ויקטור החתול, יש חדש?

הלכתי אתמול למרפאה של בר חוה

מוכר בתחום הפוריות ובזמנו הוא אבחן אצלי את המחיצה שכולם פספסו.
לשמחתי גיליתי שהוא יועץ של כללית.

אז לא היה תור לרופא, אבל לא עניין אותי. בעיקר רציתי בדיקה עם מכשיר איכותי, כי היה לי ברור שזה יעשה את ההבדל...
ואכן הטכנאית איתרה מיד שק הריון, בתוך הרחם (לטענתה לא ברור איך פספסו במיון יום קודם כי הוא ברור ממש ואמור להיראות היטב גם במכשיר פחות איכותי).
הכאבים בצד והחום, נובעים כנראה מציסטה בשחלה, שדורשת מעקב כי היא גדולה.

המתנתי שעה וחצי לחווד של רופא שם, שהמליץ להמתין שבוע בתקווה שיפול לבד ואם לא, ציטוטק.
הוסיף ואמר שבקופה ובמיון עקבו שבועיים אחרי מה שנחשד כהריון חוץ רחמי (ביחוד עם החום הגבוה והכאבים ודימומים) ולא טרחו לבצע אולטרסאונד איכותי ולאבחן כמו שצריך ושזו רשלנות של ממש.

מתכננת את צעדיי להמשך -
מעקב שמפ מראה לי שההפלה בדרך (חום השחר בירידה יומיומית ויש דימומים)
ומצד שני, אף הריון לא תקין אצלי בעבר לא הסתיים לבדו וללא התערבות...
אז נושמת עמוק ונותנת שבוע הזדמנות ובינתיים מתלבטת אם לתת הזדמנות שוב לציטוטק ואולי אולי תחסך לי גרידה נוספת על השלכותיה, או ללכת ישר לגרידה ולקחת בחשבון שוב שאולי יהיו הידבקויות.
ואולי גם הפלה עם ציטוטק יכולה לגרום להידבקויות אצל מי שיש נטייה לכך ?

תוהה אם גולדשמיט מבצע גרידות ואם כן, אולי ללכת מראש אליו וזהו.

בינתיים, מודה על המעט שקיבלתי:
אמנם ההריון לא תקין עם שק ריק, אבל לפחות הוא בתוך הרחם.

ציטה 9

New member
גולדשמיט

היי. צופה בפורום מהצד כבר זמן מה. אני כנראה בהפלה חמישית שלי ברגעים אלה ממש.
רציתי לענות לך שגולדשמיט אכן מבצע גרידות ואפילו עם הסדר של הכללית. אם תרצי, אשלח לך את המספר של ענת, המזכירה שלו.
מחזיקה לך אצבעות

ענת בספיד דייל שלי

בשנתיים האחרונות נעזרתי בה ובו, לצערי, יותר מידי פעמים.
לא הייתי בטוחה לגבי הגרידות.
אתייעץ איתו בתחילת השבוע ונראה (כי הוא המליץ לי להימנע ככל שניתן מעוד גרידות במצבי).

secondtime82

New member
קודם כל - טוב שיש וודאות

עדיף לא תקין בתוך הרחם, אז זה בהחלט משהו. אני גם מתקשה להבין איך לא נתנו לך א״ס נורמלי. זה כל כך בסיסי. בטח כשיש חשד לחוץ רחמי, למה לחכות? מחזיקה לך אצבעות שיסתיים בדרך הכי פשוטה שאפשר. שיבוא אחריו חדש ותקין ומשמח.

אי וודאות אחת ירדה, נותרו רק 5,738,846 אי וודאויות אחרות

אני ממש שמחה שהשק אותר ברחם, זו הקלה רצינית לעומת האופציה הגרועה של מחוץ לרחם.

לגבי גולדשמיט: אם הבנתי נכון, יש רצף די ארוך של ימי עבודה שלו שנופלים על חגים. כך שלא ברור לי מה יהיה יום העבודה הבא שלו בנארא אחרי יום ראשון הקרוב. רביעי הקרוב זה כיפור ולמיטב ידיעתי הוא לא יעבוד ביום רביעי בחול המועד סוכות, וימי ראשון הם ערבי חג, אז יכול להיות שרק ביום רביעי בעוד כמעט 3 שבועות.
השבוע דיברתי עם ענת כדי לתאם אבחנתית אחרי הניתוחית וכך הבנתי שהוא לא אמור לעבוד בחול המועד. קבעתי ליום ראשון הקרוב אבל בינתיים הוסת הזו מסתמנת בתור הוסת הכי ארוכה שלי בשנים האחרונות וכולי תקווה שהדימום יסתיים כבר, כדי שלא אצטרך לדחות את הבדיקה.

חושבת מה הייתי עושה במקומך, וכרגע התשובה שלי היא שאם לא נופל עד יום חמישי, הייתי הולכת על ציטוטק.
אם בכל זאת יהיה צורך בגרידה, אז לא בציבורי - כי לכי תדעי את מי תקבלי, אלא רק אצל מישהו אמין. הבעיה העיקרית עם תיאום גרידה החודש (הן בפרטי והן בציבורי) היא התזמון עם החגים וימי העבודה המועטים החודש.

הלוואי שהפעם הרחם שלך יפתיע ויעשה את העבודה לבד

ממש תסכול התזמון עם החגים

אני אמורה גם לעבור אצלו אבחנתית ודווקא הבנתי שכן יעבדו בחול המועד אבל אולי לא הבנתי נכון.
אם לא עובדים בחול המועד לדעתי זה סוגר את הגולל על האפשרות שלי לעשות החודש.... כי הווסת החצופה טרם הגיעה!!! ( אני מתחילה לחשוד שהיה לי עוד כימי ופיספסתי)

בהצלחה לך באבחנתית וכולי תקווה שהרחם שלך תהיה יפה ומצוחצחת לדייר חדש.

אגב, הוא מקבל רק ימי רביעי? עוד חשבתי אולי לדחוף בחמישי הבא

בנארא הוא מקבל בראשון ורביעי

מחרתיים הוא עובד, אח"כ זה כיפור, אח"כ ערב סוכות, אח"כ חול המועד (אני הבנתי שלא עובד, אבל אולי לא הבנתי נכון), אח"כ ערב חג שני.
ממליצה לך לדבר ביום ראשון עם ענת כדי להבין האם בכלל יש טעם לחשוב על החודש הזה או מראש לוותר ולהתכונן לחודש הבא.

טוב שזה לא חוץ ריחמי

הלוואי שיפול לבד ולא תצטרכי שום פרוצדורה בכלל.
כל כך מגיע לך כבר הריון תקין. הלוואי הלוואי שיבוא במהרה.

למעלה