ויקטור היה היום בכפר סבא בקניון

ויקטור היה היום בכפר סבא בקניון

אריק בריידן, הלא הוא ויקטור ניומן האגדי, היה היום בקניון ערים בכפר סבא, ב17:00 (היה אמור להגיע ב16:00 אבל דפק איחור של שעה ורבע). היה בהתחלה בבמה המרכזית בקניון שהכינו לכבודו, שם דיבר קצת, ענה למעריצים ומעריצות מתרגשות (שמרוב התרגשות שכחו או שלא ידעו מה לשאול) ואמר כמה מילים בעברית - "ערב טוב", "סבבה" ועוד כמה.... שמרו עליו מאבטחים ושוטרים כאילו היה ראש ממשלה, אבל בסה"כ הוא נראה מאוד נחמד וסימפטי....היתה אפילו אישה שם, שעלתה על הבמה וסיפרה לו איך התגרשה מבעלה בגללו (או בזכותו). בסוף אחרי שהיה קצת מותש כנראה מהאנשים (שחלקם ממש צרחו מרוב הסטריה, אבל הכל באמת היה מאהבה) הלך לבית קפה בקניון, יחד עם הפמליה שלו, שם לא נתנו כמובן לעוברי אורח להיכנס, ורק מנהלת הקניון שהיתה איתו, הסכימה לקחת ממעריצים (כולל אותי) ניירות שאריק יחתום עליהם....בסוף בגלל כל ההסטרייה סביב הבית קפה הוא יצא מהכניסה האחורית של הבית קפה לאכזבת כל אלה שחיכו לו שם (נתנו לנו כ"פיצוי" על עגמת הנפש מטעמים חינם מהבית קפה). הוא קצת דיבר על האהבה שלו לישראל, ועל כך שהאמריקאים והגרמנים (הוא הרי גרמני במקור) עם ישראל, וגם ענה על שאלות לגבי הסידרה, אפילו לגבי רמונה. סה"כ נראה באמת מעולה, יפה גבוה וטוב מאוד יחסית לגילו (שעכשיו מתברר בן 65 לא יאמן).

אור2221

New member
טוב, אז גם אני הייתי

אני הייתי השניה שעלתה על הבמה - יחד עם האשה שהתגרשה... אני רק מקווה שלא יראו בטלוויזיה כי ממש, ממש לא בא לי. הגשמתי חלום, תמיד רציתי לפגוש אותו, הוא היה נחמד ויותר קליל ממה שציפיתי. לפי דעתי לא היו מספיק מאבטחים, תכף היו הורגים אותו מרוב אהבה, היה צריך להיות כפול. אף אחד לא יכול לטעון שאני לא מעריצה גדולה שלו, של הדמות, של התוכנית -בכל אופן נסעתי למפגשי מעריצים בארה"ב פעמיים - אבל להגיע לפסים מזעזעים כאלה של היסטריה?? אני בשוק מהמארגנים שלא צפו לבלגן כזה, ועשו את המפגש במקום כל כך פתוח ושאיפשרו יותר מדי גישה בלי שום יכולת להגביל מספר אנשים - כזה טמטום. תכף אנשים היו הורגים שם את עצמם, זה רק הרס - הוא תכנן להשאר יותר במקום, אבל לא נתנו לו לשבת. כשאני משווה את זה למפגש מעריצים של ארצות הברית, ששם היו פי ארבע אנשים והכל התנהל בשקט וסדר מופתי, והצרחות ומחיאות הכפיים היו רק במקום הנכון, כך שכל אחד קיבל את התמונה והחתימה שלו, בא לי להקיא, בשיא הרצינות. אף פעם הברבריות שלנו לא הלמה לי בפרצוף בכזה עוז, במיוחד שהיתה לי נקודה להשוואה, גם הארגון, גם המעריצים. צריכים להבהיר לאנשים שהם יושבים בשקט, ובסימן הראשון להתפרעות וריצה מטורפת לבמה זורקים את הבן אדם החוצה, נקודה. סוף פסוק. בבית קפה גם אני הלכתי להסתכל עליו, כי זה given ונהנתי לראות אותו אוכל בגטים עם אבוקדו מכל הדברים שהיו שם, זה קטעים קטנים של מעריצים, אבל יש גם גבול להסחפות. אור.

../images/Emo45.gif

תעודת עניות בשבילנו הישראלים. (ואגב, בלו"ז של אריק היום הוא נפגש עם שחקני בית"ר ירושלים בכדורגל. המפגש נערך ע"י החברה המאמצת שלהם, HOT. ייתכן שהמפגש ישודר הערב ב"חדשות הספורט").

אור2221

New member
מתי זה?

אני לא מכירה את התוכנית. ציפיתי למשהו בגיא פינס אתמול אבל לא היה כלום.

חדשות הספורט ../images/Emo86.gif ../images/Emo87.gif

יש שתי מהדורות ביום: הראשונה ב- 19:30 בערוץ 5 - ערוץ הספורט (בדר"כ המהדורה עם יורם ארבל). המהדורה השנייה ב-23:00 בערוץ 50 (=ספורט 5+ , בהנחה שהערוץ הזה כלול בחבילה הדיגיטלית שלך). המהדורה משודרת בלילה עם מירי נבו ואלי אילדיס, אורכה כחצי שעה והיא משודרת בשידור מחזורי - 3 פעמים עד 00:30 בדר"כ. כמו כן כתבה על אריק הכוללת צילומים מהמפגש בכפ"ס (ראי הוזהרת!
) תשודר הערב ב"חדשות היום" של ערוץ 3 (18:30, שידורים חוזרים של המהדורה ב-21:00 ו-23:30 בערוץ 25).

ובנוסף ../images/Emo150.gif

הרגע קיבלתי עידכון (
) שאריק גם יופיע אצל גיא פינס היום, בכתבה שבה הוא נפגש עם כוכבי הטלנובלות הישראליות. סופי צדקה, מאחורייך
)

גיא פינס מתחיל עכשיו

ויקטור עם כוכבי הטלנובלה החדשה "מיכאלה". ואגב חברים, יצפאן אמר בסוף התוכנית שלבקשת הצופים הרבים מחר בלקט ישודר הראיון עם אריק בריידן שוב, אז... תכינו את הוידאו... (אני לפחות אכין.
)

כתבה חביבה

הרג אותי חיים אתגר הזה, איך הוא הפתיע את חני נחמיאס באמצע שאכלה, מסכנה כמעט נחנקה...
) אגב מיכל ויקטור והאודישן, אור מאיר חמוד... יש מצב שהוא גיי

כנראה ראיתי אותך בבית קפה

כי אני הייתי גם שם, בכל מקרה, אני לא כ"כ מסכים איתך שזה הגיע לפסים מזעזעים של הסטריה, מה שכן אני בטוח מאמין לך שבארה"ב יכול להיות פי 4 יותר אנשים ועם יותר סדר ונימוס, מה לעשות, כאלה הם הישראלים ( אני למשל בתור מעריץ הייתי ממש שקט אבל זה באופי שלי). איפה דרך אגב היית בארה"ב וראית אותו ? איזה עוד שחקנים מצח"מ יצא לך לראות ?

אור2221

New member
אני עמדתי

שורה ראשונה וכמעט מחצו אותי, זה לא צריך להיות ככה, שהמאבטחים חוסמים את כולם בידיים. ראיתי את עצמי עכשיו בטלוויזיה, איזה מזל שסיפרתם לי על השידור החוזר, אחרת לא הייתי יודעת בחיים, ראו אותי בדיוק שניה, איזה מזל - היה נחמד לראות את עצמי איתו (והשער שלי אפילו נראה טוב) אבל טוב שזה לא היה יותר משניה. ראיתי כמעט את כל השחקנים, במפגש המעריצים התלת שנתי של צח"מ. היחיד שלא יצא לי והיה לי אכפת ממנו זה גושוע (ניקולס) שהבריז פעמיים. ודיברתי עם קיי אלדן, כותבת הסדרה, כמעט 10 דקות - תפסתי אותה בשרותי נשים, ושם נאמתי לה על למה אסור לכותבים לנטוש את ויקטור וניקי כזוג - אם האישה היתה יודעת מה אמרתי עליה מאחורי הגב בפורומים האמריקאים היא היתה קוראת לאבטחה, אבל מכיוון שהיא לא ידעה, היא שמחה לשמוע על המעריצה מישראל :) אור.

כתבה בחדשות היום

ממש עכשיו מתחילה מהדורת חדשות היום ובה הכתבה על ביקורו של אריק בכפר סבא. הכתבה משודרת במהדורות: שרון, תל אביב והמרכז, ירושלים, שפלה ודרום. ערוץ 3 ב HOT שידורים חוזרים, כאמור, בערוץ 25 בשעות 21:30 ו- 23:00. תהנו.

היום ב"פיוז" כתבה של תהל בלומנפלד

וראיון עם אריק בריידן. אני אומר לכם, התהל הזאת כזאת מפגרת!! קודם כל היא פותחת ב"בדיחה" ממש מפגרת ("פוגש את כל רופאיו, אה סליחה... מעריציו!" ממש לא מתאים
) והשיא - היא בעצמה מודה שחלקים רבים מדבריו לא יפורסמו, מאחר ו"אריק מדבר בשקט, בניגוד לדמותו, ולא קלטתי את כל מה שאמר" ממש לא מקצועי
תגידו לי, העיתונאים לא לוקחים איתם רשמקול ושומעים את השיחה שוב אח"כ
פשוט ביזיון
ובקשר לראיון, הצחיק אותי אריק כשנשאל שאלה על ה"צעירים" ובאמצע התשובה עבר במעבר חד לדבר על פוליטיקה! כנראה שהוא באמת שואף להתקדם בתחום הזה, ומאוד יפה מצידו שהוא מנסה לעזור בפתרון הסכסוך הישראלי-פלסטיני. לסיכום: אריק =
תהל =

אור2221

New member
בניגוד לדמותו?

כמה פעמים היא ראתה את הסדרה??? העובדה שהוא מדבר בשקט היא ידועה, לא סתם ג'ק המציא את הכינוי Mr. mumbles. מה שאלו אותו על הסדרה? לא ראיתי.

למעלה