ויקי!!!

Dawn12

New member
ויקי!!! ../images/Emo3.gif

כמו שהבנתם, הסיפור לא מסתיים היום, בניגוד למה שכתבתי אתמול. טעיתי קצת (לא בהרבה) אבל את השיא כבר ראינו ואני חושב שברור לכולנו לאיזה כיוון זה הולך. היו הרבה דקות של גארי וויקי היום, אם כי אפשר היה לתת לנו אפילו יותר... בקלות הייתי מוותר על טרישה, נינה, ניל וריאן. יותר מכל דבר אחר, הפרקים האלה מראים לנו איך ויקי מצליחה שוב ושוב לדובב את גארי בחוכמה כשהיא נמצאית בסיטואציה בלתי אפשרית. אני מניח שזה נמצא בגנים אצל הניומנים
תהרגו אותי, אבל אני לא מצליח להבין את ויקטור... (מפתיע, הא?
) מה לעזאזל הוא עושה במשרד כבר כמה פרקים?!? מה צריך לקרות כדי שהוא יתרחק ממגדלי ניומן אנטרפרייז ולשם שינוי יראה לנו שבאמת אכפת לו?? ויקי צריכה למות? אני באמת לא מצליח להבין את זה. אפשר להגיד שזאת הדרך שלו להתמודד עם זה - לקבור את עצמו בעבודה - אבל אני לא קונה את זה. אפשר להגיד שגם ככה אין שום דבר שהוא יכול לעשות - אבל זה לא נכון. ויקטור יכל פשוט להיות בחווה כדי לעזור לניקי להתמודד עם זה ולהיות קרוב לפול למקרה שיש התפתחות בפרשייה. במקום זה, ויקטור מנהל פגישות עם ניל, מדבר עם הפורסיית הזה וממשיך לנהל את התאגיד המזורגג שלו כאילו כלום לא קורה בחווה. ויקי לא נחטפה, ניקי לא ממררת בהיסטריה, שום דבר. הכל כרגיל.

Music4Life

New member
אז, גרי וויקטוריה נפלו מבית העץ?!

יא, איזה פרק היה היום...מותח כזה...ניק כזה טמבל, לא חושב על הראש, רק עושה בעיות למרות שזה אכן מצב קשה ומסובך! אבל בקטע שהוא פרץ למעלה, זה היה נורא מרגש עבורי...הייתי בעצבים כזה, במתח נוראי! בסוף התוכנית הייתי בהלם, לא יכולתי לזוז כמעט... הם נפלו?? איזה מזל שלא סופ"ש עכשיו, שנוכל לראות מחר מה יקרה. אני מקווה שויקי בסדר..מצידי שגרי יפול, המתוסבך הזה! מה אתם אומרים?

Dawn12

New member
היתה סצינה מצויינת

ואני דווקא לא חושב שניק היה טמבל במקרה הזה (וזה מאוד נדיר שאני אומר כזה דבר עליו). הוא שמע את ויקי צורחת, מי יודע מה גארי עושה לה שם, מה אפשר לצפות ממנו לעשות? להמשיך לחכות עם פול למטה עד שהמשטרה תגיע? מה שכן, אני כל הזמן תהיתי איך הסולם חבלים הזה יכול להחזיק את המשקל של ניקולאס ופול ביחד?
בכלל, לראות את פול משחק אותה "גשש בלש" זה תמיד מחזה מצחיק. "גארי! תסתכל עלי!!!" WTF??

Dasush17

New member
צודק

לא סובלת את ויקטור. תמיד כזה אדיש לכל מה שמסביבו ואני עוד לא יודעת מצריך כדי שישנה הבעת פנים. תמיד נוטן פקודות ורוטן לכל העולם. ללא ספק-דמות מעצבנת. אני לא מבינה מה כל הבנות מוצאות בו. ומי יכול לספר לי בקצרה מה היה היום בפרק?

Music4Life

New member
גם אני לא אוהבת את ויקטור!

אם אתה רוצה שאני יסביר לך מה נשים רואות בו...כאישה...אני יכולה להגיד לך שהן סטח נמשכות לכוח שלו ולכריזמטיות אבל נה...הוא ממש לא הטעם שלי לא יכול להיות יותר רחוק... הוא סתם מגעיל

ים כחול

New member
באמת כשרואים את ויקטור.........

עלולים לשכוח שויקטוריה נחטפה
רק כשג"אק הגיע לנחם ולנסות לעזור לו פתאום נזכרתי ש.... הוא בעצם אבא שלה ושהיא חטופה ...
רק אצל ניקי מרגישים במתח הזה כניראה ... ... שיחה עתידית : ויקטוריה עם דמעות : אבא דאגת לי ?? ויקטור: בטח מתוקה ... בין פגישה לפגישה נזכרתי בך ונהיה לי עצוב... ויקטוריה : איך הצלחת להתרכז בפגישות ? ויקטור : תראי חומד החיים חייבים להימשך ... ובתוך תוכי ידעתי שפול הטמבל ימצא אותך . ויקטוריה : אבל אבא , ניק מצא אותי לא פול ... ויקטור : אההההה הטמבל הזה ?? יופי סוף סוף הביא תועלת .....

Dawn12

New member
וודקה זה נחמד ../images/Emo13.gif

אבל אלה היו כדורי שינה שהוא פורר לתוך המים, בכמות אדירה שגם ויקי הבינה שהיא לא ממש תתרום לבריאות שלה...

למעלה