~~ ויקי וראיין ~~

enicegirl

New member
~~ ויקי וראיין ~~

לא ראיתי את הפרקים כשהם היו נשואים, מישהו יכול לספק לי אינפורמציה?
מתיי התחתנו?
ההורים של ויקי התנגדו כפי שהספקתי להבין איכשהו
?
האם יש מצב שהם יחזרו בכל זאת? הם ממש מוצאים חן בעיני
מצאתי כמה תמונות יפות שלהם בשיטוטי ברשת.

enicegirl

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני בשוק מעצמי. גם כשאני מתבוננת היטב בתמונה זה קשה לאבחנה.

Dawn12

New member
התמונה היא ../images/Emo58.gif

והיא אכן של ריאן וויקי. אולי קצת קשה לזהות, אבל זאת ויקי אחרי התספורת.

The Abbott Girl

New member
כמה תשובות ../images/Emo58.gif ../images/Emo72.gif

לא ראיתי את הפרקים של ויקי וראין גם... ממה שאני הבנתי כן ההורים של ויקי התנגדו וויקטור אפילו שלח את ריאן לכלא אחרי שהם התחתנו. מה שכן אני יכולה לשמח אותך ופה נמצא ה
ויקי וראין יחזרו!!! כבר עכשיו רואים אותם הרבה ביחד ויש כימיה מסויימת ביניהם. זה יהפוך לרומן והם אפילו יחליטו להתחתן שוב (כמובן שריאן כבר יזרוק את טרישה לכל הרוחות ויתגרש ממנה) אבל ופה יש
שהוא פצצה
אמיתית אז תשקלי אם את רוצה לקרוא, אני בהחלט ממליצה לך שלא... ביום החתונה של ריאן וויקטוריה טרישה תחליט להפריע... היא מסממת את ויקי ולובשת את השמלת כלה שלה, היא מנסה לירות בויקי אך יורה בטעות בריאן, ו...? הוא מת הוא מת הוא מת הוא מת! עצוב אבל נכון יום טוב

רונית1

New member
../images/Emo58.gif מה?

זה מה שיהיה? ממש מחריד. מתי נראה את זה אצלנו? אגב, זה נכון שקריקט ומייקל בולדווין יתחתנו?

The Abbott Girl

New member
האמממ האמממ ../images/Emo58.gif ../images/Emo72.gif

אני לא מבינה בתאריכים וכאלה אז אני אתן לשחר להגיד לכם מתי זה יקרה... לגבי קריקט ומייקל
ממה שאני יודעת: קריקט ופול יתגרשו. מאוחר יותר הוא יתחתן עם אישה בשם איזבלה שמסתבר שמייקל הביא אותה כדי שתגרום לסכסוך בין פול לקריקט או משהו כזה. אני ראיתי בניו יורק פרקים שמייקל וקריקט ביחד והוא חושב על להציע לה נישואים (ובזמן הזה הנישואים של פול לאיזבלה מתפרקים) לא התעדכנתי לגבי אם היא נענתה להצעת הנישואין שלו או לא. מה שכן בוודאות אני יכולה להגיד הם שמייקל וקריקט הם זוג.

הם היו זוג ../images/Emo58.gif

אבל כרגע בארה"ב קריקט היא בת-זוגו של... דני רומולטי, האחד והיחיד! מייקל יוצא עם לורן פנמור, ואחיו הצעיר (דמות חדשה) מאוהב גם הוא בלורן. בינתיים, קריקט עובדת עם מייקל ופול במשרדה, מה שמכעיס מאוד את לורן.

enicegirl

New member
../images/Emo12.gif

כנראה בכל דבר טוב יש גם דבר רע. ככה בחרו לסיים את השתתפותו בסדרה? עצוב
אבל לפחות הוא זרק את טרישה!!

civia

New member
ויקי וראיין

אני לא ממש זוכרת אבל הם היו נשואים בגיל צעיר (של ויקי) ואכן ההורים שלה התנגדו במהלך הנישואים הם חיו בעיות החיי האישות זהו- זה מה שעולה לי

Dawn12

New member
חדשה כאן?

אם כן - ברוכה הבאה כמובן!
ונשמח אם תספרי קצת על עצמך

civia

New member
../images/Emo39.gifשלום רב לכולם

אני בת 25 ויש לי ילדה קטנה , אני נשואה באושר רב, ומחפשת עבודה- אני חובבת סבוניות - עד כדי כך שאני מרגישה מכורה בתקופות מסויימות זהו :)

enicegirl

New member
מצאתי משהו מענין

ברנדון!!! הוא בחור חמוד לאללה אבל קראתי שהביאו אותו כדי לשבש את דעתה של ויקי כדי שלא תהיה עם ראיין!! הבנתי שהרעיו לא הצליח
הבחור נראה שווה
מה עלה בגורלו?

Dawn12

New member
אז ככה

הם התחתנו בשנת 1991 אם אני לא טועה (אצלנו 1995). ריאן היה עובד צעיר בחדר הדואר בניומן אנטרפרייז וויקי היתה בסך הכל בת 17 אז. אשלי היתה זו שעשתה את השידוך ביניהם (מדהים, הא?) וריאן, שלא היה בהתחלה הילד הטוב שהוא היום, הבין מהר מאוד שויקי יכולה להיות הדרך שלו למעלה. אני לא יודע מה היה היחס של ניקי לקשר ביניהם, אבל סביר להניח שהיא הרגישה כמו ויקטור, שממש לא סבל את ריאן בהתחלה ואפילו הצליח להכניס אותו לכלא. הסיפור ארוך ואת יכולה לקרוא את כולו בסיכום של ויקי באתר.
בקשר ללוחות זמנים וכאלה - אז ככה: ויקי וריאן כבר התחילו מחדש את הרומן שלהם. הם אולי לא מודים בזה עדיין אבל ככל שיעבור הזמן הם יתקרבו והקשר שלהם יהפוך לרציני יותר. למכתב שריאן מצא (של גארי) יהיה המשך. ויקי תראה את המכתב בעוד כמה פרקים, ובהמשך ריאן יבוא איתה לטיפול והם ילכו להתעמת עם גארי בבית הכלא (יהיה מעניין). טרישה תחזור בעוד חודשיים ומשהו אם אני לא טועה וכמובן תרצה לשקם את נישואיה, רק שריאן כבר יהיה בקשר עם ויקי עד אז. ויקי תראה כבר מההתחלה שטרישה מופרעת לגמרי, לריאן זה ייקח קצת יותר זמן. כשטרישה תתפוס את ריאן וויקי מתנשקים (בעוד כמה חודשים) היא תפנה אל "קרטר" (מאט קלארק) כדי שיעזור לה. החתונה הטראגית של ריאן וויקי תשודר אצלנו בעוד שנה וקצת. בקיצור - יש עוד המון דברים שיקרו עד שהסיפור הזה ייגמר.

למעלה