ויקטור צ'נדלר

oreni210

New member
ויקטור צ'נדלר

אני משחק כבר תקופה ארוכה בויקטור צ'נדלר. מפסיד כל הזמן. טורנירים, קאש ואומואה. להערכתי הם מרמים . לא יודע איך, אבל התחושה נוראית. לא זוכר מתי ניצחתי עם זוג אס. קורים שם דברים מוזרים בצורה מתמשכת. רוצה לשמוע מה אתם חושבים? אם שחקתם שם. איך האתר של פול טילט? איך מפקידים? אורן

Elad Almighty

New member
שיחקתי שם תקופה

אפילו ניצחתי פעם אחת את הפרירול של ה2000 אנשים (אבל לזה אין שום קשר לפוקר). לפי דעתי הם מרמים, לא בצורה שבה בנאדם X ירוויח יותר מבנאדם Y אלא הם בכוונה מחלקים את הקלפים בצורה שתגרום לקופות להיות גדולות יותר וככה הרייק שהם מרוויחים מכל קופה יגדל. ועל זה יעיד חבר שלי שקיבל רצף של באד ביטים שבשיאם הוא הפסיד עם רביעיית מלכים לרביעיית אסים. עכשיו אני משחק בפול טילט, גם שם קורים דברים מוזרים לפעמים, אבל בגלל שזה אתר כ"כ גדול פשוט לא משתלם להם לרמות. חוץ מזה עם עוברים ביקורות של חברות חיצוניות וכאלה. אפשר להפקיד באמצעות ויזה.

adi cb14

New member
vc אתר לא אמין...הפסד אחד שניים גורמים לך

להאמין שזה באד ביטים אבל בסוף זה כבר נהיה לא הגיוני. שמעתי שמועות על בובות אבל לא נראה לי הגיוני ההשערה של ידיים גדולות נשמעת יותר נכונה אבל איכשהו אני מכיר אנשים שררק מפסידים בVC ולא מנצחים

LamLamos

New member
אתר טוב

שיחקתי בו חודשיים שלוש אתר מצוין מבחינת נוחות ומהירות הבעיה היחידה היא שאסור לשחק בו קאש!! אם אתה שחקן של טורנירים הוא מצויין בכל מקרה לא ממליץ עליו בגלל שהוא אתר קטן ובשעות מסוימות קשה למצוא טורנירים

למעלה