת'ר הכשרונית שלנו, לא רוצים ויקי אחרת... הכי מעצבן שעכשיו שהיא משחקת בלחיות בתור קלי קרפנטר, גם את זה לא נזכה לראות..

ים כחול

New member
צהובי אני איתך ../images/Emo7.gif

התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום
התר טום

ג'יזוס איזה דימיון

אבל ה קארי הזאת נראת בהרבההההההההההה יותר יפה מויקטוריה יותר אכותית כזאת ויקטוריה נראת כמו איזה חתול רחוב והיא ממש לא דומה לניקי... אם זאת היתה הכוונה שלהם אולי קצת בפרופיל ניקי מדימה ביופיה וכל פרק היא מהממת אותי מחדש הוייי איך אני מחכה כבר שיעיפו את ויקטוריה הזאת ושתיהיה מובטלת סוף סוף אני יהנה לראות צח"מ

למעלה