ויקטור וג'ק שוברים שיאים חדשים- אמ'

ויקטור וג'ק שוברים שיאים חדשים- אמ'

שווה לכם לקרוא אם כי מדובר ב-
אזהרה : ספוילר
פרקים עתידיים!
כנראה שאני לבד במערכה אם על כזאת סצינה מעולה אף אחד לא פתח שרשור! ויקטור וג'ק במשחקי כוח - כשלראשונה מזה שנים ידו של ג'ק על העליונה
(תרתי משמע). ג'ק מגיע למשרד הישן שלו, ומבטיח לג'יל שהתוכנית תעבוד. בינתיים בראדלי נושך את השפה ומתרצה בפני ויקטור שיעבוד עימו ע"מ להציל את דז'בו, כ ל זאת כדי שויקטור לא יחשוד שיש תוכנית לסיכולו. ויקטור מגיע למשרד של ג'ק ואומר לו לעזוב, הוא לא רצוי כאן יותר ואוי ואבוי אם יחזור שוב. ג'ק לא מ תקפל, וויקטור מתקשר לאבטחה ומבקש שיבואו. ג'ק מרים טלפון לאבטחה ומסתחבק עם השומרים החברים שלו "זו רק היתה בדיקה, אתם לא צריכים לבוא". ואז.... "אתה רוצה את הכיסא שלי?" שואל אותו ג'ק, פותח עם השלט האוטומטי את חלון המשרד לרווחה (ז"א, מסית את הוילון שמכסה את הנוף) לוקח את הכיסא ו... זורק אותו מחוץ לחלון!! הזכוכיות נשברות והכיסא נופל אי שם למטה. "have a sit" אומר לו ועוזב, כאשר רוח פרצים בוקעת מהחלון הפתוח. קטע אדיר, פעם ראשונה שאני רואה את ג'ק בסצינה עם ויקטור שהוא לא מגמגם (תמיד הוא עוקץ בקטנה, אבל בדר"כ ויקטור אומר את המילה האחרונה). כל הכבוד לו, שיחק אותה בענק. (רק מה, עכשיו דז'בו יצטרכו להוציא כסף על זכוכית לחלון, לא חבל עם כל הבעיות הכספיות שלהם?
)

taish

New member
וואו! (ספויילר)

כל הכבוד לג'ק שלי!
כל-כך חיכיתי שדבר כזה יקרה... רק שעכשיו אני אצטרך לחכות עוד 4 שנים עד שהפרקים האלה יגיעו לארץ...

ו-|OFF| חשוב

אתמול לא יכולתי להוריד את הפרק האחרון ועכשיו אני מנסה להיכנס לאתר אך שומו שמיים הוא לא עולה!!! האם זה רק אצלי או גם אצלכם?? הורדתם כבר? אני מאוד מקווה שזו נפילה זמנית, כי אני כבר התמכרתי לפרקי צ'וקות וצ ח"מ האמריקאים...

Dawn12

New member
../images/Emo10.gif

זה גם אצלי - האתר קרס... תארתי לעצמי שזה יקרה בשלב מסויים אבל לא כל כך מהר... אני מקווה שזאת רק תקלה זמנית והוא יחזור לפעולה מהר. גם אני התמכרתי - מודה. בעניין הסצינה - אני לא הספקתי לראות אותה כחלק מהפרק כי לפני שהאתר קרס - האינטרנט שלי קרס ולכן אין לי את הפרק ההוא. מה שכן, למזלי יש לי מקורות נוספים ומצאתי את הסצינה הזאת (שהופיעה בסוף הפרק) והיא באמת עוצרת נשימה. הבטיחו בפרומואים עימות בלתי נשכח, ואני כבר חשבתי שלא יכולים להפתיע אותנו אחרי כל כך הרבה עימותיהם בין ג'ק וויקטור. לא אכזבו - הסצינה ענקית ואם לא בא לכם לחכות לה 4 שנים - הנה היא כאן.

soapsfan

New member
לפי ההודעה שיש שם

(והבנת הספרדית שלי מועטה) האתר אמור לחזור בעוד כמה שעות אני עוד צריך לראות את כל פרקי השבוע של צח"מ שהורדתי אך לא היה לי זמן לצפות.ועוד 2 של תשוקות

soapsfan

New member
סצינה גדולה

אבל כרגיל ויקטור לא מפגין שום רגשות בסצינה שהייתם מצפים ממנו להפגין משהו(כמו הסצינה כשדיאן סיפרה לו שהיא בהריון ממנו)

לגבי יתר הפרק ../images/Emo58.gif ../images/Emo27.gif../images/Emo186.gif

בריטני מגלה את הסיבה להתעלפותה: היא בהריון. היא לא מספרת לבובי ומודה לרופא שלא גילה את סודה (בינינו, אסור לו בין כה!) ואני תוהה: למה בריטני למה? את לא יודעת ששמירת דברים כאלה רק מביאים צרות? הטיעון שלה מתקבל מבחינה לוגית - אין להם בית, קשיים כלכליים, מכאן נובע שבובי ירגיש כישלון והיא לא רוצה להלחיץ אותו כרגע כשהוא מתמודד עם מועקת אחיו המת. מצד שני, בובי הוא בעלך, והוא אוהב אותך (לפחות ככה זה נראה על פני השטח) וזה אמור לשמח אותו. היא הבטיחה שתספר לו כשיחזרו לחווה. על כמה מתערבים שהיא תתפוס אותו בסצינה אינטימית עם ניקי ולא תספר? גלוריה-מייקל-קווין: שיחת משפחה, יש אינטרקציה בינהם. קווין אכן תוספת רעננה לקאסט (לעומת הרוב המאכזב של החדשים) דומה בלוק לראול (אם כי ראול קצת יותר שווה לטעמי). גלוריה החמדנית ומייקל מנסה לשמור על קול ההגיון במשפחה (למה הוא קורא לה גלוריה ולא אמא, אגב?) מה הסיפור של קווין - היה לו פיצול אישיות או מה? (לגבי השריפה אצל ג'ינה וכליאת קולין.. האם מקנזי הולכת להסתבך כשהיא מחליטה להתעסק איתו, כמו שג'יי-טי טוען?) אידריאן סתם משחקת עם מלקולם ודיימון. מה היה אמור להיות החיזור שלה אחרי דיימון (שראה אותה מתנשקת עם מלקולם אך לא אמר מילה), ובקיצור: שיעמומון. ניל ודרוסילה כועסים על דיימון שהבריז מבי"ס, והוא כועס בחזרה על חוסר הצומי שלהם כלפיו. הדובדבן שבפרק כאמור ג'ק וויקטור. ייתכן שהיו עוד קטעים אבל ראיתי אתמול ואני כבר לא זוכר (הגיל עושה את שלו
)

anatotel

New member
הסבר

אפשר הסבר קליל על מי זה דיימון ומי זאת אנדריאה?

Dawn12

New member
סוף סוף ראיתי

האתר חזר לפעול, אבל בינתיים הוא בפיגור של פרק קנדי. אני מקווה שגם זה יעלה בקרוב אבל לפחות זה איפשר לי להשלים את הפער. לאט לאט, גלוריה החדשה מתחילה להשתפר, ואני מודה שלא האמנתי שזה יקרה. אני עדיין לא שלם עם זה, ואני בטוח במאה אחוז שאם היינו צופים בתקופה של ג'ואן היה לנו הרבה יותר קשה להתרגל לשינוי, אבל היא כבר לא כזו גרועה כמו שחשבתי. הבעיה זה שהיא לא מספיק "טראשית" וגלוריה הקודמת בהחלט היתה כזו. סוג של חתולת רחוב שרודפת אחרי המזומנים. עכשיו נשארנו רק עם החלק השני של המשפט הזה וחבל. בכל מקרה, כך או כך - משפחת בולדווין/פישר היא המשפחה הכי מעניינת בג'נואה סיטי. תענוג לצפייה.
לקווין לא היה שום פיצול אישיות - הוא היה מופרע לגמרי בשנה הראשונה שלו בסדרה. הוא ידע טוב מאוד מה הוא עושה כשהוא כלא את קולין במקרר והצית את המסעדה של ג'ינה. מה שכן, אהבתי את הדרך שבה הוא הצליח להתחמק מלענות למאק על השאלה - הכתיבה בסצינה הזאת היתה טובה.

יותר טראשית מגלוריה הזאת?

וואו, איפה ג'ון מצא אותה, בתל-ברוך?
הפישרז-בולדווינז בהחלט נותנים מענה למשפחת אבוט הבעייתית שתמיד ניצחה בפיאסקוז למיניהם, החלטה נבונה לבנות למייקל משפחה בג'נואה. אחרי הכל הוא דמות מעניינת, ראוי לפתח את העץ שלו... קווין הציג את זה כאילו הוא היה איזה גיבור ומחפה על מישהו, ולא מספר למאק כדי שלא תסתבך עם זה משפטית... אם הוא באמת היה מופרע מה גרם לשינוי הדראסטי כעת?

אור2221

New member
לא ברור

הוא עובר "מייקליזציה", "ליאניזציה" "ויקטורזציה" וכל מה שקורה לדמויות שהיו אמורות להיות בסדרה על תקן של ה"רעים"/" (VILLIANS) או המשוגעים או שילוב של שניהם אבל עברו מהפך ועכשיו הן רחוקות מלהיות צדיקות אבל מהנות ודמויות חביבות על הקהל. נתחיל ממייקל, שהיה דמות די חד מימדית - מנאייק קטן שהטריד מינית שהפך לפסיכופט שכמעט אנס את כריס, שלוש שנים בכלא וקיבלנו דמות עם מטענים רגשיים ואובססיות מסויימות, אבל הוא בהחלט בצד הנכון של השפיות, מצחיק, סרקסטי, שנון, אפל וכל מה שדמות טובה צריכה להיות. יש לנו את ליאנה, שהתחילה בתור מטופלת משוגעת אצל ד"ר לסיטר (בעל 1 של אשלי)וניסתה לרצוח את אשלי, עברה לנישואין לויקטור ואח"כ אישה ששונאת גברים, מאוחר יותר מישהי שרוצה ילד ובגלגול החדש שלה - כתבת פאפארצי. לא לגמרי נופת צופים אבל בהחלט מאוזנת נפשית. וכמובן את ויקטור, שהתחיל כבעל הקנאי והדי מתעלל באשתו הראשונה, שכלא את המאהב שלה במרתף והאכיל אותו חולדות חיות וצפה בו ALA סטפנו דרך מסך טלוויזיה קטן. שהפך עם הגעתה של ניקי לדמות קשוחה אך רגישה, עם עבר של אמא שנטשה אותו בגיל 7 בבית יתומים, בריחה בגיל 14 ובניית חייו והצלחתו לבדו. אדם שיש לו בעייה להקשר רגשית, אבל התאהב בלי ממש לרצות בניקי, וגילה שאין מי שהוא אוהב יותר מילדיו.... קווין היה אמור להיות דמות זמנית ביותר, אבל השחקן נהדר והמעריצים אהבו אותו, אז הם לאט מעבירים אותו מהפך. הוא רחוק משפוי עבר בדרך לשם, אבל במקרה הקיצוני שלו (ניצול של לילי, כמעט שריפה של קולין) הוא כנראה יצטרך לעבור גם תארפיה באמצע, גורל שמייקל, ליאנה וויקטור ניצלו ממנו.

KOBEMANIA

New member
בקשה

מישהו מוכן לשלוח לי בבקשה מסר איך מורידים את הפרקים האמריקאים תודה

The Abbott Girl

New member
יאאאאא נשמע מעולה!!! ../images/Emo120.gif../images/Emo72.gif

אני אולי אפילו אוריד את הפרק אם תדריך אותי איך... [TALK TO ME]

כרגע אי אפשר להוריד את הפרק

האתר קרס
אבל תורידי את הקטע מהלינק שנתן שחר... בתור חובבת ג'ק זו סצינה שבשום פנים ואופן אסור לך להחמיץ.

אור2221

New member
לא עובד לי

יש לי בעייה עם קבצים בAVI משום מה, ויש לי מדיה פלייר 10. טוענים ל ERROR LOADING CODEC או משהו.

ים כחול

New member
גמני רוצה קישור לפרקים אמרקאים../images/Emo13.gif

כבר התחלתי להרגיש מזה מנותקת ...

למעלה