ויקטור ניומן

ויקטור ניומן

אשלי נכנסה למשרדו של ויקטור ניומן... איך יכולת לעשות את זה? וכג'ק גנב לויקטור את החברה-ישבת נייטרלית!!! יאללה מתי ויקטור יקח כבר את ז'בו ויעיף את ג'ק לכל הרוחות? מגיע לג'ק שיקבל עונש על מה שעולל לויקטור ניומן הגדול מכולם!

Dawn12

New member
חדש כאן?

ברוך הבא אם כן, ונשמח אם תספר קצת על עצמך. גם מעריצי ויקטור ניומן מתקבלים כאן בברכה
אשלי יכלה בקלות להצביע עם ג'ק באותה הצבעה שהזכרת. במקרה כזה, דיאן לא היתה הופכת להיות הקול המכריע, וכל ההצבעה היתה מקבלת תוקף חוקי הרבה יותר. ויקטור היה מצליח להחזיר לעצמו את החברה גם ככה (NE בכל מקרה לא היתה המטרה האמיתית של ג'ק) אבל אין בכלל ספק שצעד כזה של אשלי היה מקשה עליו. ההצבעה הניטרלית היתה המקסימום שאשלי יכלה לעשות במצב ההוא. אי אפשר באמת לצפות ממנה להצביע נגד אחיה שפועל (אמנם בדרכים לא כשירות) להשיג משהו חשוב גם לה ובעיקר לג'ון. מה בדיוק ג'ק עולל לויקטור? למה כשויקטור משתלט על ז'בו אפשר לתרץ את זה כמהלך עסקי, וכשג'ק משתלט על "ניומן" הוא צריך להיענש על זה? למה רק לויקטור מותר להיות טיפוס נקמן וחסר רחמים שיכול להשתמש בטקטיקות מלוכלכות מתי שמתחשק לו? כמו שאני רואה את זה, ויקטור קיבל בדיוק את מה שמגיע לו, וזה עוד כלום לעומת מה שמחכה לו עכשיו כשהוא יראה מי עומד מולו בז'בו.

דנדש

אני קורא בפורום,אבל לא כותב... אני דווקא חושב שויקטור ניומן פעל בדרכים כשרות כדי להמשיך להיות חזק! לעומת זאת ג'ק פעל בדרכים של השתלטות לא חוקית,ומסריחה מאוד! ככה לא עובד איש עסקים רציני! מה זה הוא ניסה לגלות את הקוד הסודי של ויקטור? למה הוא חיכה שויקטור יטוס כדי שהוא ובראד ישתלטו על החברה! ויקטור פעל בצורה מתוחכמת וכיאה לאיש עסקים ממולח ומנוסה. חוץ מיזה ויקטור יש בו גם פאן של גבר שדואג למשפחה שלו בכל מחיר. בניגוד לג'ק שרק צוחק על כל העולם בצורה מתנשאת. רק ת'אמת חבל לי על גון אחלה בן אדם. אבל אין ברירה כשהבן שלו מנהל בצורה כזאת... (אם כי חייבים להודות שלג'ק יש כישרון מאוד טוב בעסקים)

Dawn12

New member
אני שוב נאלץ לא להסכים ../images/Emo13.gif

בעיקר בעניין של היחס למשפחה. ויקטור אוהב מאוד לחשוב שהוא דואג למשפחה שלו, אבל המציאות מוכיחה אחרת. היחסים שלו עם ניק כבר מזמן חדלו להיות יחסי אב ובן נורמליים, וויקטור הוא האשם העיקרי בכך. הוא בכלל לא מנסה ליזום שיחות עם ניק או להגיע איתו לפשרה. בכלל, נראה שניקולאס בכלל לא נמצא בלוח הזמנים שלו. את מידת הדאגה שלו לויקטוריה ראינו טוב מאוד כשויקטוריה נחטפה, וייקח לי הרבה זמן לשכוח לו את זה. אבא שבתו נחטפה ע"י בן אדם מופרע לא מעביר את זמנו במשרד, ובטח שלא מתמזמז עם החברה שלו. והיחס שלו לניקי? לא יודע בכלל מאיפה להתחיל להתייחס לזה. מה היתה צריכה להביע ההתעלמות הזאת שלו ממנה היום בפרק? מי הוא חושב שהוא? ג'ק צוחק על העולם בצורה מתנשאת? מוזר, אני לא מכיר ג'ק כזה. אם יש מישהו שאפשר להגיד שהמשפחה חשובה לו יותר מכל - זה ג'ק. הוא כל הזמן דואג לאשלי (לפעמים בצורה אובססיבית, אבל הכל מאהבה) וכל הזמן דואג לג'ון (כל מה שהוא עושה - הוא עושה בשבילו). ואם זה לא מספיק, אז בין כל המשברים של ז'בו, ג'ק גם מוצא זמן להיות מעורב בחיים של בילי ולתת לו עצות מנסיונו האישי.

אנחנו כניראה לא נגיע להסכמה

אני מבין שאתה ממש לא סובל את ויקטור, אבל תדע לך שבזכות ההתנהגות שלו הוא הגיע לאן שהגיע! והכל בדרכים ישרות. מטבע הדברים כשאדם במעמד של ויקטור ניומן מנהל משרד זה בא על חשבון המשפחה, אבל בכל זאת הוא התפנה להתחתן (מי סופר כמה) להביא ילדים לעולם. והוא בדרך כלל גם היה מאוד פייר עם הג'נטלמניות שהעניק לגרושותיו. חוץ כמובן מהאחרונה... ג'ק הוא אדם באמת שדואג לאחותו,אבל הוא גדל עם כפית כסף בפה. אבא שלו היה גו'ן ולא החסיר לו כלום. ויקטור בנה את המעמד שלו בכוחות עצמו,לבד. אבל אני מסכים איתך שג'ק הוא בהחלט לא נופל בכישרון הניהול מויקטור. ודרך אגב ויקטור יודע זאת ולכן העסיק אותו אצלו,עד שג'ק תקע לויקטור סכין בגב.

ים כחול

New member
אני עם ג"ק ......../images/Emo23.gif

דווקא מעניין ומרענן לראות דיעה שונה לחלוטין.. מאתגר
ויותר מאתגר לנסות לשנות דעתך
סתם סתם .... טוב עכשיו ברצינות... זה שג"ק גדל עם כפית כסף בפה ודאי לא אשמתו , אלא עובדה קיימת , מה שלא גרם לו לגדול כמפונק אלא טיפוס חרוץ ואיש עסקים טוב ... הוא אדם שאוהב ויודע לאהוב באמת ולתת יחס שווה לנשים שלו שלא כמו ויקטור שמרשים אותן עם טיסות בגדים ונופשים לא צפויים אך ברגע שהשיג את האשה שלו , מתייחס אליה כמו לעוד חפץ בביתו בסגנון : תהיי יפה ותשתקי , או : אל תשאלי על עבודה זה לא ענינך קחי כסף לקניות , תתנדבי , ועוד... רק אל תפריעי לי בעסקיי !! זיכרו את הופ המסכנה .... ניקי דייאן ועוד... כולן היו צעצועיו !!
בקשר לילדים , שחר אמר הכל ונכון !! .... ויקטור צבוע בכל הנוגע לבגידות , יש לו היתר לבגוד אך אוי לאשה אם תתגלה כבוגדת , יחרים אותה סופית וימשיך הלאה לכיבוש הבא . אין לו לב כשמדובר בצרכים שלו . הוא משחק עם נשים לפי מה שנוח לו . ראה דוגמא דייאן וניקי והסיפור המצמרר איך שזרק את דייאן לטובת ניקי (לא שאני "מתה" על האשה ) אבל כך לא נוהגים !!! ..... לא זכור לי מעולם שג"ק שיחק עם אחת מנשותיו \חברותיו ... הוא רומנטיקן רגיש ואכפתי . וזו אחת מהתכונות שגורמות לי לאהוב אותו . בנוסף לציניות המקסימה שלו) ..... ג"ק הוא לא הטיפוס שנוקם ואם התפתח בו יצר הנקמה זה כי רק ככה שורדים עם טיפוס כמו ויקטטור - אין ברירה !!!
ויקטטור גרם לעוד אנשים סביבו לפתח כלפיו יצר נקמה , ראו את דייאן וניקי ובראד ועוד ועוד..... הוא משריש בכולם את הרצון לנקום בו והוא היחיד שאשם בכך .

sergew2

New member
לאדם תמים: ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

סוף סוף אני מוצא מישהו שכן מעריץ את ויקטור ניומן האגדי! אני חייב להגיד שמאוד התרשמתי מאיך שדיברת עליו, אני כל הזמן קורא בפורום ואף פעם לא ראיתי מישהו שרושם משהו בעד ויקטור אלא רק נגד!
אני יחד איתך מצטרף לאלה שמעריצים את ויקטור!! אני תמיד הערצתי את ויקטור מהפרק הראשון שאני צופה בסדרה וזאת בגלל האופי הרציני והקשוח שלו! ושוב צדקת שרק בזכות כל זה הוא הגיע היום לאן שהגיע(מה לעשות שבעולם העסקים חייבים להיות כאלה). ויקטור הוא אדם נחושב, עם ראש על הכתפיים ומאוד מתוחכם- אדם שפשוט אפשר ללמוד ממנו! ולגבי ג'ק- אין לי משהו נגדו רק שהתעצבנתי עליו כשהוא לקח מויקטור את החברה בזמן שיקטור היה שבוי במדבר וג'ק אפילו לא טרח לתת לויקטור הזדמנות להגן עליו- כך באמת לא נוהג איש עסקים "הגון". זהו, הוצאתי הכל! אז שוב ברוך הבא!

ברוכים הנימצאים

אני לא ידעתי שרוב החברים כאן בפורום נגד ויקטור ניומן. אני בהחלט חושב שויקטור יודע לא לערב עסקים למשפחה. ועם כל מה שאומרים עליו, כולם יודעים שעל המילה של ויקטור אפשר לסמוך בעיניים עצומות. ג'ק הוא אדם רומנטי וחתיך מאוד. ג'ק הוא לא אדם רע ביסודו. אבל ג'ק כדי להשיג את המטרה הוא מקדש את כל האמצעיים. למה לכל הרוחות ג'ק אבוט היה צריך להתעסק עם כל אישה שויקטור הכיר אותה? זה קרה עם הופ העיוורת,ויקטור הציל אותה מאונס,וגק ניסה להתחיל איתה. זה קרה עם דיאן לפני שויקטור התחתן איתה,זה קרה עם ניקי אישתו של ויקטור! וגם עם האישה שהצילה אותו בזמן שהוא היה במדבר. (פשוט שכחתי את שמה) ג'ק תמיד ניסה לרדוף אחרי הבחורות של ויקטור! ואם אשלי לא היתה אחותו בטח הוא היה מתחיל גם איתה...

Dawn12

New member
זה קרה עם דיאן?

דיאן היתה מאורסת לג'ק כשויקטור הציע לה נישואין! היא וג'ק היו ביחד תקופה ארוכה מאוד לפני שויקטור החליט לנכס אותה לעצמו, שלא לדבר על זה שדיאן וג'ק ניהלו רומן ארוך הרבה שנים לפני זה (וגם אז היו קרובים לחתונה). במקרה של רמונה (הבחורה מהמדבר) - ג'ק לא ידע מי היא בכלל כשהוא פגש אותה בג'נואה סיטי, ובטח שלא ידע על הקשר שלה עם השפם. את הקטע עם הופ אני לא זוכר, ובקשר לניקי אני מניח שאתה צודק. ההבדל הוא שג'ק ניהל רומן עם ניקי אחרי שהיא נפרדה מויקטור (שנטש אותה לטובת אשלי) ולא בזמן שהם היו נשואים/מאורסים/בקשר. התקופה היחידה שבה ג'ק שיחק בנשים שלו היתה בתקופה הפרועה שלו בשנות ה-80'. השנים חלפו, ג'ק התחתן, התגרש וניהל רומנים - אך הוא לא בגד באף אחת, ואת זה - אי אפשר להגיד את זה על ויקטור.

ים כחול

New member
שחר.... ../images/Emo9.gif בקשונת....

אולי במקרה יש לך תמונה ענתיקה של ג"ק ?? תודה

Dawn12

New member
רק בשבילך ../images/Emo23.gif

ובכל זאת צירפתי גם את ג'ק הישן. אם כבר אז כבר

ים כחול

New member
תודה ענקיתתתתתתת../images/Emo24.gif

הנוכחי חמוד יותר נכון ?? תודה על המאמץ

ולמה דיאן הסכימה?

דיאן היא אישה מאוד עצמאית בדיעותיה, אם היא היתה מאורשת לג'ק ואוהבת אותו,למה היא נטשה את ג'ק והלכה לזרועותיו של ויקטור? איני אומר שויקטור ניומן צדיק גדול בקשר לחיי המין שלו, אבל כל עוד שהוא היה מאוהב במישהי הוא לא בגד בה. עד שהתפוגגה לה האהבה... וזה בסדר לאדם במעמדו של ויקטור, אבל עצם זה שהנשים שחיו איתו התאהבו בו בצורה כל כך חזקה אומרת משהו על האיש... ג'ק מבחינה חיצונית הוא הרבה יותר חתיך מויקטור,וגם יותר צעיר. כסף לא חסר לג'ק,ואם כל הפלוסים האלה ויקטור הוא אליל הנשים בגנואה סיטי.

b o t t e n

New member
שחר..מסכימה לגביי ג'ק

אבל ממניעים אחרים לגמרי, קוראים לזה הורמונים
לא משנה מה הוא יעשה, בסוף אני אסלח לו, רק בגלל הבלורית
. וגם לגבי ויקטור- מקום ראשון בתור האבא הכי חרא של השנה
חוצמזה, לא ממש הבנתי את הגסיסה של ליב, היא אמורה למות, או רק שכמעט, איכשהוא נראה לי שבסוף ימצאו איזה קוקטיל במיוחד בשבילה

אני גם בצד של ג'ק.....

אולי ג'ק לא תמיד היה משתמש בדרכים חוקיות להילחם בויקטור אבל חוץ מזה ג'ק עדיף על ויקטור במובן האישי שכמו שאמרו קודם המשפחה חשובה לו והוא מתנהג יפה לנשים שלו
בהמשך נראה שויקטור גם לא צדיק תמים בעסקים וגם הוא משתמש בדרכים לא חוקיות...

עד היום ויקטור

עד היום ויקטור השתמש בדרכים חוקיות ולגיטימיות,את העתיד ניראה כולנו ונחליט....ביננו ג'ק התחיל עם ה"מאפיה" הזאת!

למעלה