אני עם ג"ק ......../images/Emo23.gif
דווקא מעניין ומרענן לראות דיעה שונה לחלוטין.. מאתגר
ויותר מאתגר לנסות לשנות דעתך
סתם סתם .... טוב עכשיו ברצינות... זה שג"ק גדל עם כפית כסף בפה ודאי לא אשמתו , אלא עובדה קיימת , מה שלא גרם לו לגדול כמפונק אלא טיפוס חרוץ ואיש עסקים טוב ... הוא אדם שאוהב ויודע לאהוב באמת ולתת יחס שווה לנשים שלו שלא כמו ויקטור שמרשים אותן עם טיסות בגדים ונופשים לא צפויים אך ברגע שהשיג את האשה שלו , מתייחס אליה כמו לעוד חפץ בביתו בסגנון : תהיי יפה ותשתקי , או : אל תשאלי על עבודה זה לא ענינך קחי כסף לקניות , תתנדבי , ועוד... רק אל תפריעי לי בעסקיי !! זיכרו את הופ המסכנה .... ניקי דייאן ועוד... כולן היו צעצועיו !!
בקשר לילדים , שחר אמר הכל ונכון !! .... ויקטור צבוע בכל הנוגע לבגידות , יש לו היתר לבגוד אך אוי לאשה אם תתגלה כבוגדת , יחרים אותה סופית וימשיך הלאה לכיבוש הבא . אין לו לב כשמדובר בצרכים שלו . הוא משחק עם נשים לפי מה שנוח לו . ראה דוגמא דייאן וניקי והסיפור המצמרר איך שזרק את דייאן לטובת ניקי (לא שאני "מתה" על האשה ) אבל כך לא נוהגים !!! ..... לא זכור לי מעולם שג"ק שיחק עם אחת מנשותיו \חברותיו ... הוא רומנטיקן רגיש ואכפתי . וזו אחת מהתכונות שגורמות לי לאהוב אותו . בנוסף לציניות המקסימה שלו) ..... ג"ק הוא לא הטיפוס שנוקם ואם התפתח בו יצר הנקמה זה כי רק ככה שורדים עם טיפוס כמו ויקטטור - אין ברירה !!!
ויקטטור גרם לעוד אנשים סביבו לפתח כלפיו יצר נקמה , ראו את דייאן וניקי ובראד ועוד ועוד..... הוא משריש בכולם את הרצון לנקום בו והוא היחיד שאשם בכך .