אז ככה
הם התחתנו בשנת 1991 אם אני לא טועה (אצלנו 1995). ריאן היה עובד צעיר בחדר הדואר בניומן אנטרפרייז וויקי היתה בסך הכל בת 17 אז. אשלי היתה זו שעשתה את השידוך ביניהם (מדהים, הא?) וריאן, שלא היה בהתחלה הילד הטוב שהוא היום, הבין מהר מאוד שויקי יכולה להיות הדרך שלו למעלה. אני לא יודע מה היה היחס של ניקי לקשר ביניהם, אבל סביר להניח שהיא הרגישה כמו ויקטור, שממש לא סבל את ריאן בהתחלה ואפילו הצליח להכניס אותו לכלא. הסיפור ארוך ואת יכולה לקרוא את כולו בסיכום של ויקי
באתר.
בקשר ללוחות זמנים וכאלה - אז ככה: ויקי וריאן כבר התחילו מחדש את הרומן שלהם. הם אולי לא מודים בזה עדיין אבל ככל שיעבור הזמן הם יתקרבו והקשר שלהם יהפוך לרציני יותר. למכתב שריאן מצא (של גארי) יהיה המשך. ויקי תראה את המכתב בעוד כמה פרקים, ובהמשך ריאן יבוא איתה לטיפול והם ילכו להתעמת עם גארי בבית הכלא (יהיה מעניין).
טרישה תחזור בעוד חודשיים ומשהו אם אני לא טועה וכמובן תרצה לשקם את נישואיה, רק שריאן כבר יהיה בקשר עם ויקי עד אז. ויקי תראה כבר מההתחלה שטרישה מופרעת לגמרי, לריאן זה ייקח קצת יותר זמן. כשטרישה תתפוס את ריאן וויקי מתנשקים (בעוד כמה חודשים) היא תפנה אל "קרטר" (מאט קלארק) כדי שיעזור לה.
החתונה הטראגית של ריאן וויקי תשודר אצלנו בעוד שנה וקצת. בקיצור - יש עוד המון דברים שיקרו עד שהסיפור הזה ייגמר.