ויקטור החתול ו-secondtime82

secondtime82

New member
את כל כך מרגשת ... הנה עדכון

באסה. חוץ רחמי בחצוצרה הימנית. הקודם היה בקרן ימין. ולפיכך, מחר יכרתו את חצוצרה ימין וניפרד לשלום. עבר עליי יום מלא חרדות, ניתוח ראשון בחיי ואני מאד מפחדת. ולצד זאת, קיבלתי המון תמיכה ואהבה, ביקורים נחמדים של חברות ואחהצ מתוק במיוחד עם הבן שלי כאן באשפוז. מקווה להירדם בקרוב ולעבור את מחר בשלום. תודה רבה רבה על הדאגה, כל כך מחמם את הלב. גם אני חשבתי על ויקטור החתול היום לא מעט, ומחכה לשמוע ממנה.

ההודעה שלך מעלה בי עצב ושמחה בו זמנית

עצב - כי המצב כל כך מתסכל, כי זה באמת מפחיד, כי ממש קיוויתי עבורך שזה כימי.
שמחה - כי לפי מה שאת כותבת את מוקפת באנשים טובים שאוהבים אותך, כי בתוך כל העצב את מצליחה לראות את החיובי, כי את מצליחה לחוות רסיסי קסם אפילו באשפוז.

לגבי הניתוח, אני משערת שיבוצע בלפרוסוקפיה ובזה לשמחתי אין לי נסיון אישי.
אני כן יודעת להגיד שבחדר הניתוח מאוד קר והקור מעצים את הפחד ואת זרם האדרנלין בגוף, אני כן יודעת להמליץ לך לשאול את המרדים אם יתנו לך משהו נגד בחילה בזמן ההרדמה, אני כן יודעת להגיד לך שאותי מרגיע להתלוצץ עם רופאיי בעודי על מיטת הניתוחים - הומור שחור והרבה חיוכים לצוות מבעד למסיכת החמצן.

לפני כמה שנים אשתו של חבר עברה כריתת חצוצרה עקב חוץ רחמי. שנה אח"כ הידיים שלה היו מלאות אחרי הריון ספונטני.
מאחלת לך שכמו אצלה, הניתוח יוביל להריון ספונטני נוסף שיסתיים בידיים מלאות.

אשמח אם תוכלי לעדכן אותנו מחר מתישהו אחרי שתתאוששי מעט.

ריגשת

התאור שלך על החברים והבן שלך באשפוז ומציאת הטוב בכל הסיטואציה, ממש ריגש אותי.
מאוכזבת איתך שזה אכן חוץ רחמי.
מקווה שיעבור ממש בקלות, הפרוצדורה וההתאוששות.

ואם אפשר לשאול - באיזו בטא ראו אצלך איפה נמצא ההריון ?
מי אבחן ובאיזו מסגרת ?

secondtime82

New member
תודה

בטח שאפשר לשאול הייתי במהלך השבוע האחרון 4 פעמים במיון אתמול הבטא עלתה ל 798 ואז ראו כבר בבירור בחצוצרה (במכון א״ס, בא״ס של המיון לא ראו) ואז הוחלט לאשפז כמובן, ולנתח.

אצלי עדיין לא ידוע

הבטא ממשיכה לעלות לצערי וממשיכה לא תקין מה שמעלה עוד את החשד שזה חוץ רחמי.
אבל התסכול הגדול ממש אצלי נובע מכך ששוב אני מרגישה שמנפנפים אותי, לא מנסים מספיק, לא לוקחים ברצינות את המצב ומעדיפים כמו תמיד לחכות ולראות.
עושים אולטרסאונד במכשירים משנת טיכו ומתפלאים שלא רואים כלום.
אין לי ספק שבמכשיר משוכלל ומתקדם, כמו אלו שעושים איתם סקירות, היה מעלה ממצא חד משמעי יותר ולפחות נותן כיוון.
הבטא 746 נכון לאתמול ולא רואים כלום ברחם ומעדיפים להמשיך ולחכות ורק להנחות אותי שאם יהיו כאבי בטן חזקים, אז לרוץ למיון ולקחת בחשבון אשפוז ואולי ניתוח.
עצובה, כועסת מאד, מתוסכלת ברמות קשות, חוששת מאד כלכלית גם על ההוצאות הרבות כי בסוף מגיעים כל פעם לפרטי וגם כי בעבודה מאבדים סבלנות מ4.5 שנים שכאלו... הולכת לאבד עוד יום עבודה על לנסות לחפש רופא פרטי שעובד עם הקופה ויסכים לעשות אולטרסאונד ולנסות לאבחן.

כל כך עצוב לי איתך

מקווה שתמצאי היום את הרופא שיצליח להבין מה קורה אצלך.
מקווה שבן הזוג שלך מבין את הסכנות והסיכונים וכתוצאה מהם את המצוקה הגדולה שלך. מקווה שהוא או מישהו אחר בסביבתך מסוגל להיות לך למשענת בתוך חוסר הוודאות המלחיץ שאת חווה בשבוע האחרון.

* אני לא יודעת אם המספר שלי עדיין שמור אצלך ואני לא רוצה להציק לך בטלפון או בווטסאפ, אבל אני זמינה עבורך מתי שתרצי.

תודה יקירתי

secondtime82

New member
כתבת נכון. את חייבת להגיע לא״ס משוכלל

האם יש לך אפשרות להגיע לרופא פרטי מומחה? או, להתעקש להגיע למכון א״ס. אני באיכילוב וכבר בבטא 230 העלו אותי למכון.

secondtime82

New member
מהמיון התכוונתי.

הרופאה שלי הפנתה אותי למיון בגלל הרקע של חוץ רחמי.

הגעתי למיון של איכלוב כבר פעמיים

את האולטרסאונד עשו בשתי הפעמים במיון, במכשיר ישן שלא רואים כלום ולא הפנו למכון.
בפעם השניה ביקשתי ואז דרשתי ונעניתי שאין צורך.
ממילא מה שיעשו זה לעקוב ולהשגיח בלבד, עד שמשהו ישתנה וידרוש מענה אחר.

אלך לפרטי היום.
בא לי לתבוע את כולם !
זו חוצפה שלא תתואר שאת הכל אני מממנת פרטי, כי הקופה ובתי החולים הציבוריים לא עושים כלום.

secondtime82

New member
אני מסכימה איתך

מניחה שהם נקטו משנה זהירות איתי בגלל ההיסטוריה. ובאמת ההבדל בין המכשירים משמעותי מאד. זה מטריד עד כמה. במיון היא חיפשה וחיפשה ולא ראתה כלום. במכון היא מיד ראתה.

מה שלומך?

באמת מתסכל מאוד שצריך לפנות לפרטי הרבה פעמים על מנת לזרז תהליכים ולקבל טיפול מיטבי.

אולי את יכולה להגיש את הקבלות להחזר בקופה. באופן הזוי אולי זה אפילו יכול להיכנס לסל ההריון.

דואגת לך וחושבת עליך.

למעלה