ויקי ויקי

MajorWinters

New member
ויקי ויקי

משחק חדש. נכנסים לויקיפדיה. מכניסים ערך כלשהו. ואז לוחצים על הלינקים בתוך הערך, לערכים אחרים. המטרה היא לפרסם את הערך הראשוני, ובשש לחיצות להגיע לערך הכי מוזר\הזוי\מצחיק שאפשר. אפשר להגיע לדברים הזויים מאוד

MajorWinters

New member
התחלתי באהבה

שישה צעדים אחר כך הגעתי לאסיה הקטנה אהבה->תנך->קוראן->מועתזילה->דיאלקטיקה->הרקליטוס->אסיה הקטנה.

שלי

מלחמה > דיפלומטיה > ניקולו מקיאוולי > ונציה > ג'קומו קזנובה > הבונים החופשיים > שפינוזה > אלברט איינשטיין > מינכן > אדולף היטלר > מלחמת העולם השנייה > מלחמה לופ מגניב, הא? מישהו יכול לעשות דאבל לופ? כלומר משהו כמו: A > B > C > D > E > F > C > G > A

MajorWinters

New member
הרעיון הוא 6 צעדים...

כי אחרת אפשר להגיע לכל ערך. אבל עדיין -> מגניב

ונניח...

שבממוצע כל ערך מכיל 5 קישורים, אז כמדומני יש 5 בחזקת 6 קשרים, שזה 15K ערכים. אפשר להגיע ממש רחוק...

Science Fiction

New member
כה גאוני. ../images/Emo119.gif

כתום - ראשון לציון - אדמונד ג'יימס דה-רוטשילד - זיתים - פופאי - מקטרת צבי הנינג'ה - דרקונים - לוד - סמים - קוקאין - הריון צביקה פיק - שיער - ניו יורק - התחממות כדור הארץ - פליאוקליימטולוגיה [טוב, לאחרון לא היה ערך, כמסתבר, אבל היה שווה לעצור שם רק כדי לדמיין את צביקה פיק מנסה לבטא 'פליאוקליימטולוגיה'.]

DirtySpirit

New member
משחק מגניב;]

אבל משום מה התואצות שיוצאות לי תמיד נראות מאולצות...

אז תכין כל שלב רשימה.

6 קישורים, תטיל קוביה כדי לבחור ביניהם. אם אין 6 קישורים בדף המסויים, אם יוצא מספר בלי קישור, תגלגל שוב.

מה ה מצב

New member
חחח משעשע...

הכח הצחיק אותי הצביקה פיק... טוב ניסיתי זה מה שיצא: סופרמן--1914--פרנץ פרידיננד--הקיסרות האוסטרו-הונגרית--אימפריה. אכן, סופרמן הוא אימפריה.

מדוד בן גוריון לברברה סטרייסנד D:

דוד בן גוריון - מפא"י - שנות השישים - הביטלס - פופ [מוזיקת פופ] - ברברה סטרייסנד

למעלה