ויקטור וניק היום

Dawn12

New member
ויקטור וניק היום

הייתי מאוד קרוב לכתוב שאני מסכים עם ויקטור, אבל כמו תמיד - גם היום הוא חשף לעינינו את הצד השובינסטי, הכוחני והמגעיל שלו. ויקטור צודק בקשר לרשת בתי הקפה של ניק, ובהתחלה דווקא לא הסכמתי איתו. גם עכשיו קצת קשה לי להאמין שניק, שלא ממש עושה רושם של גאון הדור, הצליח לתמרן בין משרה תובענית בתאגיד הכי גדול בעולם, ניהול בית קפה ומזמוזים אינסופיים עם שרון. עכשיו מצפים שאני אאמין שהוא גם יכול לפתוח רשת? כן בטח. מה גם שניק בחיים לא היה מצליח להרים את "קרימסון לייטס" בלי התמיכה הכלכלית של אבא, בלי העבודה הנוחה אצל אבא ובלי המגורים הנוחים אצל אבא ואמא, והוא כל הזמן שוכח את זה. אבל, וזה אבל גדול מאוד - קשה להאשים את ניק. פשוט אי אפשר לעבוד עם ויקטור אלא אם קוראים לך ניל ווינטרס. אם הוא ראה במשך כל החודשים האלה שניק מתפקד מצויין בעבודה ובית הקפה לא מפריע לו, למה הוא לא אמר לו את זה? למה הכל אצלו תמיד מעט מדי ומאוחר מדי? ואני לא יודע מה להגיד על ההתפרצות המגוחכת שלו היום: "אני גבר! אני יודע איך לעבוד! אמא שלך לא יודעת ואל תערב אותה בכלל!"

Dawn12

New member
היום בצח"מ - ההבדל הקטן

ראינו היום סצינות משתי עלילות מתמשכות, איטיות וקלאסיות לצח"מ ועדיין - אחת עובדת והשנייה ממש לא. למה זה קורה? סיבה אחת בלבד: השחקנים. קחו את הסיפור של מק ובילי. מצד אחד, אין שום התקדמות ואנחנו טוחנים מים איתם כבר חודשים. ראול עדיין עם מק, בילי עדיין עם בריטני ושניהם עדיין מיוסרים ומתכחשים לאהבה הבלתי ממומשת שלהם. גם הרעיון של הסיפור לא מקורי במיוחד: "אני מאוהב בחברה של החבר שלי" - כמה פעמים כבר ראינו את זה? ועם כל זה - הסיפור הזה עובד (לפחות לדעתי). מק ובילי הצליחו להתחבב עלי ועכשיו אני ממש רוצה לראות אותם ביחד (כמו כולנו כנראה). אכפת לי, וזה אומר שהמטרה הושגה. ואם נסתכל על העלילה של אוליביה (גם לי נמאס להתלונן עליה אבל בכל זאת) - נראה שגם כאן ראינו את הסיפור הזה (בצורה כזו או אחרת) כבר אלף פעמים ואין התקדמות במשך תקופה ארוכה מאוד. אבל כאן לא אכפת לי מה יקרה לאוליביה (וזה לא רק בגלל שאני לא אוהב את הדמות שלה), אם היא תמות או תחיה - אני רק רוצה שזה ייגמר כבר ונוכל לעבור הלאה. קחו את העלילה הזאת ותנו אותה לויקי/ניקי/אשלי והכל משתנה. יותר מזה, על עלילות כאלה שחקניות לוקחות פסלונים מוזהבים הביתה. לדעתי השחקנים הרבה יותר חשובים ומשפיעים מהעלילות שלהם. במקרה הזה, אשלי ודיוויד עושים את העבודה, בזמן שטוניה מבזבזת לנו את הזמן.
והנה בשורה משמחת (אני חושב) - בעוד פחות מחודש אנחנו אומרים ביי ביי לצמד מק-ראול (לנצח נצחים אגב) כשהיא סוף סוף תחליט לנפנף אותו ו"להישאר ידידים". אפשר להגיד "שהחיינו"?

למעלה